Şimdi Ara

Dominosta çalışıyorum varsa sorusu olan cevaplarım. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
230
Cevap
9
Favori
12.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: YunotheKid

    Motorun yakitini isyeri mi karsiliyor siz mi?

    İşyeri karşılıyor hocam.
  • Pizzaları bu kadar iğrenç yapmak için çok çaba sarfediyormusunuz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

    Pizzaları bu kadar iğrenç yapmak için çok çaba sarfediyormusunuz?

    Hocam beğenmeyebilirsiniz saygılar fakat ben pizza yapmıyorum.

    Paketi alıp çıkıyorum.
  • patronizm kullanıcısına yanıt
    Yapanlara bi sor bakalım, malzemeleri ölçü ile mi koyuyarlar, yoksa göz kararı mı?

    Aynı pizzayı 2 ayrı şubelerinden söyledik, nerdeyse yarı yarıya malzeme farkı vardı.
  • Hocam Allah kolaylık versin. Malzemeleriniz nereden geliyor? Etler falan pınar, aytaç gibi yerlerden mi? Etlerde islami usullere ters bir durum var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: patronizm

    quote:

    Orijinalden alıntı: LaTTidU*

    sürekli böyle kibar olmayı nasıl başarıyorsunuz binbir türlü insan geliyor sonuçta

    Dediğiniz gibi binbir türlü insan geliyor.

    Bazen öyle tipler geliyor ki selam verilmez öyle adamlara cidden.Mecburiyetten yapıyoruz hocam.

    harbi harbi zor özellikle şu 6-7'li kız tayfaları çok zorluyor sizleri gözlemlediğim kadarıyla
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

    Yapanlara bi sor bakalım, malzemeleri ölçü ile mi koyuyarlar, yoksa göz kararı mı?

    Aynı pizzayı 2 ayrı şubelerinden söyledik, nerdeyse yarı yarıya malzeme farkı vardı.

    Malzemeler ölçü ile koyuluyor hocam.

    Şubede malzemeden açık varsa dediğiniz gibi malzeme azaltılıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rubin Carter


    quote:

    Orijinalden alıntı: patronizm

    quote:

    Orijinalden alıntı: kungfukid

    Hangisini önerirsiniz

    Adanalım baya güzel.

    Küp sucuksuz dublex cheddar deneyin.

    Vay hemserım





  • quote:

    Orijinalden alıntı: konuşantahta

    Hocam Allah kolaylık versin. Malzemeleriniz nereden geliyor? Etler falan pınar, aytaç gibi yerlerden mi? Etlerde islami usullere ters bir durum var mı?

    Teşekkür ederim hocam sağolun.

    Hocam et ürünleri banvit yada maret tarafından geliyor bildiğim kadarıyla.

    İslami usullere ters bir durum yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: patronizm

    quote:

    Orijinalden alıntı: konuşantahta

    Hocam Allah kolaylık versin. Malzemeleriniz nereden geliyor? Etler falan pınar, aytaç gibi yerlerden mi? Etlerde islami usullere ters bir durum var mı?

    Teşekkür ederim hocam sağolun.

    Hocam et ürünleri banvit yada maret tarafından geliyor bildiğim kadarıyla.

    İslami usullere ters bir durum yok.

    Sağol kardeşim Allah hayırlı helal kazanç versin. Maddi sıkıntında geçer umarım en kısa zamanda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: konuşantahta


    quote:

    Orijinalden alıntı: patronizm

    quote:

    Orijinalden alıntı: konuşantahta

    Hocam Allah kolaylık versin. Malzemeleriniz nereden geliyor? Etler falan pınar, aytaç gibi yerlerden mi? Etlerde islami usullere ters bir durum var mı?

    Teşekkür ederim hocam sağolun.

    Hocam et ürünleri banvit yada maret tarafından geliyor bildiğim kadarıyla.

    İslami usullere ters bir durum yok.

    Sağol kardeşim Allah hayırlı helal kazanç versin. Maddi sıkıntında geçer umarım en kısa zamanda

    Teşekkür ederim hocam allah razı olsun.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: patronizm

    quote:

    Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

    Yapanlara bi sor bakalım, malzemeleri ölçü ile mi koyuyarlar, yoksa göz kararı mı?
    Aynı pizzayı 2 ayrı şubelerinden söyledik, nerdeyse yarı yarıya malzeme farkı vardı.

    Malzemeler ölçü ile koyuluyor hocam.

    Şubede malzemeden açık varsa dediğiniz gibi malzeme azaltılıyor.

    Hazır bulmuşken sormak istiyorum (Mutfakta değilmişsin ama biliyorsundur belki), Temizliğe ne kadar öenm veriliyor?

    1- İmalattaki vatandaşların kişisel temizlikleri kontrol ediliyor mu?

    2- İmalat esnasında (Mutfakta yani) eldivensiz, yırtık eldivenle v.s. çalışan oluyor mu?

    3- Çalışanların gün içindeki hijyenlerine (Gerekli kimyasallar ile el temizliği, sigara içenler varsa sonrasında ellerin temizliği v.s.) dikkat ediliyor mu?

    4- Hazırlanan ürünlerin içine konulan malzemelerin tazeliği ve kalitesi o esnada da kontrol ediliyor mu?

    5- Sunum yapılan tabak, bardak, tepsi v.s. nin temizlikleri kontrol ediliyor mu?

    6- Tüm bunları kontrol eden bir amir/şef var mı yoksa çalışanlara bu konularda gerekli eğitimler önceden veriliyor mu?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

    quote:

    Orijinalden alıntı: patronizm

    quote:

    Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

    Yapanlara bi sor bakalım, malzemeleri ölçü ile mi koyuyarlar, yoksa göz kararı mı?
    Aynı pizzayı 2 ayrı şubelerinden söyledik, nerdeyse yarı yarıya malzeme farkı vardı.

    Malzemeler ölçü ile koyuluyor hocam.

    Şubede malzemeden açık varsa dediğiniz gibi malzeme azaltılıyor.

    Hazır bulmuşken sormak istiyorum (Mutfakta değilmişsin ama biliyorsundur belki), Temizliğe ne kadar öenm veriliyor?

    1- İmalattaki vatandaşların kişisel temizlikleri kontrol ediliyor mu?

    2- İmalat esnasında (Mutfakta yani) eldivensiz, yırtık eldivenle v.s. çalışan oluyor mu?

    3- Çalışanların gün içindeki hijyenlerine (Gerekli kimyasallar ile el temizliği, sigara içenler varsa sonrasında ellerin temizliği v.s.) dikkat ediliyor mu?

    4- Hazırlanan ürünlerin içine konulan malzemelerin tazeliği ve kalitesi o esnada da kontrol ediliyor mu?

    5- Sunum yapılan tabak, bardak, tepsi v.s. nin temizlikleri kontrol ediliyor mu?

    6- Tüm bunları kontrol eden bir amir/şef var mı yoksa çalışanlara bu konularda gerekli eğitimler önceden veriliyor mu?

    1. Evet ediliyor.

    2. Mutfakta eldivensiz çalışılıyor.

    3. Pizza yapım elemanları 3 pizzada 1 el yıkar ( Kurulu bir saat var her 15 dakikada bir çalar.Bu saat çalınca herkes işi bırakıp elini yıkamak zorundadır.)

    4. Hepsinin kullanım ömrü var hocam.Mutfakçılar sürekli kontrol ediyor malzemeleri.

    5. Tabak ve bardaklar kağıt ve karton olduğu için kullanıldıktan sonra çöpe atılıyor.

    6. Çalışanlar önce eğitim alıyor. Şubede hergün vardiya müdürü vardır ve denetlemesini yapar.

    Şubeler aylık not alır oer isimli biri tarafından. Bu askeri denetim gibidir.

    Bi anda şubeye gelir bu vatandaş heryeri denetler ve heryerin fotoğrafını çeker.Pizza yaptırır ona göre notunu verir şubenin.




  • Hiç Dominos'tan pizza yemedim. Yemeyi düşünüyorum. Ne önerirsiniz?

    Günde kaç saat çalışıyorsunuz? Tatiliniz var mı?

    Okuyorum demişssiniz. Hangi bölümü okuyorsunuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: patronizm

    quote:

    Orijinalden alıntı: sserdar93


    quote:

    Orijinalden alıntı: patronizm

    Sorusu olan ve merak ettiğiniz bişeler varsa cevaplayabilirim.

    Isin maliyeti ne kadar?atiyorum orta boy bir mexicano kaca mal oluyor?

    Ayrica mesela internetten sipariste sosu fazla olsun diye not dussem yapar misiniz?

    Hocam bir pizza maximum taş çatlasın(en fazla) 7-8 liraya mal oluyodur.

    Ayrıca not düşerseniz yaparlar.



    Ne 7-8i 3liradir orta boy pizzanin maliyeti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cowboy-12

    Hiç Dominos'tan pizza yemedim. Yemeyi düşünüyorum. Ne önerirsiniz?

    Günde kaç saat çalışıyorsunuz? Tatiliniz var mı?

    Okuyorum demişssiniz. Hangi bölümü okuyorsunuz?

    Dublex cheddar adanalım,Kumru deneyin hocam.

    Günde 8 saat çalışıyorum.

    Harita bölümünü okuyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rasheedwallacerasheed


    quote:

    Orijinalden alıntı: patronizm

    quote:

    Orijinalden alıntı: sserdar93


    quote:

    Orijinalden alıntı: patronizm

    Sorusu olan ve merak ettiğiniz bişeler varsa cevaplayabilirim.

    Isin maliyeti ne kadar?atiyorum orta boy bir mexicano kaca mal oluyor?

    Ayrica mesela internetten sipariste sosu fazla olsun diye not dussem yapar misiniz?

    Hocam bir pizza maximum taş çatlasın(en fazla) 7-8 liraya mal oluyodur.

    Ayrıca not düşerseniz yaparlar.



    Ne 7-8i 3liradir orta boy pizzanin maliyeti.

    Hocam bilmediğim için fazladan söyledim orayada not düştüm :)




  • zor olmuyor mu her evi bulmak
  • patronizm kullanıcısına yanıt
    hocam pizza yanında gelen bi baharat tarzı bişey varya onu evde yapabilmek mümkün mü çok hoşuma gidiyor onu değişik kılan ne var içinde acaba çok hoş bi koku veriyor.
  • Bir gün 40 dk da geldi dedim sizin hediyeniz oldu bu gelen motorcuya oda şubeyi arayın dedi aradım tamam alın dedi. Neden şubeyi aratıyor ki beni mi deniyor sonuçta 30 dk geçmiş ürünü verip gitmesi gerekmez mi Sonuç olarak bir kere bedava ürün aldım ondan sonraki siparişler en geç 15 dk ya geliyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WE neED -- 18 Ocak 2014; 13:22:40 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.