Şimdi Ara

Dolu skoda superb mi boş volvo s60 mı? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
169
Cevap
1
Favori
8.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • W212 e200 cgi şuan bir tanıdığım aldı 40bin kmde oda senede 10 bin civarı yapar söz gelimi tank gibi araba aldı. 125 bine satın aldı
  • Eğer hacim önemli değilse S60 alınabilir ama ben olsam superb alırdım. O genişlik ancak f segmentinde var.
  • arifakinti A kullanıcısına yanıt
    Test sürüşünde pek bişey anlamıyorum çok kısa sürüyor çıkardıkları yollarda genelde temiz asfalt olunca farkı pek hissettirmiyor
  • drcaucasian D kullanıcısına yanıt
    Bizim baktığımız araçta 19 vardı çok ince görünüyordu lastik fakat arabayı da çok güzel gösteriyordu jantları 18 yapıp 1.750₺ indirim yapmıştılar o haliyle 124.750 olmuştu
    Benzinli araç yok şuanda siparişle gelir diyorlar
    Farklı bir araç gidip bakacağım teşekkür ederim
  • DoctorEconomy kullanıcısına yanıt
    Sıfır alınacak
  • Volvo nun ölüsü yeter.
  • S60 sorunlu ve masraflı bir araç.

2.eli de çok zayıf.

Koşarak uzaklaşın.

En mantıklısı Passat 1.4 Trendline alın.
  • senersongur kullanıcısına yanıt
    Hocam passat hiç bakmak istemiyoruz bile sırf otomatik farkı 15.000 alan bir marka. bence comfortline donanım bile yetersiz trend hiç tatmin etmez gibi
  • Süper b
  • Super B yi alır arkama Bile bakmadan ordan uzaklaşırım..talisman öneren arkadaşlar olmuş ama bi fransıza o parayı vermem asla..volvonun da boşuna binmektense dolu super B konfor olarak tercih sebebidir..birde o iç genişlik hiçbir arabada yok..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Z. Acar

Skodayı volvo ile mukayese etmiyorum fakat volvo kiralama şirket arabası gibi duruyor hiçbişey yok araçta belki bir iki yıl daha güncel kalır fakat sonra hem dışı hemde içi çok eskiyecek ve donanımıda zaten çok sınırlı pişman olmaktan korkuyorum
    Opsiyonlar vs hesaplanabilir ama şahsen superb bana kasa olarak inanılmaz kaba geliyor. Tabi bu zevk işi, bir başkasına da güzel gelebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Z. Acar

Skodayı volvo ile mukayese etmiyorum fakat volvo kiralama şirket arabası gibi duruyor hiçbişey yok araçta belki bir iki yıl daha güncel kalır fakat sonra hem dışı hemde içi çok eskiyecek ve donanımıda zaten çok sınırlı pişman olmaktan korkuyorum
    Çok az bir volvo sevgim var renk tercihlerinden dolayı.Ancak kararım superb olurdu.
  • S60 ikinci elde oldukça üzer.

Örnek veriyorum 100 liralık passat 7 yıl sonra 70'e düşecekse, 120 liralık volvo 60 liraya düşecek. Biri %30 diğeri %50 değer kaybeder.
  • senersongur kullanıcısına yanıt
    Savaş çıkar birazdan, başarılı trollsün valla.
  • Z. Acar Z kullanıcısına yanıt
    benzin sessizlik, performans ve konfordur. benzinli araba alın geçin. 1-2 yaşında 3.20ied veya sıfır tsi motorlu superb/passat sizin kullanım tarzınıza cuk diye oturur. yılda 12000km hiç bir şey değil çünkü yılda benzinle dizel arasında sizin yaptığınız yolda 1500TL tüketim farkı olur.

bende sizin gibi az yol yapıyorum ama eşeklik yapıp benzinli aracımı satıp dizel aldım. dizel torkunun verdiği keyif olmasa hakikaten çekilecek dert değil. 1-2 yıl sonraki aracım turbo destekli yüksek tork veren benzinli araç olacak.

not: volvo-audi-bmw gibi araçlar ikinci elde çok değer kaybettirebilir. bu tip araçlarda bir kaç boya oldumu, hele birde yetkili servis boyanacak parçayı değiştirmi yandınız. ikinci el fiyatı dibe vuruyor.. ayrıca s60'ın bagajı cidden 380lt mi? opel corsa'dan hallice

• Z. Acar Z kullanıcısına yanıt
    hocam benim aracta 18 jant var, direksiyon blogu dagildi dagilacak, araba da e sinifi ama sert, ben cok pismanim, 17ler de guzel olabiliyor. sadece tavsiye
  • cemsch C kullanıcısına yanıt
    Araç sıfır olacak. Bizde benzinden yanayız ama superbde gelmiyormuş siparişle olur. Bagaj küçüktü litre olarak tam bilmiyorum.
    Bizde konfordan sessizlikten yanayız her ne kadar 19 jantla güzel görüyorsada
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.