Şimdi Ara

Domain alma hakkında?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aldığımız bir domainin bütün hakları bize mi ait oluyor? Örneğin hostinger.com.tr'den domain aldım 1 yıllık. 1 yıl boyunca bütün haklar benim mi? Başka nerden domain alabilirim? Sınırsız alma gibi bir şansım var mı? Ve bu domaini satmak istemesem ama alıcı çok zenginse, domaini aldığım şirketle çevirip domaini benden alabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Domaini kiralamak veya satmak istesem nasıl satarım veya kiralarım?
  • KDGL kullanıcısına yanıt
    Merhaba

Sizin ve karşı tarafın onayı ile transfer işlemi gerçekleştirebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aypa

Merhaba

Sizin ve karşı tarafın onayı ile transfer işlemi gerçekleştirebilirsiniz.

Hocam daha önce satmadığım için bilmiyorum. Domainin olduğu hesabın mailini falan mı değiştiriyoruz. Satış işlemi nasıl olacak?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba

Domain satışı içinwww.alanadlari.com veyawww.domainbulten.com gibi internet üzerinden satış yapan sayfaları kullanabilirsiniz. Yalnız bu sayfalar satış tutarı üzerinden belirli bir komisyon alıyorlar. Yok ben kendim satacağım derseniz domaini mevcut hostunuza bağlayıp bu alan adı satılıktır sayfası koyup satabilirsiniz. Hostunuz yok ise ücretsiz hostinglerden yararlanabilirsiniz. Satış işleminde de karşı taraftan ödemeyi aldıktan sonra mevcut domain kaydınız bulunan yerde ödeme yapan kişiye bir hesap açtırıp oraya transfer edersiniz ya da başka yerde kaydı varsa o sizden bir transfer kodu isteyecek onu vererek transfer işlemini başlatırsınız. Transfer kodunu domain kaydı yapan firmadan alabilirsiniz. Yalnız ödeme işini ver transferi karşı tarafla anlaşarak yapın veya bir araya gelip yapın. Birbirinize güveniyorsanız problem yok. Aklınıza takılan bir şey olursa imzadan ulaşabilirsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KURUMSAL DENEME SATIN ALMA?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.