Şimdi Ara

Domain satın alacağım. Yardım lütfen...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir domain sahibinden domainini satın almak istiyordum. Sahibiyle anlaştık fakat bundan sonra süreç nasıl işleyecek? Domain hesabı benim tarafıma nasıl geçecek? Ödemesi güvenli olarak nasıl yapılacak?

Bilgilendirenlere şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: YACHIRU

Merhaba,

Bir domain sahibinden domainini satın almak istiyordum. Sahibiyle anlaştık fakat bundan sonra süreç nasıl işleyecek? Domain hesabı benim tarafıma nasıl geçecek? Ödemesi güvenli olarak nasıl yapılacak?

Bilgilendirenlere şimdiden teşekkürler.

Merhabalar;

Güvenilik olarak alan adı al sat işlemini yapabilmek için önereceğimiz yöntem, aracı firmalar kullanmaktır. Herhangi bir ilgimiz bulunmamakla birliktewww.domainyurdu.com bunlardan birtanesidir. Belirli komisyon alarak alan adının güvenilir olarak aktarılmasını sağlamaktadır.

Bilginize...

ProIrc Hosting ve Internet Hizmetleri
    www.proirc.net / destek@proirc.net

• ProIrc kullanıcısına yanıt
    Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim.

Ben domain için istenilen ücreti aracıya ödemek istiyorum. Domain sahibi de ödenilen ücreti gördükten sonra domaini serbest bırakıp parasını alacak. Böyle bir şey yapabilen tavsiye ettiğiniz bir site var mı peki? Komisyon alıyorsa az almasını tercih ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YACHIRU

Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim.

Ben domain için istenilen ücreti aracıya ödemek istiyorum. Domain sahibi de ödenilen ücreti gördükten sonra domaini serbest bırakıp parasını alacak. Böyle bir şey yapabilen tavsiye ettiğiniz bir site var mı peki? Komisyon alıyorsa az almasını tercih ederim.

Merhabalar;

Komisyon ücreti alan adının fiyatına göre değişmekle birlikte %5-10 oranında değişmektedir. Birçok site mevcuttur, internette araştırma yapmanızı önermekteyiz. Biz öneride bulunamayız çünkü herhangi birisiyle çalışma ve anlaşmamız mevcut değildir.

Bilginize...

ProIrc Hosting ve Internet Hizmetleri
    www.proirc.net / destek@proirc.net

• 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.