< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Spotify Netflix gibi abonelikler bakalım kaç tl olucak. |
ben varlık fonunu ne zaman satacaklar onu merak ediyorum. |
hocam 470 küsürden bozdum alttan alırız diye. Kaçırdık dün dibi. Şimdi almayı düşünüyorum paraya ihtiyacım yok suan. Aşı filan onayı gelecek düşecek filan diye düşündüm ama nolacak hiç öngörülemiyor. Herkesin aşıyı vs olması zor tabii ama gene de haberler etkiliyor habire. 1saatta 110 dolar düştüğü de oldu malum. Kafam karışık. Sadece USD mi alsam diyorum bir yandan da. Çoğu yorumcu 2000i geçeçek filan diyor ama bana oralar zor gibi geliyor. Malum 2011dede bir müddet 2000 üstünü gördü ama sonrası malum. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SYLAS -- 1 Aralık 2020; 21:34:22 > |
Gümüş bu gün güzel kazandırdı 5.70 den alanlara (%6,4). |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 2 Aralık 2020; 0:46:3 > |
Hocam siyonist ve kapitalizmin bir oyunu bu bunu Almanya’da yapıyor ABD de yapıyor Türkiye’de yapıyor Almanya’da enflasyonu -0,5 diyor herseye zam geliyor az yada çok ama amaç asgari ücretliye ve emekliye az zam vermek beyaz yakalılara daha çok vermek < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
X şıkkını seçiyorum. Hiçbiri ! 2.500 verirlerse öpüp başlarına koysunlar. Hazinede para yok ki. |
Beyaz yakalıya çok vermek? Enflasyondan düşük zam alıyoruz be. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Kuveyttürkten hesap açtırabiliyorsun. Ben ordan alıyorum. Alıp satması kolay oluyor. Belli bir kg üstünde de fiziki olarak talep edilebiliyor. |