Şimdi Ara

DOLAR NEREDEN ALINIR NEREDE BOZDURULUR ??????????????????????????????????????????????????????????? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
2
Favori
61.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • dolar bilgisayarcıları vurdu gene ben dediydim ama bilgisayar ürünleir meksika pezosu ile alınsın

paraya bak la pezo bir çağrışım yaptı ya neyse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre 11 -- 17 Aralık 2014; 1:51:13 >

Orijinalden alıntı: thurus68

quote:

Orijinalden alıntı: mnbvb

100 BİN TL param var.

Şu an dolar 2,2265.

Dolar düşüyor ve yıl sonunda 2.5000 bulur diyorlar olmasa bile yakın olur.

Şimdi sorum dolar nereden alınır ve nerde bozdurulur.

Mesela bankadan dolar aldım 2 saat sonra dolar yükseldi gidip aynı bankaya satıp tl ye çevirebilir miyim ?

Yani bu iş nasıl yapılıyor ?

20.000 tl kazanç yapsam bana yeter ama işi bilmiyorum pek.

sen dolar alma zarar ediceksin yüzde yüz adım gibide eminim doları satmayı bilmeyen adamlar dövize oynuyo olaya bak.sonra gitti paraların diye ağlarsın git faize yatır sen.
    bide seneye 2.5 olucakmış gelecekten mi geldin birader

Çok enteresan,

Arkadaşın birisi, daha dolar al-sat nasıl yapılır bunu bilmeden gelecekten haber veriyor. İlginçtir ki; verdiği haber doğru çıkıyor. Dolar bugün 2.5 TL

Fakat 2.50 olacağını bildiği halde, 20.000 lira kazanmayı hedefleyen arkadaş, burada bile yanlış hesap yapıyor. Şöyle ki;

100.000 / 2,2265 = 44.913,54 $

44.913,54 * 2,5 = 112.283,85

112.283,85 - 100.000 = 12.283,85 TL

Yani bu arkadaşın elde edeceği kâr ; 12.283,85 TL olacaktır. 20 bin değil yani..

Asıl burada merak ettiğim ise, mnbvb arkadaşım, sen interaktif bankacılık dahi kullanamadan, hatta döviz bürolarının varlığından bile bihaber iken. Nasıl oluyor da 2,5 üzerine çıkacağını bilebiliyorsun?? Bizlere bu açıklamayı yapmanı isteriz.

Ben yıllardır bir çok kanal aracılığı ile al-sat yapıyorum ve bu kadar net olarak doların gidişatı hakkında yorum dahi yapamadım. Sen paraya ihtiyacın varken, paran riske atıyorsan eğer, bunun tek açıklaması olabilir. BDDK 'da çok sağlam bir tanıdığın var. Mesela başkan...

Çok sinirlendim.... :)

• aproL A kullanıcısına yanıt
    20 bin kâr edeceğim demedim 20 bin kâr etsem yeter dedim.

Olaydaki asıl felsefi mantığa erişebilmenin ruhani hazzına ulaşman için meşekatli bir kaç merdiven daha çıkmalısın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mnbvb -- 1 Eylül 2015; 22:59:31 >

20 bin kâr edeceğim demedim 20 bin kâr etsem yeter dedim.
    Artı olaydaki asıl felsefi mantığa erişebilmenin ruhani hazzına ulaşman için meşekatli bir kaç merdiven daha çıkmalısın.

Dostum bence senin yoga eğitimine ihtiyacın var, ruhani muhani girmişsin olaya :D

quote:

100 BİN TL param var.

Şu an dolar 2,2265.

Mesela bankadan dolar aldım 2 saat sonra dolar yükseldi gidip aynı bankaya satıp tl ye çevirebilir miyim ?

sen dolar alma zarar ediceksin yüzde yüz adım gibide eminim doları satmayı bilmeyen adamlar dövize oynuyo olaya bak.sonra gitti paraların diye ağlarsın git faize yatır sen.

Konuya çağırıyoruz arkadaşı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: aproL

quote:

quote:

100 BİN TL param var.

Şu an dolar 2,2265.

Çok enteresan,

Arkadaşın birisi, daha dolar al-sat nasıl yapılır bunu bilmeden gelecekten haber veriyor. İlginçtir ki; verdiği haber doğru çıkıyor. Dolar bugün 2.5 TL

Fakat 2.50 olacağını bildiği halde, 20.000 lira kazanmayı hedefleyen arkadaş, burada bile yanlış hesap yapıyor. Şöyle ki;

100.000 / 2,2265 = 44.913,54 $

44.913,54 * 2,5 = 112.283,85

112.283,85 - 100.000 = 12.283,85 TL

Yani bu arkadaşın elde edeceği kâr ; 12.283,85 TL olacaktır. 20 bin değil yani..

Asıl burada merak ettiğim ise, mnbvb arkadaşım, sen interaktif bankacılık dahi kullanamadan, hatta döviz bürolarının varlığından bile bihaber iken. Nasıl oluyor da 2,5 üzerine çıkacağını bilebiliyorsun?? Bizlere bu açıklamayı yapmanı isteriz.

Ben yıllardır bir çok kanal aracılığı ile al-sat yapıyorum ve bu kadar net olarak doların gidişatı hakkında yorum dahi yapamadım. Sen paraya ihtiyacın varken, paran riske atıyorsan eğer, bunun tek açıklaması olabilir. BDDK 'da çok sağlam bir tanıdığın var. Mesela başkan...

Çok sinirlendim.... :)

Hocam euro atar mı peki var mı bir tahminin elimde bir miktar var da??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Adın gibi emindin hani nooldu ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: xbox2

Ankara da güvenilir yer neresi ,tavsiye?

Hocam hiç gereği yok dovizci şerefsizlerle uğraşmaya. 700 dolar alayım dedim Bursa'nın en bilinen,çarşıda bulunan bir kuyumcusundan. At organı saf zannetti herhalde dolar 2.84tl iken 2.95tlden çarptı fiyat söyledi.Kaçtan çarptınız deyince de cevabı ''iyiden çarptım merak etme'' dedi. Hayırlı işler dedim ayrıldım oradan.

Finansbank Enpara hesabım var Enparayı bilirsin. TL karşlığını hesabıma yatırdım DOLAR hesabı açtım ÜCRETSİZ biçimde.Oradan 2.84 kurundan 700 dolarımı aldım.Ardından Bursa'da 3 ATM'den dolar çekilebiliyor.Bir alışveriş merkezinde ki ATM'sinden çekiliyordu gittim ATM'den 700 dolarımı çektim evime geldim.

Uzun lafın kısası küçük,büyük farketmeksizin ESNAF şerefsizin önde gidenidir benim için.Size de önerim bu yöntemle dolarınızı almanız

• http://uygunkredifaizleri.com/dolar-neden-yukseliyor-2015/

dolar 2.85 altından her seviyeden alınır 2.95 şu şartlarda kritik seviye aşılırsa 2.90 altı her seviye kar yaptırır.Aralık yaklaşıyor bu defa bu seviye aşılacak
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.