Şimdi Ara

🔥 Dolar 39,25 - Euro 44,55 - Altın 4.150 | 02 HAZİRAN 🔥 (6013. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: byskandal Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 35 Misafir (8 Mobil) - 28 Masaüstü8 Mobil
5 sn
249.186
Cevap
1.195
Favori
12.525.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1157 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
26. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 60116012601360146015
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu seviyelerden yüklü dolara gireyim mi? Bir çılgınlık yaparak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • acquiles A kullanıcısına yanıt
    aynen tl de kalmayalımda .sanki düşmeyecek gibi🤔

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sokrates 1983

Bu seviyelerden yüklü dolara gireyim mi? Bir çılgınlık yaparak

Çılginlik..???

Ne yani.. benjo bu seviyelerden 7 ye felanmi dusecekki çilgınlik olsun bu seviye..?

9 olunca iyiki girmisim dersin !

• quote:

Orijinalden alıntı: KERBEY

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster

Hocam ben yıllar önce sevdiğim insandan nişanlimdan ayrıldım bir daha da sevemedim kimseyi... Aileler ve biraz da kız yüzünden oldu ayrılmamız... Şuan artık alıştım bekarlığa dert tasa çekmem asla sorumluluk yok herşeyi sadece kendim için yapıyorum... Hem bu ülkede evlenilir mi? Evlenen boşanıyor zaten ben nafaka vs uğraşamam... En güzeli böyle günlük yaşıyorum varsın evlenmeyeyim çocuk falan olmasın... Ben en azından bu dünyada kendim için yaşıyorum...

• MRVT_ kullanıcısına yanıt

Açıkçası ben sayın Cb nin akşam ılımlı bir üslup ile konuyu gecistirecegini ve belki hiç deginmeyip Rus aşısı, covid önlemleri, merkez bankasının "sıkı" duruşu vs ile topu taca atacağını düşünüyorum.

Burada muhalefetin yüklenmesini göze alacaktır kanaatindeyim. Nasıl olsa "cehapr zihniyeti" cümleleri ile o atakları savusturuyor bir şekilde.

Amerikaya ciddi tepki verirse işler değişir. Şu ortamda o topa girmez.

Ama sayın Cb nin sağı solu belli olmuyor. Yinede gaza gelmesi muhtemel.. Düşük ihtimal de olsa..

Fakat bunların hepsi, sıkışan kur/faiz sarmalini ve problemli ekonomiyi çözercek hareketler değil..

Akşamki konuşma "tüy dikelim mi, dikmeyelim mi" sorusunun cevabını verecek zatece..

Zira artık lafla peynir gemisi yürümüyor bunu %50+1 değil %90 gördü.

Sunu da unutmayınız, faizin mümkün olan en kısa sürede düşmesi kaçınılmaz. Çaresi yok. O yolda ne lazımsa yapılacak. Gerginlikler, siyasal krizler bunun aksi hareketler olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 26 Nisan 2021; 13:33:45 >

• Ben bu Thodex olayini unutmusum. bence o isin de arkasinda akp var. malum milletin coinsleri simdi yabanci coin bankalarinda dolardan bozdurulup Turkiye`ye getirilir. akp bu haltan emukledigi dolarlari, Turkiye`ye getirip TLye cevirip magdurlara dagitir ve boylece akp vatandasin gozunde buyur tekrardan.

• first_officer F kullanıcısına yanıt

Faiz indirimine kadar 9 Olmaz diye düşünüyorum.

Her türlü "enstrüman" mb tarafından kullanılacaktır o vakite kadar.

Ytd

• quote:

Orijinalden alıntı: M4M00D

TCD fon öyle bir düşmüş ki yüklü parası olan batmıştır bugün. gıcık oldum bu türk fonlarına satasım geldi AFT ye geçmek için ama zarardan da vermek istemedim

tcd bugün yükselişteydi %1,49 artmış. büyük düşüş çarçamba günü oldu. Ayrıca TCD fonu aylık olarak sadece %-4,32 düşmüş. unutmaki altın fiyatı kasımdan marta kadar %-23 düştü ve aylarca da yükselmedi altın Naci beyin görevden alınmasından sonra anca yükselmeye başladı o da dolar yükseldiği için yükseliş oldu.

yani TCD yüklü parası olan batmamıştır aylık %5 hatta %10 luk kayıpları göze almak gerekir. TCD nin risk kategorisi 7 yani bu fon çok kazandırabilirde çok kaybettirebilirde.

asıl mesele düşüşleri fırsata çevirmekte.

• quote:

Orijinalden alıntı: M4M00D

Petrol fonu hiç aklıma gelmemişti veya dikkat etmedim gözüme çarpmadı kodu nedir hocam tefas üzerinden bir inceleyeyim?

APY KODU

• quote:

Orijinalden alıntı: Sokrates 1983

Hocam ben yıllar önce sevdiğim insandan nişanlimdan ayrıldım bir daha da sevemedim kimseyi... Aileler ve biraz da kız yüzünden oldu ayrılmamız... Şuan artık alıştım bekarlığa dert tasa çekmem asla sorumluluk yok herşeyi sadece kendim için yapıyorum... Hem bu ülkede evlenilir mi? Evlenen boşanıyor zaten ben nafaka vs uğraşamam... En güzeli böyle günlük yaşıyorum varsın evlenmeyeyim çocuk falan olmasın... Ben en azından bu dünyada kendim için yaşıyorum...

Alıntıları Göster

@Kimyager06 yigenim...

o zaman sartlari iyi ve konforlu bi Huzurevi için simdiden yeterli seviyede birikim yapmanı tavsiye veririm..

Zira omrün uzun olursa buna ileriki zaman içerisinde ihtiyacın olacaktir... ?? Hatta en çok ihtiyacın olacak sey bu olacaktir.. ??

• quote:

Orijinalden alıntı: acquiles

Faiz indirimine kadar 9 Olmaz diye düşünüyorum.

Her türlü "enstrüman" mb tarafından kullanılacaktır o vakite kadar.

Ytd

9 ? Yarin olacak demedim zaten.. yakin zamandayi kast ettim... 9 Eninde sonunda o la cak ! (imf frlan ani sekilde gelmezse) hem surda 9 olmasina ne kaldıki ?

her turlu enstruman..? yeni yontemler icat edebilirler ama onlarda pek fayda etmiyo.. bi hafta bile sürmüyo benjonun solugunu kesmek...

• Açlık sınırı 3 bin 414 liraya yükseldi...!!! 🙄

Dört kişilik bir ailenin dengeli ve sağlıklı beslenebilmesi için bir ayda harcaması gereken para, nisan ayında 18 lira daha artarak 3 bin 414 liraya kadar çıktı. Yoksulluk sınırı ise 11 bin 680 liraya kadar yükseldi. Açlık sınırı 2826 TL olan asgari ücretin 588 TL üzerine çıktı.

Gitti yere kadar :)

Ya tutarsa

• Bu nedir aga
    🔥 Dolar 39,25 - Euro 44,55 - Altın 4.150  | 02 HAZİRAN 🔥

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozbey08 kullanıcısına yanıt
    Düşükten toplamak önemli

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

ben tek kişiyim yaşadığıma göre demekki ben aç değilim. yoksulda değilim. 🔥 Dolar 39,25 - Euro 44,55 - Altın 4.150  | 02 HAZİRAN 🔥 

Aç kaldık iyimi

• M4M00D kullanıcısına yanıt

petrol fonu kısa vadeli vur kaç yapmak için uygun uzun vadeli yatırım için hiç uygun değil.

uzun vadeli fon yatırımı için en uygun fon yenilenebilir enerji fonlarıdır. teknoloji fonları falan.

• ozbey08 kullanıcısına yanıt
    Kısa vade bana uymaz

• 🔥 Dolar 39,25 - Euro 44,55 - Altın 4.150  | 02 HAZİRAN 🔥

Arkadaş korkup satış vermeseler 2x alacağız direnci gören kaçıyor.

• 
Sayfa: önceki 60116012601360146015
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.