Şimdi Ara

Doları bozayim mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2019 Haziran'da 5,89 dan almıştım hala zarardayım

Sizce ne yapayım

Ana parayı kurtarıyorum üstüne 3000 lira daha koyuyor ama bu paraya altın alsaydim daha çok kazanırdim

7000 filan zararım var sizce ne yapım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Reis %99 ihtimalle kalan ömrünü fakir tamamlayacaksın. Bence buna alış.

• HeldmaschineK H kullanıcısına yanıt
    Haklısın fakir olmasamda zengin olamicam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kortekes

Haklısın fakir olmasamda zengin olamicam
    İslam benim gözümde sığ zeka seviyesine hitap eden bir mitoloji ama inanan çok insan var ve sen de bunlardan birisin. Allah'a inanan adamın malla mülkle işi olmaz. Senin imanın çöp iman. Gösteriş iman. Muhtemelen 114 sureden 10 tanesinin ismini sayamazsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: HeldmaschineK

İslam benim gözümde sığ zeka seviyesine hitap eden bir mitoloji ama inanan çok insan var ve sen de bunlardan birisin. Allah'a inanan adamın malla mülkle işi olmaz. Senin imanın çöp iman. Gösteriş iman. Muhtemelen 114 sureden 10 tanesinin ismini sayamazsın.

Alıntıları Göster
    Kayra

• quote:

Orijinalden alıntı: HeldmaschineK

Alıntıları Göster
    İslamla nasıl bağdaştırdın elemanın yorumunu ilginçsin. Neden islama bu kadar kin ve nefret dolusun.

• quote:

Orijinalden alıntı: standartlarabidesi

İslamla nasıl bağdaştırdın elemanın yorumunu ilginçsin. Neden islama bu kadar kin ve nefret dolusun.

Alıntıları Göster
    Hastalıklı derecede nefret ediyorum. Bunun baş sebebi insanların İslam hakkında hiçbir fikir sahibi olmaması. Kur'an'da 3. sure ne desem forumdakilerin %99 bilmez. İslam kötü bir din ve iyi gösterilmeye çalışılıyor. Caner Taslaman gibi sahte Müslümanlarla doldu etraf ve durmadan övgüler yağdırılıyor. Kortekes hayatı boyunca İslam'a inanacak, çünkü zekası çok düşük. İslam'ı reddetmek maalesef biraz beyin de gerektiriyor.

• HeldmaschineK H kullanıcısına yanıt
    Sen dinden çıkmışsın, eğer Tevbe etmezsen acı dolu sonsuz bir yaşam seni bekliyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.