Şimdi Ara

Dokuz Eylül Yolcusu Kalmasın... (77. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.567
Cevap
12
Favori
43.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    anladım hocam cok sağol :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: treko

quote:

Orijinalden alıntı: ıslıadam

Hocam o zaman yurtları görmeden karar vermek zor diyorsun. Senelik 5000tlyi gözden cıkarmamız gerekecek anlaşılan

cemaat yurdunda kalmazsan 5000 liradan aşağı bu sene zor yurt bulunur.En kral yurtta bile tam aradığını bulamıyorsun buna da hazırlıklı olun öğrencilik fedakarlık işi onun için çok fazla beklentilerle gitmeyin yurtlara minimalist olun az şeyle mutlu olun

hocam biz şimdi nerde kalmalıyız şöyle diyeyim ilk sene bende yurt dusunuyorum ve 4 kişilik onerırmısınız iyimidir ve 5000-6000 fıyatlarda bulunabilirmi bu fıyatlarda 1 yıl ıcersınde 10 ay uzerınden fıyatlar mı?

• hazırlık sınavları için ders almak isterseniz haber verin. deü ing öğrt bölümündeyim
    4-5 kişilik grup oluşturun hem sıkılmazsınız hem daha uygun ücret ödersiniz.
    tebrik ederim şimdiden
  • quote:

Hocam o zaman yurtları görmeden karar vermek zor diyorsun. Senelik 5000tlyi gözden cıkarmamız gerekecek anlaşılan

Öncelikle hayırlı olsun Tınaztepeyi iki kelime ile tarif etmek gerekirse :dağın başı Tabi ben mezun olalı 5 seneyi geçti, biraz değişmiştir sanırım Kampusun içinde bizim zamanımızda kalacak bir yer yoktu. Kampuse en yakın kyk yurdu kuruçeşme'de idi. Kuruçeşme nasıl dersen eğer değişmedi ise gecekonduların ortasına 10 katlı 2 tane yurdu oturtmuşlar diyeyim.(cok zorunlu değilse kalınılması tavsiye edilmez.) Apart ve özel yurtlar hakkında ise hiç bir fikrim yok ne yazık ki

• Strm13 kullanıcısına yanıt
    mezun olduğum lise bursanın en tepesinde bi yerdeydi. Alışkınım yani hocam, iyi dilekleriniz için sağolun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Strm13

quote:

Öncelikle hayırlı olsun Tınaztepeyi iki kelime ile tarif etmek gerekirse :dağın başı Tabi ben mezun olalı 5 seneyi geçti, biraz değişmiştir sanırım Kampusun içinde bizim zamanımızda kalacak bir yer yoktu. Kampuse en yakın kyk yurdu kuruçeşme'de idi. Kuruçeşme nasıl dersen eğer değişmedi ise gecekonduların ortasına 10 katlı 2 tane yurdu oturtmuşlar diyeyim.(cok zorunlu değilse kalınılması tavsiye edilmez.) Apart ve özel yurtlar hakkında ise hiç bir fikrim yok ne yazık ki

Tınaztepenin girişine kyk yurdu yapılıyor ayrıca içersi çok fena her yere bina dikiliyor rektörlük,hukuk,ydy binası inşaatları yapılıyor.Amfi tiyatro,halısaha,aktivite merkezi yapıldı son 2 senedir ciddi yatırım oluyor tınaza adam olacak yakında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

mezun olduğum lise bursanın en tepesinde bi yerdeydi. Alışkınım yani hocam, iyi dilekleriniz için sağolun :)

Mesele dağ başı meselesi değil kampüs ortamı yok ders biter herkes dağılır ders araları kantin dışı takılmaya yer yok o yüzden çok sıkıntı çekiyor orda okuyanlar zamanla sizde bunun sıkıntısını çekeceksiniz maalesef

• TINAZTEPE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HULK-ALI -- 27 Temmuz 2013; 10:46:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sosyomuhendis

quote:

Orijinalden alıntı: shakir@

quote:

quote:

Bende büte kaldım...sorun şu ki sınava nasıl çalışacam.

10 gün kaldi

Hiç sorma ama içimden bir ses gecicem diyor

o ses bana gelmiyor

Ben geçtim bütten

Sen naptın?

• 9 EYLÜL KAMU YÖNETİMİ 2.ÖĞRETİM ..... :) BEYLER YURT KONUSUNDA NASIL BİR TAVSİYE VEREBİLİRSİNİZ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sky78

9 EYLÜL KAMU YÖNETİMİ 2.ÖĞRETİM ..... :) BEYLER YURT KONUSUNDA NASIL BİR TAVSİYE VEREBİLİRSİNİZ..

konuyu geriye doğru okursan baya paylaşım yaptım
  • Hocam merhabalar.Türkçe öğretmenliğini kazanmışım.Bir kaç sorum olacak.Bu üniversiteden gelen kargo yaklaşık olarak ne zaman gelir,bu yıl sonuçlar erken açıklandığı için bu aralar gelir mi? Hoca Ahmet Yesevi yurdu devlet yurdu mu ve ismine bakacak olursak bir baskıyla karşılaşır mıyım? Dokuz Eylül'ün kendi yurdu depozito kesin alıyor mu? Son olarak eğitim fakültesinin yanındaki Altınsaray yurdunu bilen var mı,cemaatçi mi? Bir kere gidip görüştüğümde adam parmağımdaki Atatürk yüzüğüne kitlenip kalmıştı bir soruyu beş kere sormuştum anlamamıştı onun için soruyorum. Bilen varsa cevaplarsanız çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi check-i düzen -- 27 Temmuz 2013; 13:41:09 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bende büte kaldım...sorun şu ki sınava nasıl çalışacam.

10 gün kaldi

Hiç sorma ama içimden bir ses gecicem diyor

o ses bana gelmiyor

Ben geçtim bütten

Sen naptın?

sınıf tekrarı

• quote:

Orijinalden alıntı: check-i düzen

Hocam merhabalar.Türkçe öğretmenliğini kazanmışım.Bir kaç sorum olacak.Bu üniversiteden gelen kargo yaklaşık olarak ne zaman gelir,bu yıl sonuçlar erken açıklandığı için bu aralar gelir mi? Hoca Ahmet Yesevi yurdu devlet yurdu mu ve ismine bakacak olursak bir baskıyla karşılaşır mıyım? Dokuz Eylül'ün kendi yurdu depozito kesin alıyor mu? Son olarak eğitim fakültesinin yanındaki Altınsaray yurdunu bilen var mı,cemaatçi mi? Bir kere gidip görüştüğümde adam parmağımdaki Atatürk yüzüğüne kitlenip kalmıştı bir soruyu beş kere sormuştum anlamamıştı onun için soruyorum. Bilen varsa cevaplarsanız çok sevinirim.

Mektup kayıt tarihine yakın gelir net bişeyi yok onun.
    ne boş adamlarsınız hoca ahmet yesevinin kim olduğunu bilmeden düz mantık hocayı görüp yaklaşıyorsunuz helal olsun.Hoca ahmet yesevi kyk yurdu karışan eden olmuyor kız erkek karışık bir yurt tınaztepeye yakın eğitim fakültesine uzak kalan bir yurt.
    Dokuz eylül yurdunu kazanırsan depozito alıyor başvurmak için para vermiyorsun.Altınsaray yurdunu tam bilmiyorum ama o isimle bir cemaat yurdu duymadım o yüzden cemaat olma ihtimali yoktur

• amerikan kültürü var mı? sorusu olan pm atabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ruffmack

Merhabalar,ben seneye LYS adayıyım. Şimdiden çalışmalara başladım. Dokuz Eylül İngilizce işletme düşünüyorum,istiyorum. Bu %30 , %100 olayını anlamadım. acaba işletme ingilizce %100 mü?

Birde iibf sinin bayanları güzel oluyomuş diyollaağ:)

Neden burayı düşünüyorsun?Daha iyi yerler vardır.Daha çok çalış İstanbulda oku
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ruffmack

Merhabalar,ben seneye LYS adayıyım. Şimdiden çalışmalara başladım. Dokuz Eylül İngilizce işletme düşünüyorum,istiyorum. Bu %30 , %100 olayını anlamadım. acaba işletme ingilizce %100 mü?

Birde iibf sinin bayanları güzel oluyomuş diyollaağ:)

Bu kafayla inşallah kazanırsın ingilizce işletme olmasının bir anlamı var değil mi ? Yine de düz mantık olarak %100 ingilizce ingilizce işletme ve işletme fakültesi altında yeri de tınaztepede ordan pek beklentin olmasın kız konusunda.Normal işletme bölümü iibf de olan %30 ingizlice yani türkçe bölüm dersler türkçe oluyor iibf'nin kızları iyidir

• Arkadaşlar hukuk kazandım bu sene. Öncelikle uzak bir şehir olan Diyarbakır dan gelmekteyim. Özel yurt veya apart evlerde kalmayı düşünüyorum. Bu konuda iki yurdu çok övdüler arkadaşlar bana. Eroğlu yurdu ve myvia. İkisini de karşılaştırabilecek bir arkadaş olursa çok sevinirim. Ve aylık fiyatları konusunda bilgisi olan var mı? Bunların haricinde apart evler ne kadardır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bvmaniss

Arkadaşlar hukuk kazandım bu sene. Öncelikle uzak bir şehir olan Diyarbakır dan gelmekteyim. Özel yurt veya apart evlerde kalmayı düşünüyorum. Bu konuda iki yurdu çok övdüler arkadaşlar bana. Eroğlu yurdu ve myvia. İkisini de karşılaştırabilecek bir arkadaş olursa çok sevinirim. Ve aylık fiyatları konusunda bilgisi olan var mı? Bunların haricinde apart evler ne kadardır?

eroğlu ile myvia arasında 2 kat fiyat farkı var myvia daha pahalı olan ayrıca sadece kahvaltı var içinde ve yaklaşık yıllık 9000 lira bunun dışında apartlar yıllık 5000 civarı oluyor
  • KYK'ya başvursam Tınaztepe Kampüsüne de en yakında Hoca Ahmet Yesevi yurdu var.Bu yurt çıksa ama kayıt olmasam ne olur?Bir daha KYK'ya başvuramama gibi bir durum olur mu?
  • 
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.