Şimdi Ara

Donanımdan Anlayan Arkadaşlardan Yardım İstiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba ;
    Toshiba laptop sahibiyim.Yaklaşık 10 gün önce Nba 2k17 oynarken ekrana birden kişisel bilgisayar bir sorunla karşıları hatası geldi sonra kapandı ve açılmadı , bir iki denemeden sonra tekrar açıldı yeniden başlatma işlemi yapıp oyunu açtığımda pc dondu . Daha sonra bir daha güvenli mod dışında açılmadı güvenli modda iken aygıt yöneticisinden AMD ekran kartını devredışı bıraktığımda pc sorunsuz şekilde açıldı. Daha sonra pc açık iken sürücüyü devreye alıp AMD grafik kartını etkinleştirdiğimde mouse imleci ekranın tam ortasına geliyor ve pc tamamen kilitleniyordu . Bu olayı birkaç defa tekrarladım sonuç değişmedi Bende 2-3 defa format attım bir ihtimal çözülür diye ancak fayda etmedi sorun devam etti . Sorunun ekran kartından olduğunu düşünüyorum . Doğru mudur ? Eğer sorun kartta ise sebebi nedir ? Tamir edilebilir mi ? Bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim . Ayrıca şuan cihaz serviste ne durumda herhangi bir fikrim yok .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Chipset sorunu oluşmuş herhalde. Bilgisayarı 2. Ekran kartı ile kullanmanızı tamir işine hiç bulaşmamanızı tavsiye ederim. Chipset değişimi pahalı ve çok meşakatli bir işlem... Garantisi varsa gönderin anakartı değiştirirler direkt. Garanti kapsamında olan cihazların anakart arızalarında direkt anakart değişimi yapılıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-100DED1C1 -- 3 Nisan 2017; 0:44:28 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevap için Teşekkürler . Ekran kartı chipseti yanmış.Anakart değişimi yapılacak ancak 25 gündür almanyadan anakart gelsin diye bekliyoruz .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.