Şimdi Ara

Domain sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Önemli bir sorunum var , sizlerden yardım bekliyorum . Sorunum şu , benim bir web sitem var. Hosting şirketi trust level= "full" olayına izin vermiyormuş . Bana dediler ki isterseniz sizin sitenizi trust level="full" olan bir sunucuya taşıyalım .Olur taşıyın dedim .

    Web sitemi trust level="full" olan bir sunucuya taşıdılar. whois sorgusunda sitemin ip adresi farklı , pleskteki ip adresi farklı . ben bütün dosyaları sildiğim halde site hala eski ip ye gidiyor zannedersem .

    Bugün 2. gün . Hala düzelmedi .

    1) Bunun için ne yapabilirim?

    2) , ben bu hosting firmasını değiştirmek istiyorum . Yeni geçeceğim hosting firmasının ns'lerini , bu eski hosting firmasına tanıtırsam daha ne kadar bekleyeceğim . Çaresizim , lütfen yardımlarınızı esirgemeyin .

    Saygılar , sevgiler , iyi çalışmalar




  • Whois sorgularında eğer site ip adresiniz eskisi görünüyor ise dns adreslerinizi yönlendirememişsinizdir. Hosting aldığınız yer ile domain aldığınız firma farklı ise sorun hosting de değil domaininizi barındıran firma ile iletişime geçiniz ve dns adreslerinizi yeni hostinginize yönlendirme için yardım isteyiniz. Şimdi artık dnsler eskisi gibi 24 veya 48 saat sürmüyor. Doğru yönlendirirseniz eğer ip adresiniz doğru okunacaktır.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.