Şimdi Ara

DONANIMHABER AİLESİ, HAKKIMI ARAMADA YANIMDA MISINIZ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, YGS'den 1 hafta önce çalışmaya başlamış bir kardeşinizim. Olaylara tamamen uzak olarak çalışmaya başladım ve yaklaşık 2 ay boyunca 20 gece uyumadan ders çalışmışımdır.

LYS'ye...

ÖSYM'nin ilk sınavda biz din dersi alanlara ayrı, almayanlara ayrı sorduğunu görünce açıklamayı yetersiz bulup gidip Felsefe'yi işaretledim. YGS'den öyle böyle 295 puan aldım... Amacım tamamen sevdiğimin yanına gitmekti. Aynı okulu okumaktı onun için çabalayıp durdum.

Şimdi LYS'de Din sorularını yaptığım için (daha sonra bilgilendiğim için) YGS'de felsefe yapanlar bu sefer de felsefe yapacaklarmış. Ve sınavda ne gözetmenler ne de başka bir bilgi verilmedi... Kitapçığın üzerini okumak zorunda değilim ve tebligat yapılmadı. 6.5 Netim güme gitti... ve eğer 6.5 netim daha olsaydı ben şuan Uludağ Sosyal Bilimler Öğrt. kazanmıştım...

Arkadaşlar moralim yerlerde, belki sizin için bu yazı okunup geçilecek önemli bir yazı değil.. Ancak ben hayatımı bu 2 aya endeksledim ve moralim yerlerde sürünüyor. İlk sınavda din yapanlarınkini kabul edip felsefe yapan din dersi görenlerin etmeyeceklerdi kabul ettiler. Bu sefer din yaptım ve 6.5 netim güme gitti...

Moralim çok kötü arkadaşlar, tek bildiğim daha önce donanımhaber çok şekilde sosyal kampanyalarla gücünü gösterdi.

ÖSYM'ye karşı da sizleri dilekçe yollamaya davet ediyorum. Bugün benim bu mağduriyetimin sorumlusu ben de olsam, akla mantığa uygun kararlar almayan ÖSYM'ye karşı yalvarıyorum sizlere bana destek olun. 1 senemi daha hayatımda çöpe atmamı engelleyerek bana yardımcı olun.

Sizden bunu yürekten mağdur bir kardeşiniz olarak istiyorum,

Ne olur yardımcı olun arkadaşlar bana.. Sesimizi duyuralım

Allah, yardımcı olanlardan binlerce kez razı olsun!

• Forum yönetiminden defalarca, binlerce kez özür dileyerek.. Konuyu upluyorum... Lütfen dostlar lütfen
  • Bir dilekçe örneği hazırlasan fena olmaz sabah olsun millet de bi baksın yardımcı olmak isterim geçmiş olsun.
  • Bu saatte buraya mesaj atan 2 kardeşim, sizlere çok çok teşekkür ederim.

Eğer bu yolda yanımda olursanız gerçekten çok memnun olurum, dilekçe konusunda bana yardımcı olabilecek dostlar varsa; çok sevinirim.

Allah sizlere zihin açıklığı versin, gerçekten yardımcı olan gönülden herkese.
  • gonulden yanindayim. boyle sacmasapan "yok sen felsefe yaptin din yapma, sen once din yaptin yine yap" gibi kurallarla insanin hayatiyla oynamaya kimsenin hakki yok. sans yaninda olsun
  • Dostum,sen bu din dersini lisede almadın mı? Benim bildiğim alan herkes din sorularını yapmakla yükümlü,yani sen orada felsefeyi işaretlediysen o soruların güme gitmiş sayılır. Ancak anladığım kadarı ile ygs'de din yerine,ek olarak sorulan felsefe sorularını yapmışsın ve bundan puan almışsın. Bir yanlışlık var,hem ygs de hem de lys de.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elimden bi şey gelirse yardım edebilirim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ozan CK

Dostum,sen bu din dersini lisede almadın mı? Benim bildiğim alan herkes din sorularını yapmakla yükümlü,yani sen orada felsefeyi işaretlediysen o soruların güme gitmiş sayılır. Ancak anladığım kadarı ile ygs'de din yerine,ek olarak sorulan felsefe sorularını yapmışsın ve bundan puan almışsın. Bir yanlışlık var,hem ygs de hem de lys de.

Sınavdan sonra açıklama yaptı ösym felsefe yapanları da kabul ediyoruz diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellstrom

quote:

Dostum,sen bu din dersini lisede almadın mı? Benim bildiğim alan herkes din sorularını yapmakla yükümlü,yani sen orada felsefeyi işaretlediysen o soruların güme gitmiş sayılır. Ancak anladığım kadarı ile ygs'de din yerine,ek olarak sorulan felsefe sorularını yapmışsın ve bundan puan almışsın. Bir yanlışlık var,hem ygs de hem de lys de.

Sınavdan sonra açıklama yaptı ösym felsefe yapanları da kabul ediyoruz diye

ha,bundan haberim yoktu. Desenize benim de yapabileceğim felsefe sorularım gitti :(. Sana da geçmiş olsun dostum,elimizden bir şey geliyorsa deneyelim.

• Bu sıkıntıyı yaşayan birçok arkadaş var.
    Bir sıkıntı da diploma puanı dolayısıyla ben yaşıyorum.
    M.E.B.'e 'Bilgi Edinme Hakkı' çerçevesinde dilekçemi verip not çizelgesi talep ettim.
    Evde hesaplayınca yaklaşık 4 puan daha fazla buluyorum.
    Eğer bi' dilekçe örneği hazırlayıp yayınlarsan ÖSYM'ye gönderebilirim.
    Dahası; senin gibi sıkıntı yaşayan arkadaşlarla da bu dilekçeyi paylaşabilirim.
    Eğer ÖSYM'den beklediğin ilgiyi göremezsen umudunu yitirme.
    Tercihlerinin arasına o istediğin bölümü eklemeyi yine de ihmal etme.
    Allah yardımcın olsun.

• Geç kaldın artık dostum. ÖSYM bu din ve felsefe konusunda sınavdan önce yazılı açıklama yapmıştı. Mahkemeye de versen bu saatten sonra birşey değişmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buraközkan -- 3 Temmuz 2013; 7:38:16 >
  • Bir arkadaşımın basına da aynı sey geldi. Yardımcı olmaya çalışacağım.

• Up Up Up Up Up Up up bıkmadan yılmadan up
  • quote:

sadece imam hatipler din kültürünü cevaplamakta zorunlu, sende yanlış anlamışsın olayı.
  • Madem o kadar önemliydi, neden her şeyi araştırmadın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baykus Reyiz~

quote:

sadece imam hatipler din kültürünü cevaplamakta zorunlu, sende yanlış anlamışsın olayı.

Hocam, benim gibi mağdur insanlar vardır elbet değil mi?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.