Şimdi Ara

Don't Starve [Rehber ve Tanıtım]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
2.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar Ben SeyitAli bugün sizlere Don't Starve adlı oyunumuzu tanıtacağım.Forumda yeniyim ve rehber alıntı değil.Oyunu tanıtacağım ve size bilgiler vereceğim.

İlk başta oyunu burdan satın alabiliyorsunuz=http://www.dontstarvegame.com/blog/landing/buynow.html
    Steamdede mevcut ve kış indirimi var ya da gelecek

Şimdi oynanışa gelelim.Daha oyuna para vermek istemiyorsunuzdur ve tanımak istiyorsunuzdur.

Rehberi Hazırlıyorum

Oyunun Ana Menüsü

Oyuna Karakter Seçerek Başlıyorsunuz İlk Karakteriniz Gür bir sakalı olan Wilson:

Tabikide Sakalı Sonradan Çıkıyor Sakalınıda Aşamaları Var :)

Oyuna girdiğinizde Maxwell size gece olmadan yemek bulmanızı söyliyecek ve sizde etraftan çalı çırpı toplayacaksınız.Oyun içi resim:

Burda Sizin ilk toplamanız gereken grass ve sapling.Tabi etraftaki havuç ve yemişleride alabilirsiniz yemek için ama hemen agzınıza atmayın.Sonra yerden flint bularak balta ve kazmalarınızı yapabilirsiniz.Böylece ağac ve taş kesebilirsiniz.

İşte buda oyun içi barınız=

Beyin akıl sağlığınız.Düşünce yaratklar ve garip olaylar olmaya başlıyor.Yüksek Tutun :) Kalp Tahmin edin sağlık ve mide de açlık barınız.

Gece olunca soldaki light sekmesinden campfire kurarak geceyi atlatabilirsiniz.Birkaçgün böyle devam edin.Akıl sağlığınız düşerse çicek toplayın her çiçek 5 akıl sağlığı ve onlardan taç yaparak da arttırabilirsiniz.Her şey sol sekmede geçerli.

Yolda iskelet bulabilirsiniz size çeşitli itemler bulabilirsiniz.Burda resim biraz küçük iskelet biraz kaya bırakmış karaktere
    .

Aletlere Gelelim

Balta
    Ağaç Kesmeye Yarar İlk başladığınızdaki silahınız görevinide görür
    Kazma
    Taşları mine etmeye yarar.
    Kürek
    Ağaçların köklerini ve diğer bitkilerin köklerini almanızı sağlar

Bunların altın versiyonlarıda var.Onlar için ilk başta science machine soldaki sceince bölümünde.Ordan ilk science machineyi sonra alchemi machineyi yapın artık birçok şeyi yapabilirsiniz! Altın aletler için alchemy machine lazım ama.

Science Machine:

Alchemy Machine:

Hayvanlar

Davşan:Davşanlardan etin bi düşük versiyonu morsel çıkar siz ona yaklaştığınızda bütün şirinliğini kaybeder aniden hayvan gibi çığlıklar atıp yuvasına kaçmaya başlar.Yuvası ile onun arasına geçip onu öldürebilirsin[yakın mesafe yuva-davşan]Akıl sağlığınız düşükken öldürürseniz sakal çıkar wilsondaki gibi.Diğer karakterlerde sakal elde etmenin yolu .

Kuş:Siz yaklaştığınızda kaçar.Tohum düşürür bazen.

Bufalo:

Bufalolara vurdugunuzda hepsi birden size saldırır.Hızlıdırlar.İyi et çıkar ama iyi gömerler size.Bunların popoları kırmızı oldugu takdirde çiftleşme dönemedir ve yanlarına yaklaşmayın CİDDİYİM.

Mızrak Yapımı:Dal,ip ve flint ister science machinede yapılabiliyordu sadece.

Merak etmeyin o machinelerin yanına gitseniz yeter

Houndslar[Baş Belaları]:Bu kurtlar sesi size geldiğinde karakteriniz sizi uyarır ve aniden size sürü kurt saldırır.Tuzak ya da babayiğit şekilde dövüşerek kurtulabilirsiniz.Bazen çok güçlü oluyorlar.

Hound.

Arılar:Etrafta sakince çiçeklerden bal toplarlar yuvalarına saldırırsanız kırmızıları çıkabiliyor.
    Kurbağalar:Göl kenarlarında gezerler agresifdirler saldırırlar fakat her ısırığında bir iteminiz yere düşer.Kurbağa bacağı çıkar içinden güzel yemektir.

Diğer Karakterler

Wolfgang:Belli bir açlık seviyesinden sonra güreşci fonksiyonunu kaybedip ezik bir şey olur.

Arkadaşlar Rehber Bu Kadar İsterseniz ayrıntılı şeylere geçerim fakat spoiler vermiyim yoksa yazılacak çok şey var karakter fln :) Oyunu bilmeden oynamak güzeldir.Bunun keyfini çıkarın Alntı Değildir.

Oyunun Videosunu Çeken Güzel Kanallar:http://www.youtube.com/channel/UCuU0qYesQjAT_qXcQJqgV3w PintiPandaTV

Burak Nejat:http://www.youtube.com/channel/UCcOr7tUWGPRz2w1p7p-4VqA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeyitAli. -- 4 Aralık 2013; 0:20:09 >

• Güzel bir rehber olmuş tebrikler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.