< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Donanım Haber Forum'da Konu Açma (2. sayfa)
-
-
şimdi ben aynı şarkıyı söyleyen iki sanatçının müzüiklerini editleyip düet yaptırmış gibi bişey yaptım youtubeye attığımda telif oluyor bunu nasıl düzeltebilirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Hortlatiyorum ama konu nasıl açabilirim yeni üye oldum
Harbi nasıl açılıyor lan bu konu
_____________________________ -
Konu açamıyom :D
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Makine mühendisi -
2 yıldır cevapsız kalan soruyu hortlatıyorum. harbiden nasıl açılıyor bu konu ya
_____________________________ Kamil koç arabasında kavga çıktı kavgada bir baya mavimciye seni şikayet edeceğim dedi o esnasında kadın neden ve geldiniz dedi mavimciye arabada bağırma dedi -
konu açman için onbvaşımı olmak gerek
_____________________________ yeni bir efsane doğuyor
www.efsanepvp.com -
Nasıl onbaşı oluyoruz
Konu açmak istiyorum, açamıyorum.. nasıl açılacak biri söylesin
Yıllar olmuş foruma girmeyeli konu açmayı mı unuttum yoksa kıstaslara mı sahip değilim anlayamadım :D
_____________________________ insane -
Çalışan spotify APK nereden bulurum diğerleri yalan yardım ederseniz sevinirim
Zorrrttırı pıttırı
_____________________________ acil okulumu değiştirmem lazım -
zor birşey
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Ben neden konu açamıyorum yetki izni yok diyor
konu açamıyorum burddan yazayım belki yardımcı olursunuz..bilgisayarın sağ alt tarafında, göze benzer siyah birşey, 1-2 saniyeliğine görünüp kayboluyor.bu işlemcinin bir parçasımıdır? yoksa virüs olabilirmi? RA'nın gözü gibi bişey
Bana yardım eder misiniz? Birlikte ₺200 kazanmak için az kaldı https://s.kwai.app/s1/hn17j27S
Kawai uygulamasına davet linkinden kayıt olup sizde 200 TL kazanmaya başlayabilirsiniz Papara ve İbana ödeme alabiliyorsunuz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ecs h61h2-mv anakart 1600 mhz ram ve pxi express 3.0 destekliyor mu ona göre alıcamda
bir kişide söylememiş konu nasıl açılır donanımhaberin büyük eksikliği bence bu bir saattir arıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muleka97 -- 18 Ekim 2022; 11:51:16 >_____________________________ -
Hocam Selamın aleyküm Sevgi Evlerinde Kalan çocuklar için bilgesayar oynamanın bir sınırı varmı telefon alıyormu ordaki görevlilet çocuklara?
Konu açmanın bir kuralı var mı?

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki