Şimdi Ara

DOLAR NE ZAMAN DÜŞER?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
1
Favori
1.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ULAN EKRAN KARTI ALACAKTIM NVIDA TAM EKRAN KARTLARI UCUZLAMAYA BAŞLADI DEDİK BU SEFER DOLAR YÜKSELDİ NE ZAMAN DÜŞER FİKRİ OLAN VAR MI?

• aynen he düşsede bi 4690k çaksak
  • Dolduğu zaman.
  • 5-6 ay içinde 1.9'a kadar geriler, sonra 2.6'ya kadar çıkar diye düşünüyorum. Ülke dış borç almaya devam ettikçe de küçük oynamalar dışında dolar düşmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HAAltuntas

Dolduğu zaman.

YA NE ÜST DÜZEY Bİ ESPRİ YAPTIN HOCAM SEN YA YAW BURALAR HEP MOK OLDU GÜLMEKTEN KİM TEMİZLEYECEK BURALARI ŞİMDİ PEKİ?
  • Bu gidisle düsmesi zor bence.
  • Ayağı takılınca veya biri çelme takınca xD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BurayaNerdenÜyeOluyoruz -- 21 Eylül 2014; 1:38:15 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: HAAltuntas

Dolduğu zaman.

Ben yazacaktım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bıraktığın zaman.
  • Dolar Global olarak yükseliyor. (Euroya karsi deger kazaniyor) ABD Dolar cekmeye devam ettikce düsmez, hele piyasalarda banka batirma söylentileri varken hic düsmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Friedrich Engels -- 21 Eylül 2014; 1:44:41 >
  • Dolarin uzun bir sure bu duzeyde kalacagini soyluyorlar. Hatta daha da artabilirmis. Bosa bekleme yani.

• Buradan asagi dusmez daha. Dolarin degeri artiyor suan bize bagli olan bir sey degil. Olsa olsa daha da artar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamlar savaş hazırlığı yapıyor dolar hiç düşer mi :) :) 4 5 yılda çıkmaz ordan :)

• Dolar kolay kolay 2.20 nin altına düşmeyecek gibi.
  • Dolara guvenme bide asosyal olma pc nedir aliyon bende 2008 pcsi var online oyunlari aciyo yetiyo bana

• Ufak oynamalar dışında şimdiye kadar doların düştüğünü hiç görmedim ama çıktığını çok gördüm mesela 2 katına çıktığını.
  • Ver bana düşüreyim knk

• quote:

Orijinalden alıntı: YereDusenAdam

Ver bana düşüreyim knk

ha ha ha
  • quote:

Orijinalden alıntı: myalperen

5-6 ay içinde 1.9'a kadar geriler, sonra 2.6'ya kadar çıkar diye düşünüyorum. Ülke dış borç almaya devam ettikçe de küçük oynamalar dışında dolar düşmez.

1.9'a niye gerilesin, FED'den haber mi geldi nedir?

• Çok fazla troll gereksiz adam dolu forum.Adam bi soru soruyor hepsinin yaş sanırsın 12.Düşmez kardeşim daha böyle gider.Ortalık daha kaynıyor
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.