Şimdi Ara

Dominos Pizza Çok Kalitesiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bundan birkaç ay önce dominostan pizza söylemiştik üç tane beğenmemiştik, bugün mesaj geldi 6.90 orta boy sosyal pizza diye 2 tane aldım yine beğenmedim malzemeler cok kalitesiz sosun tadı baskın gibi cidden cok kalitesiz bir firma üc kurusluk ürüne on kurusluk reklam yapıyorlar bircok yerden pizza yedim yediğim en kötü pizzalar bu firmanındı diyebilirim.

• Sipariş verme o zaman illa bunu da mı ben söyliyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniz1353 -- 16 Haziran 2014; 14:10:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen sosun tadı çok baskın olduğu için kötü oluyor. Ama geçen dublex hamurlu bol malzemos söyledim sostan eser yoktu dominostan yediğim en güzel pizzaydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deniz1353

Sipariş verme o zaman illa bunu da mı ben söyliyim ?

Okumadan mı yazıyorsun birader yedik beğenmedik sonra mesajla 6.90 gibi bi fiyata satınca belki güzelleşmiştir diye söyledik yine aynı sekilde kalitesiz ürün.
  • En kötü pizzayı yemişin sen de. Konyalımı dene.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • motorcudan kesiliyor ücret
  • 1 kere yemişsin beğenmemişsin 2.yi ne doye zorluyorsun bi malın fiyatı 6.90 olunca güzelleşiyor mu ? Ayrıca okudum yazını

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bim pizza vs a101 pizza
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

1 kere yemişsin beğenmemişsin 2.yi ne doye zorluyorsun bi malın fiyatı 6.90 olunca güzelleşiyor mu ? Ayrıca okudum yazını

3 ay önce yediğin pizzanın değişme ihtimali yok mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: thepromh

Bundan birkaç ay önce dominostan pizza söylemiştik üç tane beğenmemiştik, bugün mesaj geldi 6.90 orta boy sosyal pizza diye 2 tane aldım yine beğenmedim malzemeler cok kalitesiz sosun tadı baskın gibi cidden cok kalitesiz bir firma üc kurusluk ürüne on kurusluk reklam yapıyorlar bircok yerden pizza yedim yediğim en kötü pizzalar bu firmanındı diyebilirim.

Evet kardeş bencede dünyanın en berbat Pizzacı, kapansa hiç üzülmem, en iyisi her zaman PİZZA HUT, başka pizzacı tanımıyorum

• quote:

quote:

1 kere yemişsin beğenmemişsin 2.yi ne doye zorluyorsun bi malın fiyatı 6.90 olunca güzelleşiyor mu ? Ayrıca okudum yazını

3 ay önce yediğin pizzanın değişme ihtimali yok mu

Her şey merkezden yollanıyor zaten içerde pişiyor ne demişmiş olabilirki ?
    Malzemelerin alındığı yerle zaten 1-5 sene arası anlaşılır zaten

• agzinizin lezzeti yok

• quote:

Bundan birkaç ay önce dominostan pizza söylemiştik üç tane beğenmemiştik, bugün mesaj geldi 6.90 orta boy sosyal pizza diye 2 tane aldım yine beğenmedim malzemeler cok kalitesiz sosun tadı baskın gibi cidden cok kalitesiz bir firma üc kurusluk ürüne on kurusluk reklam yapıyorlar bircok yerden pizza yedim yediğim en kötü pizzalar bu firmanındı diyebilirim.

ucuz pizzanın malzemesi fiyatına göre koyuluyor
  • bol malzemos güzel oluyo dapizza pahalı bir yiyecek

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.