Şimdi Ara

'donanimhaber' clanı (olimpia)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
92
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • efet clan olimpiada yakında sitede açıcam colony kasmaya başladım ama tek zor oluo adam arıom dh den 2-3 ark war ama onarında lwl düşük karusları beklerim yane rogue we priest tercihimdir. ama hepiniz gelin :D
    hade millet adım "nuvanda__" clanın adı "donanimhaber" o1 de beni aramayın bi tek cz için giriom oraya çoğunlukta o2 deyim nadiren o3

• quote:

Orjinalden alıntı: Nuvanda

efet clan olimpiada yakında sitede açıcam colony kasmaya başladım ama tek zor oluo adam arıom dh den 2-3 ark war ama onarında lwl düşük karusları beklerim yane rogue we priest tercihimdir. ama hepiniz gelin :D
    hade millet adım "nuvanda__" clanın adı "donanimhaber" o1 de beni aramayın bi tek cz için giriom oraya çoğunlukta o2 deyim nadiren o3

ben geçen o1de donanimhaber clanı gördüm bende forumdanım fln filan dil döktüm küfür yedim gittim nicki hatırlayamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: _gUrCo_92

quote:

Orjinalden alıntı: Nuvanda

efet clan olimpiada yakında sitede açıcam colony kasmaya başladım ama tek zor oluo adam arıom dh den 2-3 ark war ama onarında lwl düşük karusları beklerim yane rogue we priest tercihimdir. ama hepiniz gelin :D

ben geçen o1de donanimhaber clanı gördüm bende forumdanım fln filan dil döktüm küfür yedim gittim nicki hatırlayamadım

priest miydi çünkü assitim priest oda dh den ben hayatta küfür etmem aga

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    maradonda clan
    15 yıl önce açıldı
    Ronarkdaki Charım
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.