Şimdi Ara

DOLANDIRICI LEVEL BOTU

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhabalar. Bildiğiniz üzere Türkiye'nin ilk ve tek %100 Türkçe level botuyla hizmetimize devam etmekteyiz. Bu konuda hem yurt içinde hem de yurt dışında ülkemizi temsil etmeye çalışmakta olan bizim dışımızda botlarda var. Hepsine teker teker başarılar dileriz. Lakin aşağıda da görmüş olduğunuz üzere "Türkiye'nin en iyi botu" sloganına sahip dolandırıcı bot 23 kart setine 1 CSGO anahtarı ile sahip olabilirsiniz dediği halde takas teklifi olarak 1 CSGO anahtarı için 10 adet kart seti vermektedir. Bu bot hem ülkemizin adını kirletmekte hem de insanları dolandırmaya çalışmaktadır. Sizden ricamız alışverişlerinizi yaparken daha dikkatli olmanız ve bu dolandırıcı botu profil sayfasından şikayet etmenizdir. İyi günler dileriz.
    Botun profili : Tuba Level Bot
    SteamID64 : 76561197961540357
    Kanıtlar :
    1.
    2.
    3.

    Not : Belki bir hata eseri böyle olmuştur diye düşünerek botun sahibi ile iletişime geçmeye çalıştık. Lakin herhangi bir iletişim kaynağı bulamadık. Bota sohbet kısmından !owner ya da !proof yazdığımızda da herhangi bir sonuç alamadık. En son yorumlar kısmının da kapalı olması sebebiyle dolandırıcı olduğuna kaanat getirdik.







  • quote:

    Orijinalden alıntı: legit

    şu an bende yorumlar kısmı açık görünüyor ve

    DOLANDIRICI LEVEL BOTU

    Konu açıldığında olan durumu kanıtları ile yazdık, sonrasında değiştirmiş olabilirler bunun için bir şey diyemeyiz. Lakin konu açıldığı zamanda olan durumdan dolayı, şuanda düzeltilmiş olsa bile, bu bot scammer statüsündedir bizim için.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.