Şimdi Ara

Donanım Ve Yazılımdan anlıyorsanız yardım edin lütfen!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar sorun tam olarak belli değil bende buraya bunun için geldim zaten. Şimdi olay şu geçenlerde elime bir kasa geçmişti bende açtım çalıştırdım sıkıntı yok oyun bastım içine biraz CoD filan işte denedim kasayı ( İyi bir kasa da değil zaten) .

    2 saatlik kullanımın ardından ilk önce oyunları durdurmaya çalıştırmamaya başladı , yanıt vermiyor diyordu biraz süre geçirdikten sonra. Sonra bende önemsemedim yeniden başlattım daha çok oyun bastım içine Burnout Paradise , Cs filan , birden aklıma geldi belki ısındığı için ve ya tozdan sorun çıkartıyordur .




    Bende açtım içini fanların , powerın içini filan hepsini temizledim baya bir TOPRAK çıktı bu işlemden sonra. Ertesi 1 gün boyunca işlemci fanını takmaya uğraştım , takamadım tabi dayımı çağırdım ona taktırdım . Taktıktan sonra oyunlara girdiğimde filan 1 dk sonra pc kendini kapatmaya başladı arada mavi ekran veriyordu arada da hiç bir şey yapmadan tak diye kendini kapatıyordu , bu sorun chrome da ve oyunlara girdiğimde oluyordu.Bende bütün driverları güncelledim biosa kadar ama hala kendini kapatıyordu.




    Bende dayıma gönderdim sorun tespiti yapsın diye 1 hafta önce ama o test etmiş pc de hiç sorun çıkarmamış .Bugün bir daha test edecek ama hala sorunu bulamadık. Acaba neden burada sorun çıkarttı da dayımda sorun çıkartmadı ? Bir fikriniz ve ya çözümünüz varsa yardım edebilir misiniz ?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deadshoot8554 -- 29 Eylül 2020; 18:57:27 >







  • temizledikten sonra;

    1 fanın işlemcinin üzerine oturduğundan emin olun
    2 yeteri kadar termal macun sürdüğünüzden emin olun
    3 mavi ekran hatası genelde ramlardan kaynaklarır kaç ram varsa tek tek deneyin (bütün slotları) ve memtest86 ramlaeı test edin
  • PEKİ HOCAM PC ELİME GELDİĞİNDE SORUN DEVAM EDERSE 3. ÇÖZÜMÜDE DENERİM 1 VE 2'DEN ŞÜPHEM YOK KONTROL ETTİM SAĞOLUN

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.