Şimdi Ara

Dominos 30 dk kampanyası 40 dk oldu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bedava mı şimdi pizza ? gelince ne diyim arkadaşa ?

• beleş pizza da güzel canım
  • Merkezi aramanızı istiyecek, izah edeceksiniz. Yalnız şöyle bir durum var, 45 dakikayı geçtikten sonra bedava alırsanız elemandan kesiliyor. Bizzat kendim sormuştum servis çalışanına fakat yine de bedava pizzanızı alın çünkü eğer parasını verirseniz cebe atıyorlar. Eğer parasını vericekseniz de merkezi arayıp " Ben parasını verdim " demeyi unutmayın.

Not : " Yetiştirmek için ölüyorlar terbiyesiz haysiyetsiz parasını ver ! " diyecekler hiç demesinler. O işe giren adam şartlar altında çalışmayı kabul etmiştir, nokta.
  • Em onu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 45 dk yı geçmeden getirdi bedava mı dedim direk afiyet olsun dedi uzattı
  • quote:

Orijinalden alıntı: southbeachFL

45 dk yı geçmeden getirdi bedava mı dedim direk afiyet olsun dedi uzattı

Afiyet bal şeker olsun hocam. İyi akşamlar
  • Bende öyle bi şans yok şimdiye kadar 19 dk yı geçmedi :-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: southbeachFL

bedava mı şimdi pizza ? gelince ne diyim arkadaşa ?

internetten sipariş verdiysen bazen merkeze gitmiyo seneye bile gelmeyebilir. şubeyi ara sor aldınızmı diye
  • Geçensınıfta arkadaşlarla tartışma konusu oldu Deneyeceğiz ama kesin bilgi gerek bizim okul mersinle adana arasında otoyolada İki şehirde de sayılmaz Pizza söylesek 30 dk da gelir mi yoksa onun sınırları var mı diye Var mı ki ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • buraya hitlerin dominos wideosu varsa koysun biri
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rothture

Merkezi aramanızı istiyecek, izah edeceksiniz. Yalnız şöyle bir durum var, 45 dakikayı geçtikten sonra bedava alırsanız elemandan kesiliyor. Bizzat kendim sormuştum servis çalışanına fakat yine de bedava pizzanızı alın çünkü eğer parasını verirseniz cebe atıyorlar. Eğer parasını vericekseniz de merkezi arayıp " Ben parasını verdim " demeyi unutmayın.

Not : " Yetiştirmek için ölüyorlar terbiyesiz haysiyetsiz parasını ver ! " diyecekler hiç demesinler. O işe giren adam şartlar altında çalışmayı kabul etmiştir, nokta.

elemandan kesilmiyor. zaten 3 kuruş birşey alıyorlar her beleş pizzayı elemandan keserlerse adam borçlu olup çıkar ordan.

ayrıca bir kere bende beleş yemiştim, mutlu oluyorsun böyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardaq -- 12 Mayıs 2013; 22:09:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kirpêlov

Adam o kadar çabalıyor ve maaşından düşüyor sanırım. Şimdi sende beleşe mi? getireceksin insafsız.

MADEM BELEŞE ALMICAZ İPTAL ETSİNLER KAMPANYAYI
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mikacan

Geçensınıfta arkadaşlarla tartışma konusu oldu Deneyeceğiz ama kesin bilgi gerek bizim okul mersinle adana arasında otoyolada İki şehirde de sayılmaz Pizza söylesek 30 dk da gelir mi yoksa onun sınırları var mı diye Var mı ki ?

Belirli sınırları var.
  • Evimin karşısında dominos var ben ne yapayım
  • of yine gelmiş elemandan kesiyorlar diyenler
  • quote:

Orijinalden alıntı: 427

Evimin karşısında dominos var ben ne yapayım

Başka yere taşın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.