Şimdi Ara

DOLANDIRICI ILAN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-honda-civic-1.6-premium-199190634/detay

gorustum direk kapora istedi kaypak kaypak konusuyor burdurda olan varsa gitsin gorsun teyid edebilir
    ilani sikayet ettim bu arabayi boyle hata boya yok bu fiyata babasina vermez kimse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vatikanli Mumin -- 2 Şubat 2015; 20:51:02 >

• arka caminda kro gibi osmanli turasi olan adamdan ne beklenirki zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güncel konuyu herkes görsün
  • Şikayet ne kadar sürede sonuçlanır

• Bana dolandırıcı gibi gelmedi.

Aracı beğenen notere gidip adama parasını verip aracı alabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • senersongur kullanıcısına yanıt
    Hocam bu mevsimde helede burdurda yeşillik alanmi var çiçekler bahçeler filan

• Şehir dışından araba alınmaz. Yakında olsanız bir nebze ama gidip hüsrana uğramak da var. Aracı görmeden ekspertize sokmadan kapora asla vermeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zvezda

Hocam bu mevsimde helede burdurda yeşillik alanmi var çiçekler bahçeler filan

tebrik ediyorum
    zaten beyni olan ağaç kış ortasında güneşi görse bile açmaz çiçeğini

• Dolandırıcı olduğunu sanmıyorum.

Ama diyelim ki öyle. Gider arabayı görür, kuralına göre alım-satım işlemleri yapılırsa sorun polmaz.

Yani önceden şu kadar para havale gönder vb. işlemler yapmadan, parayı noterde tam imza esnasında vermek en mantıklısı.
  • Fotoğraflar daha önceden çekilmiştir.
  • İlk sahibiyim diyor ama Mayıs 2013'te ruhsat el değiştirmiş,e devlet amcam öyle diyor.
    Bu arada ciddi düşünen varsa Gölhisar'da öğretmen arkadaşım var baktırtabilirim,en azından niyetini anlarız
    Unutmuşum yazmayı,araç 2008 değil 2007 modelmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet0761 -- 2 Şubat 2015; 21:42:53 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.