Şimdi Ara

Donanım Haber ciddi kapanıyor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Amazondan ötürü kapanıyor diyorlar ciddi misiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Olay nedir
    Edit: jetmurat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AFK_is_now_AFK -- 23 Temmuz 2017; 21:27:42 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kapanacağını sanmıyorumda eğer öyle bir durum olsa türk internet dünyasının yüzde 50'si gider lan. bilgisayarla yada herhangi birşeyle sorun yaşasam google'da ilk burayı buluyorum aradığımda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Santiago Munez

kapanacağını sanmıyorumda eğer öyle bir durum olsa türk internet dünyasının yüzde 50'si gider lan. bilgisayarla yada herhangi birşeyle sorun yaşasam google'da ilk burayı buluyorum aradığımda

Aynen hocam

kapanmaz inşallah ama kapanırsa bir forumda toplanıp forumu trolleyip kendi aramızda muhabbet edelim nick başlarında DH yazsın tanıyalım

• olayı ekşisözkükten veya hala duruyor ise amazon rezaleti diye konusu var sanırım ordan öğrenebilirsiniz.

Özetle: Dh tüm linklere gizli referans gömmüş. Mühendismurat ile yönetim anlaşmış. Amazon konusundaki tüm alışverişlerden yıllarca referans sistemi ile pay almışlar. Olay patladığında yönetim ilk amazonla anlaşmamız var dedi. Amazon destek hattı dh kim saçmalamayın tarzında bir açıklama yaptı. Sonra forum kuralları değiştirildi zaten böyle bir madde var hakkımız var dendi. Sonra gun he kazanıyoruz ne var dedi. Sonra mühendismurat bizim çalışanımız dediler.

• quote:

Orijinalden alıntı: GodShotGG

olayı ekşisözkükten veya hala duruyor ise amazon rezaleti diye konusu var sanırım ordan öğrenebilirsiniz.

Özetle: Dh tüm linklere gizli referans gömmüş. Mühendismurat ile yönetim anlaşmış. Amazon konusundaki tüm alışverişlerden yıllarca referans sistemi ile pay almışlar. Olay patladığında yönetim ilk amazonla anlaşmamız var dedi. Amazon destek hattı dh kim saçmalamayın tarzında bir açıklama yaptı. Sonra forum kuralları değiştirildi zaten böyle bir madde var hakkımız var dendi. Sonra gun he kazanıyoruz ne var dedi. Sonra mühendismurat bizim çalışanımız dediler.

Batıda mı kalsın para bize mi gelsin tarzı bir mesaj olduğu söyleniyordu. Eğer gerçekse, hakikaten efsane olur

• mevik üyelik sözleşmesini habersiz değiştirme hakkımız var falan demişti. yaptıkları doğru mu yanlış mı bilmiyorum ama zaten sözleşmeyle kendilerini koruyorlar anladığım kadarıyla. kim dava açacak da kapatacak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu bir hata mı?
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

kapanacağını sanmıyorumda eğer öyle bir durum olsa türk internet dünyasının yüzde 50'si gider lan. bilgisayarla yada herhangi birşeyle sorun yaşasam google'da ilk burayı buluyorum aradığımda

O veriler yedeklenebilir. Forum sahiplerinin ürettiği içerikler değil, kullanıcılara verebilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hümiyettin

quote:

O veriler yedeklenebilir. Forum sahiplerinin ürettiği içerikler değil, kullanıcılara verebilirler.

Şu dh den birinin admin olmasını isteseydim seni seçerdim hatta direk sen forum açsan daha iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: CrystalCacik

quote:

Orijinalden alıntı: Hümiyettin

quote:

Şu dh den birinin admin olmasını isteseydim seni seçerdim hatta direk sen forum açsan daha iyi

Teşekkür ederim, onu zaman gösterir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.