Şimdi Ara

Donanım HABER FOCUS TAKIMI (86. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.465
Cevap
10
Favori
275.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • vay ender görülen bir sunrooflu daha katılıyor aramıza hadi hayırlısı ola
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustafatufekci

takım napıyorsunuz bu gün cam rüzgarlığı siparişi verdim bakalım iş yapıyor mu deniyecez sizin için kendimi feda ettim güray bi ara sende bakıyordun galiba

Siz deneyin,memnun kalırsanız bende taktırmak istiyorum,Kazasız Sürüşler !

Yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz diyor,kazasız belasız sürüşler diliyorum..

FoCuS TaKıMı

[DH] FORD TAKIMI
  • iyi abi sen nasılsın :D

İyi akşamlar..

takım napıyorsunuz bu gün cam rüzgarlığı siparişi verdim bakalım iş yapıyor mu deniyecez sizin için kendimi feda ettim güray bi ara sende bakıyordun galiba

walla ben uyduramadım yoksa lacaktım

'''Focυѕ тαкıмı'''

SeRSeRi

::::E30::::
  • iyi akşamlar beyler nabersiniz

'''Focυѕ тαкıмı'''

SeRSeRi

::::E30::::
  • quote:

tekrar hayırlı uğurlu olsun xenon modeli markası nedir slektör yaparken sorun yapıyor mu patlama geç yanma hızlı selektörde tepkisiz kalma genelde kaliteli ürünler dışında h-4 xenon çok iş yapmaz

Teşekkürler..

Valla H-4 galiba tahminen söylüyorum. Ama selektör yaparken sorun yok. Geç yanma gibi bir problemde yok. Aydınlatma oldukça güzel. Bunun fazla muhabbeti olmadı zaten. Ben Xenon olayını sonradan öğrendim.

Birde bu kaset çalar olayı var. Hem göğüslüğü, hemde orjinalliği bozmamak adına Cd Player taktırma düşüncesinden vazgeçtim. Aslında 2002 üzeri Focus 1'lerde ki orjinal Cd Player tam uyumlu ama değiştirmek istemedim. Elimde kaliteli bir Mp3 Player var. Bunu bir şekilde adaptör veya kaset gibi aparatlar kullanmadan, bağlantı kablosuyla aracın teybine bağlamak mümkünmü? Yada siz böyle bir uygulama yaptınız mı? Teybin üzerinde CD ile ilgili bir tuş var. Acaba farklı bir yerden bağlantı imkanı mı sunulmuş.. Bu konu hakkında bilginiz var mı acaba?

Yada sayfalar önce böyle bir konu tartışıldı mı?

Düzeltme: Ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uguRnB -- 27 Mart 2009; 21:42:38 >

• Sevgili Mustafa Tüfekçi, PM'den verdiğiniz cevaplar için ayrıca teşekkür ederim.

Burası biraz durgun..
  • focusun radyosu 1.8 din olmalı elinizdeki cd çalr direk olmaz ama çerçeve ile bağlanabilir kabloları sorun yapmaz fakat radyonun direksiyondan kumanda bölümü devre dışı kalır bence en güzeli ya orjinal 6000 rds ya 6006 rds (ilk tekli ikincisi 6 lı orjinal cd çalar ) ya da orjinal cd changer fiyatlar biraz tuzlu ama orjinal :D

focusun radyosu 1.8 din olmalı elinizdeki cd çalr direk olmaz ama çerçeve ile bağlanabilir kabloları sorun yapmaz fakat radyonun direksiyondan kumanda bölümü devre dışı kalır bence en güzeli ya orjinal 6000 rds ya 6006 rds (ilk tekli ikincisi 6 lı orjinal cd çalar ) ya da orjinal cd changer fiyatlar biraz tuzlu ama orjinal :D

Tuzlulara alıştık maalesef. Tuzsuzlarında tadı olmuyor. Neyse bu konuyu biraz daha kurcalarım ben sağda solda..

Peki bu orjinal Cd Changer'lar tuzun hakkını ne kadar verebiliyorlar?

• orjinali kalitelidir ama hem changer pahalı hemde kablosu ve ayakları nadir bulunur ayakalr tornacıda uydurulabilir ama 400 ü gözden çıkarmak gerek bu arada siz bi sürücü koltuğ altına bakın belki changer vardır orada sunroof varsa belki onuda koymuşlardır satıcı bir şey dememiş olsa derdi ama bi bakın :D

Orjinalden alıntı: SeRSeRiHaYaT

quote:

walla ben uyduramadım yoksa lacaktım

tembihledim dışa yapışacaklardan olsun dedim başka modelleri vardı onlar dışa yapışanlardandı bakalım yarın takarız inş :D

orjinali kalitelidir ama hem changer pahalı hemde kablosu ve ayakları nadir bulunur ayakalr tornacıda uydurulabilir ama 400 ü gözden çıkarmak gerek bu arada siz bi sürücü koltuğ altına bakın belki changer vardır orada sunroof varsa belki onuda koymuşlardır satıcı bir şey dememiş olsa derdi ama bi bakın :D

Hocam 6000 veya 6006 Rds'lerde direksiyondan yönetim olayı devre dışı kalmıyor değil mi? Eğer gerçekten kaliteli iş yapıyorsa düşünebilirim.

Birde Blaukpunt 6000 diye bir cihaz var buda tam uyumlu sanırım..

6000 ve 6006 sorunsuz olur Blaukpunt daha kaliteli deniyor ozyürek abimiz bu işin ehlidir ama Blaukpunt da direksiyondan kumanda ne yazıkki olmuyor

Teşekkür ederim bilgilendirme için. ozyurek'ede bu konu hakkında bir PM attım. Bu arada önceki sayfalarda bu konuyla ilgili birşeyler konuşulmuş veya paylaşılmış olması lazım. Biraz baktım ama tatmin edici birşey bulamadım açıkçası.

iyi abi sen nasılsın :D

Bende iyiyim Mustafa,sağolasın..

Valla H4 exnonların patlama gecikmeli olabiliyor ama benim bildiğim bu sorunlar motorlu xenonlarda oluyor..Benim xenonlarda bir sorun yok,slektör dahi sorunsuzca yapılabiliyor..

Hayırlı geceler arkadaşlar..

FoCuS TaKıMı

[DH] FORD TAKIMI
  • quote:

6000 ve 6006 sorunsuz olur Blaukpunt daha kaliteli deniyor ama Blaukpunt da direksiyondan kumanda ne yazıkki olmuyor

Tamamına
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.