İngilizce ve almanca ikisi de iyi seviyede denebilir, ancak almanca daha iyi tabii ki. Okulda hocalarım alman ve dersler almanca da
Dil bilenler fan club uyumsuz olmuş.Burda bir şeyin hayranı değiliz sonuçta. İngilizce'ye yaz beni de.
almanca, ingilizce, yarım yamalak da italyanca ve ispanyolca.. kendimi tanıtacak kadar rusca... okul zorunlu koştuğu için biliyorum. yalan değildir
quote:Orjinalden alıntı: copela hacu gürcüce oluyormu Ben biliyorum. შუა აღმოსავლეთი ne demek bu hocam ? sırf meraktan soruyorum
quote:Orjinalden alıntı: swat882 DOSTUM ONU ÖYLESİNE YAZDIM Tamam. Hani DH Yabancı Dil Bilenler Topluluğu filan daha açıklayıcı olurdu mesela.
quote:Orjinalden alıntı: .::Lucario::. Romence türkçeden daha iyi biliyorum ana dilim ama rumence demen gerektiğini bilmiyorsun..
ingilizceciler şu konuyada bir el atıverin size zahmet http://forum.donanimhaber.com/m_32340589/tm.htm
İngilizce orta seviye Almanca idare eder ayrıca bunlardan farklı olarak hangi dili öğrensem acaba gelecekte işime yarayabilir Rusça, Çince vs.
quote:Orjinalden alıntı: kafadar quote:Orjinalden alıntı: .::Lucario::. Romence türkçeden daha iyi biliyorum ana dilim ama rumence demen gerektiğini bilmiyorsun.. rum değil romania bişi anımsattımı?romıneşte...(okunduğu gibi yazdım)