Şimdi Ara

🔥 Dolar 38,84 - Euro 43,65 - Altın 4.040 | 20 MAYIS 🔥 (2627. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
32 Misafir (9 Mobil) - 23 Masaüstü9 Mobil
5 sn
248.843
Cevap
1.192
Favori
12.506.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1157 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
5. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 26252626262726282629
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mr. Robot34

Hocam sizi ünlü edelim sizi dinlesinler bari cidden forumda siz ve birkaç kişi piyasada analizciyim diye geçinenleri tokatlar

Sizi ünlü edelim sözü beni işkillendirdi equris dikkatli ol.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ldr1907 kullanıcısına yanıt
    Hocam nasıl bozcaz büyük oyunu!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ali_ihsan21 kullanıcısına yanıt

• halaycibasi kullanıcısına yanıt
    Hocam yazdığını profil resmini seslendirerek okudum

• egemena E kullanıcısına yanıt
    Evet ya rezalet hesap hatası yapmışım😀tez sildim mesajı, 1.8 leri görünce yardırdım :)

• Birisi az önce bir youtube canlı yayınında şöyle bir söz söyledi "rahibi salamazlar çünkü rahip krizi ekonomik durgunluk/krizin mazereti oldu, salarlarsa ne mazeret gösterecekler ?"

Güzel bir yaklaşım, gerçi günah keçisi bitmez CHP dersin, hain Haçlı ittifakı dersin nasılsa iPhone kıracak cemaat hazır ama ilginç bir söylem.

• Equris kullanıcısına yanıt
    Hocam küresel anlamda petrol krizi çıkarsa ki şuan İran ambargosu ve Trump'ın kralı tehdit etmesinden dolayı o zaman altın artar. Ayrıca Amerika ve Çin arasında askeri sıcak temaslar beni altına itiyor. Tamam dolar kısa sürede kazandırabilir ama zaten Amerika'da Fed işsizliğe rağmen faiz arttırdı.

Aslında hazır borsa düşmüşken ucuz sağlam şirketlerin hissesi alınır mı onu merak ediyorum.
  • Mr. Robot34 kullanıcısına yanıt
    Yerel seçimlerde de istikrarın ve kalkınmanın tek güvencesi olan Akparti'yi seçerek bu oyunu bozabiliriz. Şu an piyasalar ve dış güçler yerel seçimlerde hükümet gidici diye düşünüyor. Ancak aziz milletimiz bu oyunu da bozarak bu şer odaklarına Osmanlı tokadını indirecektir. Bundan hiç şüphemiz olmasın.

• ldr1907 kullanıcısına yanıt
    Hocam ironi yapmayı ne zaman bırakacaksınız?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zvzv

Yukarıda yazdığım mesaja cevap yazanlar.... İlk önce mesajı doğru düzgün okuyup sonra yazın...

Devlet maaşları ödeyemez yazmadım...

Hazinede çalışan bir yakınından öğrendiğim hazinede kalan para miktarının ne seviyeye düştüğünü paylaştım... yazdığımı ısrarla arkasından anladığınız için burda bu bilgiyi paylaştığımada pişman oldum...

Devlet para basar yine öder... bunu senin bildiğin gibi herkez biliyor yada düşünebilir... zaten maaş ödeyemez yazmadım, sadece içinde bulunulan kötü durumu paylaştım..

haa sen devlet ekonomi çok iyi durumda diyorsan buna inanmak istiyorsan yada işine öyle geliyorsa o zaman tartışılacak bir mevzu zaten yok...

Bu ay çok ağır bir dış borç ödemesi var... MB matbaası benjamin basıp öder artık...
    Anlatamadım galiba orada.Senin yazdığına ters farklı birşey yazmadım zaten.Sadece ekleme olsun diye para basma olayını belirttim.Tl olarakta zaten rezervler kötü durumda.Aşırı adaletsiz vergi düzeni devam ettikçe dolaylı dolaysız vergi dağılımındaki uçurum farklara bakarak acınası tablo ortada.Devlet bildiğin vergi toplayamıyor.Dolaylı verginin normalde az olması lazım bizde uçurum.Dolaysız vergi yok nerdeyse.Halkın vatandaşı gibi firmalarda dolandırıcı naylon faturacılar.Kaçırılan vergiler dudak uçuklatır.Yandaş firmaların vergi aflarını saymıyorum bile.

• quote:

Orijinalden alıntı: ldr1907

Yerel seçimlerde de istikrarın ve kalkınmanın tek güvencesi olan Akparti'yi seçerek bu oyunu bozabiliriz. Şu an piyasalar ve dış güçler yerel seçimlerde hükümet gidici diye düşünüyor. Ancak aziz milletimiz bu oyunu da bozarak bu şer odaklarına Osmanlı tokadını indirecektir. Bundan hiç şüphemiz olmasın.
    Allahuekber..

Kusur görmeyin
    bir an gaza geldim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hbasaran82 -- 4 Ekim 2018; 22:25:12 >
  • Size özel yazmadım, çok fazla mesaj gelince genel olarak yazmıştım...
  • Altına hangi fiyattan girilebilir?

• Benjamin, sen misin?

• Equris kullanıcısına yanıt
    TMO 250.000 Ton Bugday ithalatı yapacak. Tabiki sormak gerekiyor. İç piyasadan alınamazmıydı. Dışardan alacak para varmı ellerinde?

2018 Yılında çiftciden alınan Buğdayın Ton fiyatı ortalama 800 - 1000 TL Arası. İthal Buğdayın Ton fiyatı 250$ 1500 TL

Ülkeyi yönetenler hesap yapmayı dahi bilmiyorlar. Şuan yaşadığımız asla normal bir kriz değildir. Cumhuriyet Tarihinde bir ilki yaşıyoruz.

Kurdan dolayı ithal girdisi olan ürünler yerli uretilen üründen daha pahalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi idris-tolar -- 5 Ekim 2018; 8:49:5 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: idris-tolar

TMO 250.000 Ton Bugday ithalatı yapacak. Tabiki sormak gerekiyor. İç piyasadan alınamazmıydı. Dışardan alacak para varmı ellerinde?

2018 Yılında çiftciden alınan Buğdayın Ton fiyatı ortalama 800 - 1000 TL Arası. İthal Buğdayın Ton fiyatı 250$ 1500 TL

Ülkeyi yönetenler hesap yapmayı dahi bilmiyorlar. Şuan yaşadığımız asla normal bir kriz değildir. Cumhuriyet Tarihinde bir ilki yaşıyoruz.

Kurdan dolayı ithal girdisi olan ürünler yerli uretilen üründen daha pahalı.
    Sen bunu gel de çiftçi forumlarında anlat. Malınızı 90-100 kuruşa vermeyin, bu mal su içinde 120-130 kuruş dedim hayın, vatan hayını, hükümeti eleştiriyor muhaliflik yapıyor diyerek beni forumdan süresiz uzaklaştırdılar. Şİmdi malı 90 kuruşa verdik 150-160 kuruşa ithal ediyorlar diye ağlıyorlar Girin yerel ticaret borsalarına bakın. Tüccar ve sanayici hala 100 kuruşa arpa, 110 kuruşa buğday topluyor.

Çiftçi çok fena kayalara geldi hala farkında değil.

Beter olsunlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: egemena

Sen bunu gel de çiftçi forumlarında anlat. Malınızı 90-100 kuruşa vermeyin, bu mal su içinde 120-130 kuruş dedim hayın, vatan hayını, hükümeti eleştiriyor muhaliflik yapıyor diyerek beni forumdan süresiz uzaklaştırdılar. Şİmdi malı 90 kuruşa verdik 150-160 kuruşa ithal ediyorlar diye ağlıyorlar Girin yerel ticaret borsalarına bakın. Tüccar ve sanayici hala 100 kuruşa arpa, 110 kuruşa buğday topluyor.

Beter olsunlar.

Yakınana su tutan itfaiyecinin...

Seçim gecesi apartman görevlimiz çocuğunun kuşu kesilmiş gibi Doblo'sunun kornasına basa basa semt turu atıyordu, dün "markete gitmeye korkar oldum" dedi, yüzüne söylenmez elbet ama bin beter ol, sana da su tutanın...

• quote:

Beter olsunlar.

Alıntıları Göster
    Çiftçiyi düşünenin çiftçilerden daha kıt zekası vardır.Gebersinler sürünsünler boşverin.Reisimiz büyük oyunu gördü ithalata devam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark matter

Çiftçiyi düşünenin çiftçilerden daha kıt zekası vardır.Gebersinler sürünsünler boşverin.Reisimiz büyük oyunu gördü ithalata devam.

Alıntıları Göster
    Bu seferki ithalat tam facia. 3 ay önce 100 kuruşa çiftçinin elinden buğdayı aldılar, 130 kuruşa ihrac ettiler, şimdi 150 -160 kuruşa ithal edip diğer yandan da son kalan malları 100 kuruşa hala topluyorlar. threesome yapıyorlar

Uyanın diyenlere hayın, vatan hayını deyip 155 i arıyorlar. Ben böyle bir salaklık görmedim.

İtinayla beter olsunlar.

• quote:

Bu seferki ithalat tam facia. 3 ay önce 100 kuruşa çiftçinin elinden buğdayı aldılar, 130 kuruşa ihrac ettiler, şimdi 150 -160 kuruşa ithal edip diğer yandan da son kalan malları 100 kuruşa hala topluyorlar. threesome yapıyorlar

Uyanın diyenlere hayın, vatan hayını deyip 155 i arıyorlar. Ben böyle bir salaklık görmedim.

İtinayla beter olsunlar.

Alıntıları Göster
    Ondan sonra küçükbaş ülkede yok diyorlar peki bu milyonlarda koyun ne oluyor : )

• 
Sayfa: önceki 26252626262726282629
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.