Şimdi Ara

Donanım Haber bir el atın beee

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi arkadaşlar şöyle bir sorunum var : Bankacı bir hatundan hoşlanıyorum 19 mayıs'ta en son buluştuk, doğum gününe davet etti beni, sayı verecekmiş ben de gelirim dedim ama dans etmeyi bilmem, gürültülü müziği sevmem, sıkılırım diye gitmedim ee tabi bim çocuğuyuz ya biraz da masraf olacak diye, kız o gün bugün benle konuşmuyor, facebooktan sildi, telefonlarımı meşgule atıyor, mesajlarıma cevap vermiyor, bir el atın yardım edin bana, ya bu kızı döndürelim ya da bana yeni kız bulalım 23-30 yaş arası ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KUTAHYASPOR -- 9 Temmuz 2012; 3:38:57 >

•  Donanım Haber bir el atın beee

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya nıckı gorunce dayanamadım kutahyaspor ne oldu ben bursaya tasındıgımdan berı maclarını hıc ızleyemedım hala amatorde mı cıktık mı yoksa 3.lige?! zencı bı adam almısız dıye duydum dogrumu?

• bu sene de amatördeyiz çıkamadık 3.lige y.final'de kayseri şeker maçında 2-0 öndeyken 2-2 oldu, 90'da 3-2 öne geçtik,90+3'te 3-3 oldu, penaltılarla elendik, o kayseri şeker final maçını da kazanarak 3.lige çıktı ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: KUTAHYASPOR

bu sene de amatördeyiz çıkamadık 3.lige y.final'de kayseri şeker maçında 2-0 öndeyken 2-2 oldu, 90'da 3-2 öne geçtik,90+3'te 3-3 oldu, penaltılarla elendik, o kayseri şeker final maçını da kazanarak 3.lige çıktı ...

hadi be kadro nasıl seneye cıkabılecekmıyız pekı bu arada zencı ısı yalan mı ya ben foto falan gordum cunku

• quote:

Orijinalden alıntı: mao-tun

quote:

bu sene de amatördeyiz çıkamadık 3.lige y.final'de kayseri şeker maçında 2-0 öndeyken 2-2 oldu, 90'da 3-2 öne geçtik,90+3'te 3-3 oldu, penaltılarla elendik, o kayseri şeker final maçını da kazanarak 3.lige çıktı ...

hadi be kadro nasıl seneye cıkabılecekmıyız pekı bu arada zencı ısı yalan mı ya ben foto falan gordum cunku

ben de istanbuldayım zenciden haberim yok :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mao-tun

quote:

ben de istanbuldayım zenciden haberim yok :)

https://www.facebook.com/kutahyafan?ref=ts

bak belkı takıp edersın zenciye bakıyorum bende bakalım gormustum cunku

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • www.kutahyasporum.com sitesinden takip ediyordum ben de genelde :D
    n'diaye gitmiş burda yazana göre yok yani zenci falan artık :D
  • Oha konu nerden nereye

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

www.kutahyasporum.com sitesinden takip ediyordum ben de genelde :D
    n'diaye gitmiş burda yazana göre yok yani zenci falan artık :D

ya ben bi zenci gormustum ama neyse bulursam paylasırım sık kullanılanlara ekledım o sayfayıda bakalım

• hacı taktın zenciye de, şu bizim problemi nasıl halledelim clubber değilim, dans edemiyorum, yüksek sesli müzik sevmiyorum ama havalı hatunları seviyorum nasıl olacak; reina, supper, sortie, nuteras'a gitmeden nasıl havalı kız tavlanır, bi tek benmi bu dertten muzdaribim, discolarda sıkılan, dans etmeyi bilmediğinden kısacık saçlarıyla oynayan bir benmiyim ey ahali ...
  • Adanasporun zencileri super.

• quote:

hacı taktın zenciye de, şu bizim problemi nasıl halledelim clubber değilim, dans edemiyorum, yüksek sesli müzik sevmiyorum ama havalı hatunları seviyorum nasıl olacak; reina, supper, sortie, nuteras'a gitmeden nasıl havalı kız tavlanır, bi tek benmi bu dertten muzdaribim, discolarda sıkılan, dans etmeyi bilmediğinden kısacık saçlarıyla oynayan bir benmiyim ey ahali ...

Hocam burda neler diyorsun, yukarda masraflı olacak diye doğum gününe gitmedim diyorsun... Bu nasıl çelişki...
  • quote:

hacı taktın zenciye de, şu bizim problemi nasıl halledelim clubber değilim, dans edemiyorum, yüksek sesli müzik sevmiyorum ama havalı hatunları seviyorum nasıl olacak; reina, supper, sortie, nuteras'a gitmeden nasıl havalı kız tavlanır, bi tek benmi bu dertten muzdaribim, discolarda sıkılan, dans etmeyi bilmediğinden kısacık saçlarıyla oynayan bir benmiyim ey ahali ...

ben futbol dıyodum ama özelden yas falan yaz belki bir yardımım olur

• hocam yani toplamda 10 kere discoya ya gitmişimdir ya gitmemişimdir, hem sıkılıyorum, hem de para harcamış olmak canımı sıkıyor; nuteras'ta doğum gününe gitmedim iş bu sebepten, ama o havalı kızları istiyorum, öncelikle bankacı olanı, ama kaydı gitti elimden nasıl yapalım diyorum ? karışık mı oldu çok ?
  • Adres ver gelelim gerisi kolay

Donanım Haber bir el atın beee
  • adres : bağcılar merkez
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.