Şimdi Ara

Dolar Haberleri ( USD/TRY 6,10 ) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
224
Cevap
3
Favori
11.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • tenekekutu kullanıcısına yanıt
    hocam goygoyundayız..ama dünyada para kazanıp refah seviye artırmak için.

    yükte hafif ve pahada ağır şeyler satmak lazım..gelecek bilişimde.

    1 tır iphone , kaç tır soğan eder??
  • Döviz borçluları 1 aya belli olacak

    BAŞBAKAN Yardımcısı Mehmet Şimşek, Merkez Bankası’nın, şirketlerin döviz borcu için oluşturulan ve altyapı çalışması tamamlanan yeni takip modeliyle veri toplamaya başladığını belirterek, “Türkiye genelinde yabancı para borcun yaklaşık yüzde 23’ünü oluşturan yaklaşık 110 firmanın verileri bir ay içinde toplanacak” dedi.

    http://www.hurriyet.com.tr/doviz-borclulari-1-aya-belli-olacak-40422242
  • Küresel borçlar 2016'da rekor kırdı
    Uluslararası Finans Enstitüsünün (IIF) "Global Borç Monitörü" başlıklı raporuna göre, küresel borç miktarı 2016'da 215,5 trilyon dolarla rekor kırdı.

    http://aa.com.tr/tr/ekonomi/kuresel-borclar-2016da-rekor-kirdi/787178

    http://www.sozcu.com.tr/2017/yazarlar/nedim-turkmen/kuresel-borclar-rekor-kirdi-1783748/




  • Dolar ne kadar oldu?
    Piyasalar bu hafta pazar günü yapılacak referandum oylaması ve ABD'nin Suriye politikalarına odaklanacak. Dolar/TL haftaya 3.72'nin, Euro/TL ise 3.94'ün üzerinde seyrediyor.

    http://www.sozcu.com.tr/2017/ekonomi/dolar-ne-kadar-oldu-86-1783975/
  • Rusya'dan Türkiye'ye charter uçuşları durdurulabilir

    Rusya Federal Havacılık Kurumu'nun, Rus havayolu şirketlerine bir mektup göndererek Türkiye'ye charter uçuşların durdurulabileceği yönünde uyarıda bulunduğunu iddia edildi.

    Turizmin bu yılki 'kurtarıcı' pazarlarından olarak gösterilen Rusya'dan tedirgin edici bir haber geldi.

    Rus RIA Novosti haber ajansının haberine göre Rusya Federal Havacılık Kurumu'ndan (Rosaviatsiya) bir kaynak, Rosaviatsiya'nın Rus havayolu şirketlerine bir mektup göndererek Türkiye'ye charter uçuşların durdurulabileceği yönünde uyarıda bulunduğunu söyledi. Haberrus.com'da yer alan habere göre uyarı mektubunda neden olarak Türkiye'deki karmaşık iç siyasi durum gösterildi.

    Rusya Federal Turizm Ajansı (Rosturizm) yetkilisi Svetlana Sergeyevna ise RIA'ya yaptığı açıklamada Türkiye'ye charter uçuşlarının durdurulabileceği yönünde bir bilgi almadıklarını söyledi.

    Rusya Tur Operatörleri Birliği (ATOR) Başkanı Maya Lomidze ise şimdilik Türkiye'ye charter uçuş yasağı bulunmadığını söyledi. Lomidze, "Türkiye'de 16 Nisan'daki siyasi gelişmelerle ilgili olarak ülkede olumsuz gelişmeler meydana geldiğinde muhtemel bazı gerginlikler yaşanması durumuna karşı konunun gündeme geldiğini tahmin edebiliriz" dedi.

    Aynı haber Rus haber sitesi Sputnik'de de manşetten verildi.

    İDDİA 'POLİTİK' OLABİLİR

    Bu iddia turizm sektörünü tedirgin ederken Rus pazarının önde gelen tur operatörlerinden birinin temsilcisi TurizmdeBuSabah'a bu ihtimalin şimdilik söz konusu olmadığını, konuyu Rusya'daki kaynaklarından araştırdıklarını açıkladı. Bu haberlerin 'politik' olabileceği yorumunu yapmakla yetinen temsilci, Rusya'dan aldıkları rezervasyonların artarak devam ettiğini vurguladı.

    http://www.turizmdebusabah.com/haberler/rusyadan-turkiyeye-charter-ucuslari-durdurulabilir-83429.html




  • Ekonomi için kritik veri açıklandı

    Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) verilerine göre, cari işlemler açığı, şubat ayında bir önceki yılın aynı ayına göre 564 milyon dolar artarak 2 milyar 527 milyon dolar olarak gerçekleşti. Bunun sonucunda, oniki aylık cari işlemler açığı 33 milyar 747 milyon dolar oldu.

    http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi-icin-kritik-veri-aciklandi-40423686
  • Bizimkiler bir zamanın Kuzey Kore'si gibi çaktırmadan dolar basacak bıçak gırtlağa dayanınca sonunda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kriz %99 loading

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MonsterMMORPG

    marka çıkarmak için önce yerli markaların alınması şart

    adam kar edemeden nasıl marka çıkaracak?

    bu markaların hepsi marka haline sömürgelerine sata sata geldi. o şekilde ürünlerini daha iyi hale getirdiler. veya güney kore gibi kendi halkları fedakarlık etti ve yerliyi destekledi.

    şimdi millet "ben enayimiyim gider aynı fiyata ithal marka" alırım diyor

    bu durumda ne oluyor? yerli ürün asla marka olamıyor. para kazanamıyor ki arge yapsın mass production tesis kursun maaliyetleri azaltsın

    yapısal reformun tek yolu, ithalatı azaltıp yerliyi güçlendirmek başka yolu yok

    sakıza kadar millet ithal markaya alışmış

    Güzel tespitler. Öncelikle şu marka bağımlılığımızdan ve ithal olan malların çok kaliteli olduğu yönünde benimsediğimiz düşünceden kopmamız gerekiyor.
    En başta psikolojik analiz yapılmalı ve yapılan araştırmalar neticesinde çalışmalar ortaya konulmalı. Aksi halde her yönden tamamen dışa bağımlı muhtaç hale geleceğiz ve köleden bir farkımız kalmayacak. Dışa bağımlı halden kurtulmak için de bugün muhtaç olduğumuz yanılgısından kurtulmamız birinci vazifemiz olmalı.

    Şimdi ben şunu gördüm sadece maddi şeylerde değil soyut şeylerde dahi yabancılara para kazandırmaya bayılıyoruz ve bunun tek açıklaması psikolojik yönden olduğunu ortaya koymakta. Ben bir ürün satıyorum alıcı diyor ki para etmez, çok pahalı şudur budur bir ton şey ileri sürüyor ve bunu herkes yapıyor, kısacası satan kişiye bakıyor bir almadan önce. Ben bunun farkına vardıktan sonra 500 tl ye satılmayan bir ürünü aynı alıcı kitlesine 1000 tl ye sattığım olmuştu. Bunu da geçtim daha önce bir arkadaşımın satamadığı bir ürünü aynı satıcıya yüksek fiyattan satabilmiştim. Zaten yabancılar böyle şeyleri araştırmışlar buna göre algı oluşturarak reklam yaparak satış rakamlarını arttırabiliyorlar zorlanmadan.

    Gerekirse aç kalır ama çocuğumu doyururum fikrinin benzerini, gerekirse .... .... ülkem kazanır şeklinde uygulanması gerekiyor diye düşünmekteyim.




  • Dolar ne kadar oldu? Referandum sonrası dolar güne nasıl başladı? Dolarda son durum
    Dolar/TL referandumda resmi olmayan sonuçlara göre "evet" çıkmasının ardından bu sabah ilk işlemlerde 3.64'ün altında seyretti. Ancak düşük hacimli piyasada referandum sonrası kazançlarının bir kısmını geri veren dolar/TL 3.68 seviyesini aştı.

    http://www.sozcu.com.tr/2017/ekonomi/dolar-ne-kadar-oldu-referandum-sonrasi-dolar-gune-nasil-basladi-dolarda-son-durum-1799300/




  • Dolar once biraz dusecek. Hatta belki 3.60'in altina bile inebilir (cok zor bir ihtimalde olsa), ancak ardindan yil sonuna kadar cok ciddi bir patlama yasayacak. Referanduma kadar oyle yada boyle frenlenen doviz kuruna vurulan gem bir yere kadar dayanabilir referandumdan sonra. Dovizdeki olaganustu artisin gerekcesi zaten ezelden beri belli; "Avrupa ve Dunya buyuyen ve baskanlik sistemi ile daha da guclenen Turkiye'yi cekemiyor."
  • Goldman Sachs'tan Türk Lirası tahmini

    Goldman Sachs, dolar/TL'nin siyasi belirsizliklerle 1 yılda 4 seviyesini görebileceği tahmininde bulundu.

    http://www.hurriyet.com.tr/goldman-sachstan-turk-lirasi-tahmini-40429206?utm_source=t.co&utm_medium=post&utm_campaign=ekonomi_xmlfeed
  • Fed Başkan Yardımcısı Fischer: "Merkez bankalarının finansal piyasalara sürpriz yapmaktan kaçınması gerek" açıklamasında bulundu.

    http://www.hurriyet.com.tr/fedden-kritik-aciklama-40430104
  • --Çomar ağzı on --

    Banane kardeşim ben dolarla mı alıyorum ihtiyaçlarımı ? Bunlar Avrupa'nın oyunları , onlar bizim güçlenmemizi istemiyorlar . Güçlü Türkiye için evet , hedef 2023 !

    --Çomar ağzı off --

    Sanırım siz de artık bunu duyduğunuzda he diyip geçiyorsunuz :D

    Hatalar yapılmaya devam edildikçe 5 de olur 15 de olur arkadaşlar . MB'nin hamlelerine siyasetin bulaşmaması , siyasilerin bu saldırgan ağızdan kaçınması , yurtta barış , dünyada barış ilkesinin tekrardan dış politikanın temel ilkesi olması halinde doları tekrar bir nebze düşürebiliriz .
  • Hayret, bu bölümde ilk defa doğru düzgün bir konu görüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Markaların geleceği bu konferansta
    Tutkulu liderliğin yeni tanımını yapan isim Mac Macartney, İş dünyasına yön veren Global Lider Ahmet Bozer, Tüketici davranışlarını şekillendiren ve 5000’in üzerinde marka ile çalışmış davranış bilimci Sille Krukow, daha iyi yarınlar için inovasyonun yeni kurallarını yazan değişim kahramanı Sofus Midtgaatd İstanbul’a geliyor.

    http://www.sozcu.com.tr/2017/ekonomi/markalarin-gelecegi-bu-konferansta-1801624/
  • ‘Türkiye’nin durumu iyiye gitmeyecek’
    Uluslararası ekonomi basınında Türkiye’deki referandum sonuçlarının ortaya çıkardığı “bölünmüşlük” tablosuna dikkat çekilirken, 2019 seçimlerine ekonominin kırılgan olduğu bir vaziyette gidileceğinin altı çizildi.

    http://www.sozcu.com.tr/2017/ekonomi/turkiyenin-durumu-iyiye-gitmeyecek-1801274/
  • Dolar ne kadar oldu?
    İngiltere seçimlerinin tetiklediği dolar endeksindeki küresel değer kaybı dolar/TL'deki aşağı yönü hızlandırırken bankacılar referandum sonrası siyasi gündemin takip edilmeye devam ettiğini belirttiler. Dün 3.71'i gören dolar bugün 3.66'dan güne başladı. Dolar öyle hareketli ki takip etmek zorlaşıyor.

    http://www.sozcu.com.tr/2017/ekonomi/dolar-ne-kadar-oldu-92-1803415/
  • Rusya'dan tehdit gibi açıklama

    Rusya Ulaştırma Bakanı Maksim Sokolov, Türkiye'ye charter uçuşların durdurulmasının hâlâ geçerli bir ihtimal olduğunu söyledi.

    http://www.hurriyet.com.tr/rusyadan-tehdit-gibi-son-dakika-aciklamasi-aciklama-40432950
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.