Şimdi Ara

Dolphin Emulator Steam'de süresiz olarak ertelendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Dolphin Emulator, GameCube ve Wii oyunlarının PC, Android, Xbox One ve Xbox Series X/S'te oynanmasına olanak tanıyan bir oyun konsolu emülatörü olarak tasarlandı ve Dolphin Emulator, 2023'ün ikinci çeyreğinde Valve'ın Steam hizmetinde yayınlanacaktı.



    Nintendo geçtiğimiz günlerde Valve ve Dolphin Emulator geliştirme ekibine, Dolphin Emulator'ın Steam'de yayınlanmasını engelleyen Dijital Milenyum Telif Hakkı Yasası'nı (DMCA) gerekçe göstererek yayından kaldırma bildirimi gönderdi.



    Dolphin Emulator'ün 2 seçeneği var



    Nintendo'nun hukuk ekibi, emülatörün şirketin fikri mülkiyet haklarını ihlal ettiğini iddia ederek Valve'den Dolphin'i Steam'den kaldırmasını istedi. İhbarla birlikte Dolphin ekibinin nasıl ilerleyeceği konusunda iki seçeneği var; ya emülatörün DMCA'yı ihlal etmediğini savunarak dava açabilir ya da yayından kaldırma bildirimine uymayı seçebilir.



    Ayrıca Bkz.Para basma makinesi: Nintendo Switch’in elde ettiği toplam gelir belli oldu



    Ekip karşı bildirimde bulunursa, Nintendo'nun dava açıp açmayacağına karar vermek için iki haftası olacak. Şirketin Dolphin'e karşı gerçekten yasal işlem başlatıp başlatmayacağı belli değil. Bununla birlikte, eğer bir dava mahkemeye giderse, emülatörler için geniş kapsamlı etkileri olabilir.



    Büyük hayal kırıklığı ile duyurmak zorundayız



    Dolphin Emulator tarafından yapılan açıklamada, "Dolphin'in Steam'de yayınlanmasının süresiz olarak ertelendiğini büyük bir hayal kırıklığıyla duyurmak zorundayız. Valve tarafından Nintendo'nun, Dolphin'in Steam sayfasına karşı DMCA'yı gerekçe göstererek bir ihtarname yayınladığı ve konu çözülene kadar Dolphin'i Steam'den kaldırdığı konusunda bilgilendirildik. Şu anda seçeneklerimizi araştırıyoruz ve yakın gelecekte daha ayrıntılı bir yanıt vereceğiz." denildi.




    Kaynak:https://gamerant.com/nintendo-valve-steam-dmca-takedown-dolphin-emulator/?newsletter_popup=1
    Kaynak:https://www.engadget.com/dolphin-emulator-steam-release-delayed-indefinitely-following-nintendo-dmca-notice-194601894.html







  • Pek şaşırmadım. Nintendo ağır kullanıcı düşmanıdır, kesinlikle modlamaya veya özelliştirmeye izin vermez.

  • Amerikan şirketleri çalamadığı şeylere karşı hemen masum ayağına yatıyor. Koca japon şirketi yıllardır geliştidiği konsol kütüphanesini izinsiz amerikan şirketine verir mi?

  • Steam'de olsa ne, olmasa ne? İsteyen direk dolphin kurup oynar zaten. Online oynanmıyor sonuçta.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • online oyuna karşıyım bireysel takılırm zaten oyunda kafa dağıtmak için onun için zaten sıkıntı yok


    online ihtiyacı sadece peste fifa da kapışmak için kullanıyordum o da bitti artık

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.