Şimdi Ara

Dolmuşa bindim 1 lira karlı çıktım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: F5

Dolmuşa bindim tam şöförün arkasına oturdum. 5 lira uzattım o esnada ne ara paranın üstünü verdiyse hiç hatırlamıyorum bile dalgınlık işte sonra tekrar para üstü istedim. Adam şaşkın şaşkın baktı ve verdi. "Niye tip tip baktı ki paramızı da mı alamayacağız." diye geçirdim içimden. Dolmuştan indim marketten birşeyler alayım derken bir baktım cebimde 6 lira vardı. "Nasıl olur 2 lira dolmuşçuya verdim." diye düşünürken durumu anladım ama parayı geri verebilmem için çok geçti. 2 lira vereceğime bir de üstüne 1 lira aldım adamdan. Kulağımı çınlatmıştır sonradan Gerçi parayı vermeseydi orada tartışacaktık ve cebimdeki parayı görünce moraracaktım. İyi huylu bir adama denk gelmişim..

cehenneme bekleniyorsun .cayır cayır yanacaağan.zebaniler üşüşecek başına. yanacaksın ogleem

• Cehenneme odunda gerekli

Orijinalden alıntı: Batu

quote:

Orijinalden alıntı: s.uzun

Dolmuşçular öyle pek takmaz parayı, en azından benim peder takmaz

Senin peder ropdasambirini giyp buzlu bademini yerken ipadinden yagli boya tablo acik artirmasinada katiliyormu usta

çok uğraşıp alengirli kelimeler falan seçmişsin ama olmamış.

Orijinalden alıntı: Germ

quote:

Orijinalden alıntı: Batu

quote:

Orijinalden alıntı: s.uzun

Dolmuşçular öyle pek takmaz parayı, en azından benim peder takmaz

Senin peder ropdasambirini giyp buzlu bademini yerken ipadinden yagli boya tablo acik artirmasinada katiliyormu usta

çok uğraşıp alengirli kelimeler falan seçmişsin ama olmamış.

Napayım, benim kapasite bu kadar Sobanın yanından yazıyorum bu post'u Tineri olan varmı beyler?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.