Şimdi Ara

dolandırıldım mı acaba? siz karar verin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ardabyram nickli bir vatandaştan 100 tl hediye çeki yüklü teknosa.com hesabı aldım.uygun birşey bulunca değerlendiririm deyip hesabın şifresini değiştirdim.ancak hesabı kullandıktan sonra iade ederim düşüncesi ile hesaba kayıtlı mail adresini değiştirmedim.2 gün önce teknosa.com da uygun bir ürün görünce hesaba girip alayım dedim ama değiştirdiğim şifre ile girilmiyordu.hesabı satan arkadaşa hesaba giremiyorum diye mail attım ama 2 gündür foruma girmediği için özel mesajımı okumamış az önce forumda aktif olduğunu ve özel mesajlarına baktığını gördüm ancak benim mesajı okumamıştı tekrar bir mesaj attım onu da okumamış.forumda bir iletisinde cep telefonu vardı 2 gündür o telefnu arıyorum ama kapalı.

2005 yılından beri bu forumu takip ederim sayısını hatrlamadığım alışverişim oldu ama hiçbirinde sıkıntı yaşamadım.güven duymadan alışveriş yapılamayacağını bildiğim için forum geçmişi olan ve profili kapalı olmayan hiçbir üyeye önce hesabı/ürünü gönder sonra parayı yatırayım teklifi dahi yapmam.ilk önce parayı gönderir sonra satıcı arkadaşın ürünü/hesabı göndermesini beklerim.

nitekim bu arkadaş ta güvenimi boşa çıkarmadı hesabı gönderdi ama bir süre sonra şeytana mı uydu yoksa başka bir sıkıntısı mı var anlamadım ama yaptığı davranış canımı sıkmış durumda.burayı okuyorsa ona sadece şunu söylerim 3 kuruş benim için çok önemli değil ama eğer aldatıldıysam bunu affetmem de mümkün olmayacak.3 kuruş için önce vicdanını sonra da türk adaletini karşında bulacaksın.adres ve telefon bilgilerin elimde.yanlış anlaşılma veya başka türlü kabul edilir mazeret ihtimaline karşı bir süre daha bekliycem ses çıkmazsa çok sade bir dilekçe ile cumhuriyet savcılığına müracaat edicem.ondan sonrası adli makamların ve arkadaşın uğraş alanı olacak.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lawyerdem -- 4 Temmuz 2013; 15:30:31 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Merhaba yaşamış olduğunuz durum için ilk başta üzüldüğümü belirteyim.Ama savcılığa dilekçe vermeniz kesinlikle bir şeyi değiştirmeyecektir.Fatura ve fiş almadığınız hiçbir ürünü aldığınıza dair kanıtlayamazsınız ki teknosa hediye çeklerinin başkasına satılması kesinlikle yasaktır.Yine bekledikten sonra çözüm bulamazsanız NETWORK adlı yöneticiye başvurmanızı tavsiye ederim

İyi forumlar.
  • yeni üye miydi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurcanbaysal

Merhaba yaşamış olduğunuz durum için ilk başta üzüldüğümü belirteyim.Ama savcılığa dilekçe vermeniz kesinlikle bir şeyi değiştirmeyecektir.Fatura ve fiş almadığınız hiçbir ürünü aldığınıza dair kanıtlayamazsınız ki teknosa hediye çeklerinin başkasına satılması kesinlikle yasaktır.Yine bekledikten sonra çözüm bulamazsanız NETWORK adlı yöneticiye başvurmanızı tavsiye ederim

İyi forumlar.

şimdi arkadaşın dedigi dogru gidip savcılıga verseniz sizde zararlı çıkacaksınız en iyisi üstüne bi soğuk su için bu sonuçtan bi ders alın bence ama arkadaşın dedigi gibi yinede yönetici arkadaşa bi pm atın belki adres bilgilerini bişeyini bulabiliriz

• quote:

Orijinalden alıntı: byhackermstf

quote:

Orijinalden alıntı: onurcanbaysal

Merhaba yaşamış olduğunuz durum için ilk başta üzüldüğümü belirteyim.Ama savcılığa dilekçe vermeniz kesinlikle bir şeyi değiştirmeyecektir.Fatura ve fiş almadığınız hiçbir ürünü aldığınıza dair kanıtlayamazsınız ki teknosa hediye çeklerinin başkasına satılması kesinlikle yasaktır.Yine bekledikten sonra çözüm bulamazsanız NETWORK adlı yöneticiye başvurmanızı tavsiye ederim

İyi forumlar.

şimdi arkadaşın dedigi dogru gidip savcılıga verseniz sizde zararlı çıkacaksınız en iyisi üstüne bi soğuk su için bu sonuçtan bi ders alın bence ama arkadaşın dedigi gibi yinede yönetici arkadaşa bi pm atın belki adres bilgilerini bişeyini bulabiliriz

Ders almayla ne alakası var hocam, onu anlamadım. Arkadaş diyor ki referansı olmayanla kolay kolay iş yapmam diyor. Yani şimdi bu forumda çek satışı yapan birsürü arkadaşımız var.Uzun sürelerdir bu işi yapanlar da var. Güvenilir insanlarda güvenilmez olabilir zamanla. Burdan ne dersi çıkaracağız. Forumdan bir daha alışveriş yapmayalım mı yane.

• quote:

Orijinalden alıntı: lawyerdem

nickini tam yazar mısınız hocam. dediğiniz "ardabayram" diye bir üye gözükmüyor forumda. belki yardımcı olabiliriz
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furza -- 4 Temmuz 2013; 14:38:31 >
  • furza kullanıcısına yanıt
    nickini yanlış yazmışım ardabyram mış.üyelik bilgileri de aşağıda

http://forum.donanimhaber.com/showProfile.asp?memID=1446462

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizce doğru kararı mı verdim?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 21 yaşında 2012 aralıkta foruma üye olmuş ! 5 saat öncede foruma girmiş , gerçekten forumdan alışveriş yaparken dikkatli olmak gerekiyor . İnşallah hata yaptığını fark edip olayı düzeltir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lawyerdem

nickini yanlış yazmışım ardabyram mış.üyelik bilgileri de aşağıda

http://forum.donanimhaber.com/showProfile.asp?memID=1446462

Destek amaçlı uyarı mesajı atılmıştır .
  • konuşarak halledilebilir diye düşünüyorum eminimki kendiside bu konuyu görünce gerekeni yapıcaktır.

Genelde hesaplar iş görüşdükten sonra geri alınıyor.Belki kendisine lazım oldu mailden şifreyi çağırdı bu çok normal birşey.iletişim kurun sorununuz umuyorum çözülücek savcıya bir durum yok.

adı gecen kişiyi tanımam içimden geleni yazdım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam geçmiş olsun, dikkatli olmak lazım alışverişte.

Siz yine de çeki aldığınız arkadaşa ulaşmaya çaılışın, elinizde belge olmadığından savcılık işe yaramayacaktır ancak forumdaki yöneticilerle iletişime geçersiniz yapan kişi banlanır en azından başka insanların canı yanmaz.
  • allah kötü fikirde olanları ıslah eylesin,sizin tek suçunuz güvenmek olmuş..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.