Şimdi Ara

Donanım Haber New York'ta... Galaxy S4 lansmanına doğru ilk video (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
204
Cevap
2
Favori
5.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cloudmark

    Donanımhaber çıtayı iyice yükseltti New York, Barcelona falan. Çok iyi gelişmeler. Erdi abiyi times square de görmek güzelmiş :)

    Times meydanı da gündüz gibi ne o ışıklandırmalar filan
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gabriel+

    kim ne derse desin Apple

    - leyin beni














    ölmedim


    şimdiden -62 ileride ne olur bakalım
  • Erdi bey şu an hangi telefonu kullanıyorsunuz?
    Telefonunuzu değiştirmek isterseniz ne alırsınız? s4-one-z-vs
  • bence o kadar çaba verip gitmeniz boşuna olmuş neden derseniz, gerek yok, ertesi günü inceleme yapan diğer firmaların incelemelerini çevirseniz yeter. he gezelim diyosunuz o başka
  • Sayin Erdi Ön-incelemenisi bekliyorum bir an önce yayinlasaniz tessekürler.

  • Erdi bey, galiba giderek artan bir gazeteci ruhuyla yapıyorsunuz bu işi. Çok zamandır izliyorum videolarınızı, bence gittikçe daha rahat daha keyif alarak konuşuyorsunuz.

    Gittikçe çektiğiniz video sayısının artmasını mutlulukla gözlüyorum. Özellikle Mesut bey ve sizin videolarınızı beğeniyorum. Çünkü en samimi şekilde konuşan ve lafı en gevelemeden doğrudan söyleyen ikinizsiniz bence. Diğer arkadaşlar da iyiler, onların da emeklerine sağlık ancak siz ikinizin çektiği videolar daha keyifli. Bi de Erdinç İyikul'u özlüyorum, o da süperdi.

  • yok samsung için gidilmez oraya bu cihazın tasarımından sonra

  • bir daha baktımda ni york ne güzel şehirbe sanki yeşil perde arkasında var rüya gibi şehir yapmış adamlar birde erdi kardeşimiz mikrofonu öyle tutuyorki sanki çalacaklarmış gibi:)=

  • Erdi bey alemlere kaptırdı kendini herhalde..Gidip ben inceleyecem şimdi

  • Nerde kaldi inceleme sabah erdi abi koyacam ilerleyen saatlerde dedi ortalarda yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün gece 02.00 sularında gece kulübünde görünen E.Ö dan bir daha haber alınamadı.Arama çalışmaları sürüyor.Detaylar birazdan..

  • erdi özüağ alkolü fazla kaçırdı. kayıplarda şuan. son görüldüğü an buymuş diyola.








  • Ön izleme videolari kol gesiyor erdi bey türkce bi ön izleme beklemekdeyiz.

  • Kararımı verdim İYİ Kİ ONE X ALMIŞIM her açıdan EN KEYİF VERİCİ EN İYİ TELEFON şimdi birkaç beyin yoksunu gelip konuşmasın bıdı bıdı donanım diye böyle bir keyif olamaz s3 te çok güzel birçok kere kullandım ama HTC FARKTIR AYRICALIKTIR........

  • Arkadaşlar merhaba,

    Bir aksaklık çıkmadığı takdirde, Galaxy S4 ön inceleme videomuz bu gece yarım - bir gibi yayında olacak.

    Videomuzda donanım, yazılım, tasarım, genel performans, kamera performansı ve oyun deneyimi hakkında pek çok detay bulacaksınız.

    Hem ara görüntü zenginliği hem de detaylar açısından oldukça kapsamlı bir video oldu.

    İlgi ve anlayışınız için teşekkür ederim.

    Sevgiler,
  • Her ne kadar bana hitap etmese de elinize emeğinize sağlık Donanım Haber ekibi.

    DİPNOT : 2si1 nerede kaldı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: denostar

    quote:

    Orijinalden alıntı: eyildiz

    quote:

    Orijinalden alıntı: denostar

    quote:

    Orijinalden alıntı: seyru

    Bu sızan fotoğraflardaki telefonsa s4 çok kalın olmuş ergonomik dizayn beğenmedim HTC,LC,Nokia gibi firmaların bence pazar payı artar bu yıl Samsung için düşüş yılı olablir.

    Ya arkadaş adamlar tanıttı, muhteşem ötesi bir sunum yaptı. Öyle güzel de lanse ettiler ki, Iphone başta olmak üzere HTC ve LG gibi firmalar sürüngenler gibi iki gündür baltalamakla meşguller. Iphone CEO'su çıkıp açıklamalar yapıyor, HTC tiyatronun kapısına çöreklenmiş hazır kalabalığı yakalamışken reklam yapalım diye. LG reklam panolarında "4" kelimesini kullanarak aklı sıra cinlik yapmış.

    Sızan fotoğraf diye bir şey yok. S4 S3ten daha ince. Beyaz ve siyah renkleri var. Özellikle beyazın tasarımını ben çok beğendim. Samsung'un düşü yılı falan olma ihtimali yok. S3'ten çok satar. Özellikle fotoğraf ve video çekim özellikleri hiçbir markada yok ve bana göre aşırı önemli, ihtiyaca yönelik şeyler yapmışlar. Mesela ön ve arka kamera aynı anda kullanılıyor ve fotoğrafı çeken kişi fotoğrafta kendini konumlandırabiliyor. Ayrıca fotoğrafa ses eklenebiliyor. Sonradan değil, çekim anın ne konuşuluyorsa o.

    Eye scroll geliyor. Kafanı çevirdin mi video duruyor, baktın mı yeniden başlıyor. Sadece gözlerinle aşağı bakarak sayfa kaydırabiliyorsun. İşte bunlara teknoloji deniyor, Samsung yapıyor bazıları da sanki modacı gibi tasarım tasarım... S4'ün tasarımı fazlasıyla iyi bana kalırsa. Samsung diğer telefonları yine ezer geçer.. he en güzeli ne biliyor musun, bu yeni özellikler illa ki bir şekilde s3'e de verilir. Böylece benim 1 yıllık telefonum yepyeni özelliklere sahip olur. Zaten şimdiden Note 2'nin özelliklerini aldık, S4'ün de alırız. Daha ne isteyeceğim ki? Ne tasarımı Allah aşkına, bir milyon tane kılıf tasarımı var. Seç beğen kullan, orada da özgürsün. Aluminyum düşüp yamulsun ondan sonra o tasarım diyenleri görürüm ben:)

    Beğenmiş isen ne güzel . İnşallah alır kullanırsın. Başkaları beğenmedi diye üzülmene ve beğendirmene gerek yok.. Zevkler farklıdır..Beni tatmin etmedi . amatör dizaynlar daha iyiydi haftalar önce ortaya atılanlar.

    S 3 donanım olarak güzel birşey demem satış rakamlarıda onu gösteriyor. Ama ben sürekli elimde tuttuğum bir ürünü ve o kadar para verdiğim bir üründe daha kaliteli malzeme ve dizayn bekliyorum. Sonuçta 150 gr ve avuç kadar bir cihazı kaliteli malzeme ne kadar maliyet getirir. Nasılsa satılır diye önemsemiyorlar. İsterlerse yaparlar. Ancak S IV aceleye gelmiş bir ürün.. Yaklaşık 4 ay önce Samsung S IV ile ilgli henüz bir çalışmalarının olmadığını yayınlamıştı. LG, Nokia , HTC ve Sony bir bir telefon tanıtınca pazar endişesi ile ortaya bu telefon çıktı..

    Neden MWC '13 de telefonu tanıtmadı; Hazır değildi çünkü... Sorunları tam giderilmemiş olabilir aman dikkat çünkü yeni bir işlemciye geçti Samsung..

    ZTE ve Huwai gibi markaların da benzer donanım a sahip ürünleri var ama onları seçmiyoruz neden ? Malzeme kalitesi önemli benim için. Ayrıca çok satan bir ürün en iyisi değildir her zaman..

    Senin cevabını belki 500 kişi yazacak. Hem de aynı şekilde. Yalnız birçok konuda yanılıyorsun. Bir kere pazar endişesiyle çıkmış bir ürün falan değil ve tasarım çok ama çok göreceli bir konu. Örneğin iyi diye herkesin diline dolanmış İphone 4 ve 5'leri plastik olarak düşün, iğrenç olurlar değil mi? Yani tek özelliği aluminyum malzeme. Kaldı ki ben aluminyum halini bile beğenmiyorum, ayrıca düşürür çarparsan yamulur plastiğin yada polikarbonatın çizilmesinden daha kötüdür. Ayrıca aluminyum oldukları için pilleri değiştirilemiyor. Hani ne oldu tasarıma? Kullanımı kısıtlıyorsa tasarımı güzelleştirmenin ne anlamı var? İhtiyaç mı önemli estetik mi? Bir diğer nokta da plastiklerin yada polikarbonların kılıflarını istediğin gibi değiştirebilmen. Ben maviden sıkıldım sarı flip cover kullanıyorum. Gayet de güzel, her gören beğeniyor. Başka bir milyon çılgın kapak, kılıf vs cüzdan tipi de var. Ben bir sürü neden ileri sürüyorum, diğer yandan sen ve senin gibiler aa tasarımı basit, aynı, kötü vs gibi tek bir lafla geçip gidiyor.

    Evet Samsung plastik kullanıyor çünkü üretimi kolay, buraya dikkat, maliyeti ucuz diye değil. Maliyet ucuzluğuna kaçsa AMOLED ekran kullanmaz. Ben işte bu noktada diğer firmalara şaşıyorum, AMOLED'in bariz üstünlüğünü görüp de nasıl hala dandik IPSleri kullanabiliyorlar. Galaxy serisini farklı kılan en önemli unsur. İkincisi de Samsung'un yenilikleri. Hangisinin stok yazılımları Samsung'un eline su dökebiliyor? Yanından bile geçemiyorlar. Donanım zaten üç aşağı beş yukarı hepsinde aynı olacak o doğru, gerçi Samsung yine önde çünkü kendi geliştiriyor, kendi üretiyor. HTC ondan bundan mal alıyor sadece tasarımla uğraşıyor, sonra gelip bana HTC'yi övüyorsunuz. Bu neye benziyor biliyor musun? Misal X markasının toplama bilgisayar yapmasına. İçindeki hiçbir şey kendine ait değil ama parlak bir kasa yap, tasarımı değiştir vs. Sonra gel de o malla övün. Neyiyle övünüyorsun arkadaş? Hiçbirini sen yapmamışsın ki, allayıp pullayıp pazarlamışsın? Samsung dandik dediğiniz tasarımla 40 50 milyon gibi miktarlarda telefon satıyorsa, bunu salt pazarlamaya bağlamak gerizekalılık olur. Neyse daha çok yazarım ileride bu konuda zaten, yalnız Samsung'u kötülemeye başlamadan önce 40 kere düşünmeniz gerek. Adamlar "doğru şeyi" doğru yapıyorlar, senin istediğin şeyi değil.



    Hemen savunmaya geçmek te bizim insanımıza has sanırım. Benim yazdıklarım senin S 4 almana mani değil ki! Açıklamay açalışayım .

    Iphone serisini beğendiğimi söylemedim yanlış anlamışsın . Samsung u da kötülemedim. Sadece beklentimi karşılamadı demiştim. Buda benim görüşüm. Güzel bir ürün yapsa alırdım marka bağımlısı değilim. Buradakilerin çoğu hemen bir savunmaya geçiyor. Çoğu konuları bu sebeple yabancı forumlardan takip ediyorum. Üyelik yılımı ve yazdığım yorum sayısına bakarsan burada tyazmanın bilgi sahibi yapmadığı için az olduğunu söylemek isterim.

    Mesela 500 kişi yazsa ne kaybederiz ki daha iyi anlamış oluruz.
    Evet bencede i 4ve 5 plastik olsa iğrenç olur.
    Sabit pillerin Al kasayla ilgisi yok. Ama performansa etkisi var... Xperia Z Al değil sabit pil. Al soğutma için ideal bir malzeme.. Yeni nesil piller zaten telefonu kullanım süresi boyunca sorun yaratmıyor. Hatırlarsın ilk Ihone çıktığında olumsuz 2 yönü vardı biri sabit pil idi hep böyle konuşuldu belki bizde yorum yaptık. Ama o ilk seride pil sorunu olan kaç kişi oldu??

    HTC yi övmedim hatta beklentimi karşılamadı dedim yorumunuz anlamsız..

    Toplama konusunda düşüncelerinize katılmıyorum. Günümüzde her üründe çok başarılı firmalar var onları üretmek yerine üreticisinden almak daha avantajlı oluyor. Bunda bir sakınca yok .. Sanayide parçalar önemli değil önemli olan o parçaları düzgün kurgulayabilmek.. mesela exper de aynı işlemci ve ekran kartı vs.. kullanıyor ama sony toshiba Asus vss.. gibi olmuyor ürünleri. Iphone sony kamera kullanıyor. Philips LG veya Samsung panel kullanıyor. Nissan renault marka dizel motor kullanıyor, Apple intel işlemci kullanıyor. samsung ta birçok ürünü alıp kullanıyor. Mesela Gorilla Glass 3 nereden alıyor. samsung ta lityum pil yok acaba kime ürettiyor.. kulandığı sensörlerin hepsi kendinemi ait , samsung GPS sensörü üretiyor mu? veya proximity sensörü varmı? ................yani bunu herkes yapıyor yapmalı?

    40 -50 milyon satması bir baaşrıdır tabi ancak kaliteyi göstermez..çok satan her zaman kaliteli olmayabilir(kalitesidir demiyorum).

    son cümleniz "Adamlar "doğru şeyi" doğru yapıyorlar, senin istediğin şeyi değil". Alemsiniz İnşallah öyledir.

    Ben de doğru olmayan benim isteklerimin karşılanmasını bekliyorum.




  • LİDER OLMAYA VAR MISINIZ BİZ BURDAYIZ
    NETWORKTE LİDER ADAYLARI VE LİDERLERİ BEKLİYORUZ
    Ocak 2013 – Şu Anda (2 yıl 3 ay)Sizde distribitör olabilirsiniz sürekli uzun bir bir ortaklık , ekip çalışmaları ile grubunuz büyüteceğiz , sistem içinde ki doğal ve orijinal Profesyonel ekibimize katılın , hem kazanç hem de uluslararası bir kariyer sağlayın , yapmanız
    gerekenler basit alanında lider ürünlerle sadece sisteme dahil olarak sahip olabilir yada bir Kazanç sistemimize Ekibime katılarak ürünleri %35 indirimli alıp işinizi kurma şansınız varken , bu potansiyelinizi değerlendirelim , size tam destek verelim , eğitimlerimize katılın , sistemimizi ciddi ve sürekli işi yapacak kişilerle başarı oluşur , olup size de destek verebilmem için bizimle birlikte çalışmalara başlayın , birlikte başarıya doğru ilerleyeceğiz
    1100 TL den başlayarak ayda 4000 TL gelir elde etme imkanına sahipsiniz.
    Çalışmanıza göre geliriniz dahada artacaktır.
    - Sınırsız kazanç fırsatı
    - Sıfır risk
    - Kendi işinizi kurma imkanı
    - Çalışma saatlerini kendiniz belirliyorsunuz.Üye olun sizinle irtibata geçelimhttp://ulu.li/uvz8jf
    Siteyi inceleyin ;
    Not:Pazartesi Çarşamba Cuma günü iş hakkında saat 21:00da bilgiler verilecektir





  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ocean Mist

    Eleman lazım mı? :))

    canlı yayında verildimi
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.