Şimdi Ara

Domain Satanlara Düzeltme Bilgisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yönetici arkadaşın domain satış kurallarında yaptığı hata sonucu herkes,bir terimi yanlış yazmaktadır.

Registar olarak yazılan terimin doğrusu 'registrar' dır.

Günlerdir uyuyamıyorum bu yüzden

• bunun için konu açman ilginç
    pm ile halledebilirsin değil mi?
  • herkese pm mi atacak adam , yeni üye olanlar domaişn satmak isteyenler ne olacak , onları nerden bilecek , akıllarınımı okuyacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dead A Live

herkese pm mi atacak adam , yeni üye olanlar domaişn satmak isteyenler ne olacak , onları nerden bilecek , akıllarınımı okuyacak

sen nediyorsun allah aşkına ya

adam şablondaki yanlışlıkdan bahsediyor

pm atar assemblye assemblye de şablonu düzelttir...

şimdi anladın mı ?
  • quote:

herkese pm mi atacak adam , yeni üye olanlar domaişn satmak isteyenler ne olacak , onları nerden bilecek , akıllarınımı okuyacak

senle aynı siteyi paylaştığıma inanamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kostebek -- 17 Ocak 2007; 17:31:03 >
  • Şablonu düzeltse ne olacak,insanların beynine bu şekilde girmiş durumda şu anda.Beyinlerine de PM mi atayım?
  • Harf eksikliginden oluşan böyle ufak hatalar olabilir

ama bunun bildirmek için doğru olan yol özel ileti yada şikayet butonu olmalı konu açmak değil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: aSSembLy

Harf eksikliginden oluşan böyle ufak hatalar olabilir

ama bunun bildirmek için doğru olan yol özel ileti yada şikayet butonu olmalı konu açmak değil

Dediğim gibi çoğu insan hafızaya aldı bu kelimeyi,orada düzeltilirse sadece yeni üyeler faydalanır.
    Anlayan çıkar umarım.
  • bilmiyorum hemen unuttum bile eskisini aklım mı çok esnek ne
  • ben o kelimeye bakmadım bile sen yazınca dikkat ettim uyardığın için teşekkür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webline -- 17 Ocak 2007; 18:09:27 >
  • Bilgi için teşekkürler
  • quote:

aslında bole registar veya registrar diye uğraşacağımız yerde türkçesini yazsak daha doğru olmazmı??
  • quote:

Orjinalden alıntı: teknologg

quote:

aslında bole registar veya registrar diye uğraşacağımız yerde türkçesini yazsak daha doğru olmazmı??

Bak bu konuda sana katılıyorum.
    Komik oluyor , herşey Türkçe ( başlangıç fiyatı ,bitiş fiyatı vs.) orası ingilizce , daha bir havalı duruyor sanırım.

Kaydedici olarak değiştirilse çok daha doğru olacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: aktifnet

quote:

Orjinalden alıntı: teknologg

quote:

Bak bu konuda sana katılıyorum.
    Komik oluyor , herşey Türkçe ( başlangıç fiyatı ,bitiş fiyatı vs.) orası ingilizce , daha bir havalı duruyor sanırım.

Kaydedici olarak değiştirilse çok daha doğru olacak

+1881

• Bence de kaydedici güzel olur.
  • o zaman paylaşma !! ben registar diye biliyordum çünkü hep öyle gördüm hadi diyelim bu adam gerekli yöneticiye pmyi attı oda düzeltti ben düzelttini nereden bilecektim her saniye kurallarımı okuyacam herkesin beynine böyle girdi bu , sen ve senin gibi her an tartısma yaratmaya hazır geri zihniyetliler bunu düşünemiyosa...... netice olarak arkadaşın açtığı konunun bilmeyenlere yanlış öğrenenlere faydası oldu!!!
    quote:

Orjinalden alıntı: kostebek

quote:

senle aynı siteyi paylaştığıma inanamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dead A Live -- 17 Ocak 2007; 23:31:43 >

• uzerinde durmaya deger bir sey degil.hakarete veya sinirlenmeye ne gerek var anlamiyorum.birisi yanlis bir sey gormus onu soylemis ve o orda bitmistir.
    insanlarin soylediklerine tamamen karsi olabiliriz ama onlar dusundeklerini soyleyebilmeliler.
    bence!
  • yazdığın yazıda da olduğu gibi (domaişn) küçücük bir hatayı ki herkes yapabilir; ulusal sorun haline getirip birde bunun üzerinde akıl oyunları yapmanaydı lafım.
  • bu konu açıldımı ? biz registar bunun yanlış oldunu görüp registrar olduğunu anladık mı , bu arkadaşta bu yanlışı görüp doğruyu anlamamıza vesile oldumu oldu , bu konu bize FAYDALI oldu .uzatmaya gerek yok.bencede türkçesinin yazılması en güzeli olur . konuyu açıp bizi bilgilendiren arkadaşa teşekkür ederim.saygılarımla
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.