Şimdi Ara

Dolabilen Renkli Lazer Yazıcı Tavsiye ve Bazı sorular <

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
3.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar defalarca mürekkepli yazıcı kullandım fakat zırt pırt çıktı alan birisi değilim bu yüzden hep ya kafa tıkandı ya mürekkep kurudu yada bişi oldu mutlaka..

Lazer almak istiyorum fakat renkli ve dolabilen bir tip olması gerekiyor.En son bitmeyen kartuştan aldığım mürekkepli makineyi baya kullandım harikaydı ama bir yerden sonra mutlaka oda kuruyor.
    Ona benzer toner dolumu böyle tıpadan filan yapılabilen bir model olursa harika olur :) ama sitelerine baktığımda renkli lazer yazıcı için yok.(neden anlayamadım) Sizin bildiğiniz model varmıdır?

- Vidalardan açıp temizlemek ve sonra tekrar dolum yapmak gerekiyor sanırım birçok renkli tonerde,bu tip modellerin en verimli olanları ve en basitleri hangileridir?
    - Drumların kaç toner dolumundan sonra değişmesi gerek? (drum fiyatları pahalı galiba) bazılarında 20bin sayfa bazılarında 5000 sayfa gibi değerler var drumun dayanıklığına göremi ürün almam gerek?

Bütçe ortalama 450-500 tl Bu fiyat aralığında dolumu kolay ve uzun bir süre sıkıntı çıkarmayacak lazer yazıcı tavsiyeniz varmıdır?

Kullanım olarak 2-3 ay hiç kullanmıyorum ama bir kullandım mı 100-200 sayfa çıktı alıyorum,bazen 6-7 ay hiç birşey yazdırmadığımda oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Impression -- 22 Ocak 2013; 2:48:05 >

• http://www.netsiparis.com/detay/15061275033/SAMSUNG-CLP-365-RENKLI-LAZER-YAZICI- samsung bence bu konuda başarılı son zamanlarda ama ama HP nin bu modelide gayet iyi dolum fiyatlarını bilmiyorum ama dolum oluyorhttp://www.netsiparis.com/detay/15061140087/HP-CE913A-COLORLASERJET-PRO-CP1025-RENKLI-LAZER-YAZICI

• HP 1025
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.