Şimdi Ara

Dolandırıcı uyarım var. (cigabyte2 ye dikkat)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
1
Favori
2.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar arkadaşlar, cigabyte2 nickli forum üyesine dikkat edin. Kendisi bana arızalı hd 5870 satmıştır. Ben geri almasını söylediğimde geri almamıştır. Kendisine hakkımı helal etmiyorum. Lütfen bu adamla alışveriş yapmayınız. Yaparsanız. Ortak kaderi paylaşabiliriz. Saygılarımla. Herkese iyi günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omen1710 -- 1 Mart 2013; 0:30:32 >

• Neden bu kadar kolay vazgeçiyorsunuz? Yok mudur hukuki yolu?

Elden satışlarla ilgili yapılabilecek hiç bir şey yok mu?
  • Polise gidin, IP adreinden yeri bulunur ve gereği yapılır.
  • böğle çiğ süt emmişleri bacağından asacaksın sonra su amerikan filmlerindeki içi seker dolu eşşeklere vurdukları gibi vuracaksın ama içinden seker cıkana kadar vuracaksın
  • Polise versem gereği ne yapılacak ki. Hiçbir şey yapılmaz hocam. :(. Benim ağzım yandı aman sizinki yanmasın forum yönetimine şikayet ettim. Milleti uyardım. Elimden bu gelir ancak. Hakkımı helal etmiyorum gigabyte2'ye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: omen1710

Polise versem gereği ne yapılacak ki. Hiçbir şey yapılmaz hocam. :(. Benim ağzım yandı aman sizinki yanmasın forum yönetimine şikayet ettim. Milleti uyardım. Elimden bu gelir ancak. Hakkımı helal etmiyorum gigabyte2'ye.

Böyle düşünürsen birşey yapılmaz, işin peşine düşersen gereken yapılır.
  • Bu kadar basit. maddiyatçı olmak yerine bu kadar manevi yükü ona yeter. Geçmiş olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi invisible -- 1 Mart 2013; 0:20:46 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bozuk derken neyi bozuk? ekrana görüntü vs mi gelmiyor?
  • Ekrana görüntü gelmiyor ve işlemci fanı birden sertçe dönüp sonra duruyor. Garip bir durum. Dedeiğim gibi polise ve adalete çok güvenmediğimden bu işle uğraşmaya değmeyeceğini düşünüyorum. Çünkü başımdan daha önce talihsiz durumlar geçmişti. Allahından bulsun diyorum. Sizi uyarıp da tuzağa düşmenizi engellersem ne mutlu bana. Ama vicdansız insana böyle işler vız gelir onun için onun vicdanının sızlayacağından emin değilim. Adam benim vicdanım rahat diyor.
  • evet neyi bozuk mesala anlatirsan belki teccübeli arkadaşlar sana yardimci olabilirler mesala bir firinlama metodu var karti 3 ay kullaniyorsun sonra bir daha 3 ay kadar daha gidiyor inşallah senin kartida düzeltir arkadaşlar hiç yoktan moralin düzelir.
    birde ben olsam gider polise bir sorardim herhangi bir işlem uygulayabilirmiyiz diye böyle insanlarin üzerine gidecek yoksa dahada sırsıllasiyorlar milletin başina bela oluyorlar.
  • konuyu açarsan sevinirim, mesaj atarken onun adını da ekle o da görsün gelsin bi.
  • Ana başlığa ekledim arkadaşlar. Bütün yöntemleri biliyorum ama bunun onlarla alakası yok. Kart sapıtmış. Kısa devre yapmış içten.
  • quote:

Ekrana görüntü gelmiyor ve işlemci fanı birden sertçe dönüp sonra duruyor. Garip bir durum. Dedeiğim gibi polise ve adalete çok güvenmediğimden bu işle uğraşmaya değmeyeceğini düşünüyorum. Çünkü başımdan daha önce talihsiz durumlar geçmişti. Allahından bulsun diyorum. Sizi uyarıp da tuzağa düşmenizi engellersem ne mutlu bana. Ama vicdansız insana böyle işler vız gelir onun için onun vicdanının sızlayacağından emin değilim. Adam benim vicdanım rahat diyor.

işlemci fanının hızlıca dönüp durmasının ekran kartıyla ilgisi olabileceğini düşünmüyorum, ekrana görüntü gelmiyorsa güç kaynağınız yetersiz gelmiş de olabilir. Ayrıca bildiğim kadarıyla 5870te iki adet ekstra pci-express güç girişi var oraya gerekli pci-e kabloları taktınız mı psunuzdan gelen? Demem o ki iyice araştırmadan insanları afişe etmeyelim

• Neyse iki üç gün sinirden kıvranır sonra düzelirim. Yapılacak bir şey yok. Aman arkadaşlar dikkat edin. Ben 2. ele tövbe ediyorum. Ağzım çok fena yandı. Kardeşimde üzülme dedi allahından bulur birgün dedi. Artık avutacam kendimi. Zaman herşeyin ilacıdır.
  • Yok hocam her şeyi denedim. Elimde hd 6950 var zaten onda bilgisayar normal çalışıyor. İyice denemeden birini asla suçlamam. Tüm power girişlerini taktım.
  • quote:

Yok hocam her şeyi denedim. Elimde hd 6950 var zaten onda bilgisayar normal çalışıyor. İyice denemeden birini asla suçlamam. Tüm power girişlerini taktım.

Hocam geçmiş olsun gerçekten, çağımızda hala böyle insanların olmasından dolayı utanıyorum...... kendi adıma
  • Sağolun hocam. Desteğiniz bir nebze olsun beni rahatlattı. Hepinize teşekkür ederim. Aman dikkat edin karşınızdakine. İnşallah iyi insanlar karşınıza rast gelir. Saygılarımla.
  • Şu forumda küfür etmek serbest olsa ne güzel olurdu.
  • Küfüre değmez. Onu Allaha havale ettim. Allah ona hakettiğini verir.
  • Geri vermek istediğinizde ne dedi size ?

Şuan forumda profilinde de yazana bakın.

http://forum.donanimhaber.com/showProfile.asp?memid=140772

En Büyük Referansım Allah Korkusudur.

ALLAH c.c MUHAMMED s.a.v
    Alısverıs lıstem: Öztin-Halit61-muzeg-cosibik-seso81-ergin-Leone_510-demircibu-trusen-vgulgec

En Büyük Referansım Allah Korkusudur.
    ALLAH (cc) MUHAMMED (SAV)
    ALLAH (cc) MUHAMMED (SAV)3be51fe61522b813136e45e224cf8c55A.jpg

Allah mislini çıkartsın ne diyelim.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.