Şimdi Ara

🔥 DOLAR - EURO - ALTIN 🔥(ANA KONU) (3326. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Erzurum lu , Erzurum lu Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 16 Misafir (5 Mobil) - 12 Masaüstü6 Mobil
5 sn
255.260
Cevap
1.280
Favori
13.317.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1167 oy
Popüler Konular listesinde
5. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 33243325332633273328
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: GODLİİKEE

Dolarım var Tabiki 10 tl olsun BANANE ülkeyi ben mi kurtaracağım.TL kalıp değer kaybetmektense dolar olsun değer kaybetmesin.. Nasıl olsa hepimiz aynı gemideyiz
    İş iyice kötüye gittiğinde devlet dolarının belli bir yüzdesine, mesela %10-25 arası, el koyarsa ağlama ama...
    Bir imzaya bakar, ismine de "15 temmuz vatanseverlik katkı payı" denebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enizam -- 5 Temmuz 2019; 5:55:30 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Organismus O kullanıcısına yanıt
    Konuda dolar konuşuluyor adamlarda dolar 10 olacak denildi neden olmadı diyor bence gayet doğal bi yorum. Neden trip atıyorsunuz ki.
    Evet sizde haklısınız benzin pahalı elektriğe zam geliyor yarın doğalgazada gelecek belkide geldi bilmiyorum.
    Şayet reis bu şekilde devam ederse benzin 10 tl de olsa seneye bu zamanlar hala birileri dolar ha 7 olacak ha 9 olacak demeye devam eder

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BluePassenger -- 5 Temmuz 2019; 7:48:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Dolar niye yuksek ?

Dolar AKP oncesi 1,22 lere filan gelecek mi ?

• Doların yükselmesini isteyenlere tepki gösterenler benzine elektriğe suya doğalgaza totosundaki dona içtiği suya gelen zama sesini çıkaramıyor. Güya dolara endeksli zamlardı sığındıkları yalanı savunanlara hala hayret ediyorum!

Koy bankaya faize tamamdır
  • İnsanları umutsuzluk girdabına sürükleyip,hayallerini elinden aldılar.Doğmamış çocukların hakkını yediler ve yemeye de devam ediyorlar.Bir ülke düşünün.Ülkesi için çalışan milyonlarca vatandaş, maaşı eline geçmeden dünyanın vergisi kendi isteği dışında kesiliyor.Hayatını idame ettirmek için eline geçen parayı yine sevgili devleti için harcamaktan çekinmiyor.Tamamen modern kölelik..Peki devlet vatandaşı için ne yapıyor? Neyi kolaylaştırıyor? BU insanlar böyle bir hayatı haketmiyor. Yaşamın en temel öğesi beslenmeyi bile adam akıllı yapamayan, her türlü gıda için bir cennet vatan olan bu toprakları millete ne zamana kadar zindan edeceksiniz?

Bu işlerle bizim forumdaki gibi uğraşan insanlar nüfus oranına baktığında % 1 anca eder.

geri kalanlar zaten kazandıgıyla kıt kanaat geçiren insanlar.

20 bin lirası olur 5 liradan dolar alıp 10 lira olmasını bekleyen adam zaten o paranın hayrını göremez bu ekonomıde ama 3 5 kuruş birikimininde hiç olmasını istemeyen insanlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Equris

5.5880 ve 5.5830 az önce kırıldı artık devamı gelir hocam:) YTD

Alıntıları Göster
    An itibariyle 5,6157 :)

Gelemedi :D

YTD.
    2K dolarım var az bir miktar.1000K doları olanın dolarına el koyarlarsa ozaman kan akar..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ardicli2000

An itibariyle 5,6157 :)

Gelemedi :D

YTD.

Alıntıları Göster
    Hocam tam bunu yazmaya girmiştim:D Bugün 5.60tl'nin altında olmasını beklerdim ama buralar güzel direnç olmuş:)

Şu S400'ler gelecek ama sonra FED faiz indirecek. Önce yükseliş sonra bir düşüş mü olacak acaba? Esnek olup o iniş ve düşüşlerden kazanmalıyız sık sık söylediğim gibi. Burası 200 günlük hareketli ortalamanın dibi şuan.. Buralardan genelde hep pozisyonlar kapatılır, kar alınır çıkılır.

Şu haftasonunu gecelikte geçirelimde haftaya bakarız duruma göre:) YTD

• quote:

Orijinalden alıntı: Equris

Hocam tam bunu yazmaya girmiştim:D Bugün 5.60tl'nin altında olmasını beklerdim ama buralar güzel direnç olmuş:)

Şu S400'ler gelecek ama sonra FED faiz indirecek. Önce yükseliş sonra bir düşüş mü olacak acaba? Esnek olup o iniş ve düşüşlerden kazanmalıyız sık sık söylediğim gibi. Burası 200 günlük hareketli ortalamanın dibi şuan.. Buralardan genelde hep pozisyonlar kapatılır, kar alınır çıkılır.

Şu haftasonunu gecelikte geçirelimde haftaya bakarız duruma göre:) YTD

Alıntıları Göster
    EFD üyesi 50 puan faiz indiriminin gerçekçi olmadığını söyledi geçen hafta. Olsa olsa 25 olur o da ?. Belki bir sonrakine ertelerler.

• Dolar çift rakamları görmez ise bende bu foruma ayak basmam 😎

• Fotorafta ne var çözemedim de potansiyel çomarlık sezdim sende hocam....😀😀

• Okuyun adam mantıklı yazmış

• Dolar alıp terste olmayan yok sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: BluePassenger

Sizce başka bi parti yönetseydi dolar şu an 2 nin altında olabilirmiydi
    Ureten bir ulke olsaydik evet olurdu.

Ureten derken katma degerli ureten.

Hukuk varken de .. Egitim sistemi cok iyi iken ...

Tum sektorlerde bacasiz sanayi turizm dahil yagli musteri cekebilecek kadar iyi pazarlanmis ama kaliteli de olan hersey dahil olmayan kospetli bir hale getirilseydi Dolar eskilerdeki gibi 1.3 un altina da inerdi ...

Beton a dayali AVM lere dayali ve ithalata dayali yetmedi milli kaynaklari satan veya ozellestiren sonra ozellestirilenlerin de yabancilara satilmasi veya ortagi yabani olmasi veya gercek ortagin yabanci olmasi gibi haller de olmasi bu sonu getirmistir.

Mesele baska parti degil mesele AKP ve ona benzer zihniyettekilerin gelmemesidir.

Baksaniza eski AKP liler pusu kurmuslar firsattan erken secim geliyor kokusunu aldilar boy gosteriyorlar. Iste bunlara da kanmamak gerekir.

Siyaset arenasina gelmeleri ile hesap ta vermeleri gerekiyor.... Suriye deki ucak dusmesinde Davutoglu neler sacmalamisti ortada ... Digerlerinin de bolca rezalet detaylarlari var. Hatirlatilmali gundeme gelmelidir. Ama bu durum AKP MHP in isine yarayacaktir da ...

• Arkadaşlar bu doviz kurlarında altının gidişatı nasıl olur? Artar mı altın yoksa düşer mi? Paramın değerini uzun vadeli korumak için altına yatırmayı düşünüyorum ama zarar etmekten korkuyorum.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.