Abi siz nasıl adresi yazıp üstüne degisik şeyleri nasıl yazıyorsunuz
süper paylasim tesekkurler
quote:
Orjinalden alıntı: Eka01
ÜST KONU OLMASI LAZIM VİRÜS VARMI Kİ PROG.LARDA
Olur Mu Hiç !!!! Rietveld'a Güvenebilirsin
harika olmuş bunolay indirebildiğimi,kotamın izin verdiklerine saldırdım eline,mouse na sağlık....
arkadaşlar bn visual basic le ilgili bilgi istiyorum hasta takip programı hazırlamam gerekiyo lütfen yardım edin
sağolun saolun çok işime yaradı
mükemmel bir iş çıkarmışsınız.güvenerek çok fazla program indirdim ve çok işime yarıyorlar.ellerinize sağlık..
Abi bu ne güzel bir cümbüştür yaaa. helal olsun. hep güncel hep güncel. eline beynine sağlık
HATA HATA hATA Kaliteli Bir Mp3 Yönetim Programı - Toplu Mp3 İsimlendirme bu linkin altında 3D animasyon programı var bilgilerinize...
quote:
Orjinalden alıntı: rabzon
HATA HATA hATA Kaliteli Bir Mp3 Yönetim Programı - Toplu Mp3 İsimlendirme bu linkin altında 3D animasyon programı var bilgilerinize...
O kadar program varki bazen ufak hatalar olabiliyor.Eğer bu tarz hatalar görürseniz uyarıda bulunun.
Bahsettiğin linki düzelttim.
teşekkürler
ellerinize sağlık
Rietveld (RSA) Paylaşım Cümbüşüne 23 Yeni başlık daha eklendi.Toplam başlık sayısı 178'e çıktı.
İyi Forumlar...
Ya böyle bi konuyu yeni görmüşüm Rietveld kusura bakma geç oldu ama;
Harika olmuş gerçekten yarın bu topicden yararlanim biraz.Herkesin emeğine sağlık.
Çok güzel programlar buldum.Tekrar teşekkürler herkese.
Çok güzel bir arşiv.Hazırlayanların eline sağlık..
rietveld sağolasın ellerin dert görmesin çok güzel programlar var. hepsini özenle bir araya getirmişsin bizim için. yalnız senden bi ricam var yeni eklediğin programlara bi "yeni" ibaresi koyarsan görmemiz ve anlamamız açısından daha iyi olur. çok program yüklediğin için aklımda tutamıyorum hangisi eski hangisi yeni diye;) teşekkürler
harikasınız valla harikasınızzzz binlerce defa teşekkürler emeğinize sağlıkk
quote:
Orjinalden alıntı: SpeedstaR
rietveld sağolasın ellerin dert görmesin çok güzel programlar var. hepsini özenle bir araya getirmişsin bizim için. yalnız senden bi ricam var yeni eklediğin programlara bi "yeni" ibaresi koyarsan görmemiz ve anlamamız açısından daha iyi olur. çok program yüklediğin için aklımda tutamıyorum hangisi eski hangisi yeni diye;) teşekkürler
" En Az Macromedia Kadar Başarılı Bir Flash Programı " dan itibaren en alta kadar olanlar yeni eklendi.