Şimdi Ara

Dokuz Eylül ve Ege Üniversitesi Yüksek Lisans

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
5.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Edit: İlgi gösteren arkadaşlara teşekkür ediyorum.

Ege Üniversitesi İnsan Kaynakları Yönetimi Ve Yönetim Geliştirme yüksek lisans programını kazandım. Hakkımızda hayırlısı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FakirHerif -- 8 Eylül 2014; 5:06:46 >

• tezsiz yüksek lisans yapacağın için kontenjan sıkıntısı olacağını sanmıyorum çok bir bilgim yok ama deu'da tezli yüksek lisans alımlarında sıkıntı oluyor çünkü alınan her bir öğrenci bir öğretim görevlisine yük oluşturuyor ama tezsiz yüksek lisansta lisans eğitiminin bir tık üstü ve tezle uğraşma olmadığından ve tezsiz yüksek lisans çok tercih edilen birşey olmadığından sıkıntı olmaz gibi geliyor bana
  • Umarım dediğiniz gibi olur. Ayrıca yorumunuz için teşekkür ediyorum.
  • Birde referans mektubu kapalı zarf içinde olmak zorunda mı arkadaşlar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FakirHerif -- 3 Haziran 2014; 5:44:26 >
  • arkadaşlar dokuz eylül üniversitesi fen bilimleri enstitüsü 2014-2015 yılı yüksek lisans ve doktora sınavı ve mülakatı sonuçları açıklanmış. kazananan arkadaşlara başarılar. sonuçları linkte bakabilirsiniz. deniz bilimleri,bilgisayar,makina,inşaat,mimarlık,matematik,kimya, fizik anabilimdalı hepsi linktedir.
    not: fizik sonucunu foto olarak ekliorum diğer bölümlere linkten bakınız.
    https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1867127/02d496b2-d232-4546-8299-616414e99f31.jpg

• dokuz eylül fen bilimleri enstitüsü sabahtan bir klasik sınav yapmış ve çok zormuş. Bunun üstüne öğleden sonra da sözlü sınav ve mülakata tabi tutmuş. Bildiğin sanki ODTÜ ye Boğaziçine başvuruosun adamlar gerçekten bu sene coşmuşlar. Bu arada yabancı dil muafiyet sınavı 3 eylülde saat 9:30 da yabancı diller yüksek okulu dokuz çeşmeler kampüsünde olacak.
  • Umarım herkesin hakkında hayırlısı olur. Bende sbe tezsiz yüksek lisans başvurusu yaptım bakalım, önce 3 bölüm seçebilirsiniz dendi ancak bu hak 1e indirilmiş ve bu sene sadece 1 tane tercih hakkı yapma olanığı sunmuşlar. Ne diyelim hakkımızda hayırlısı neyse o olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: FakirHerif

Edit: İlgi gösteren arkadaşlara teşekkür ediyorum.

Ege Üniversitesi İnsan Kaynakları Yönetimi Ve Yönetim Geliştirme yüksek lisans programını kazandım. Hakkımızda hayırlısı.

Merhaba..
    Ben açtığınız bir konuyu okuyup yükseklisans hakkında size soru sormak istedim. Ben iktisat mezunu olacağım bu yıl ve insan kaynakları programında yl yapmak istiyorum. Siz bu bölümü kazanırken okul ortalamanız kaçtı ? ales ve yds den kaç gpuan almıştınız ? mülakatta ne gibi sorulara tabi tutuldunuz ? Kusura bakmayın biraz yoracağım ama aklımda soru işaretleri var ve soracak pek kişi bulamıyorum. Cevap verirseniz simdiden çok teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3.2 okul ortalamam, 78 alesim vardı maalesef yds sonucunda hatrı sayılır bir sonucum yoktu. Mülakat sohbet havasında geçmişti, bölümle alakalı bir iki soruya tabi tutuldum ve en temel şeyin bu bölümü ne kadar çok isteyip istemememle alakalıydı. Mülakat tamamen bölüme ne kadar hevesli olup olmadığınızı ölçüyor. Tezsiz bölümlerde ales ve yds ye ihtiyaç yok ama yine de siz sorduğunuz için yazma gereği duydum. Saygılarımla, başarılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FakirHerif

3.2 okul ortalamam, 78 alesim vardı maalesef yds sonucunda hatrı sayılır bir sonucum yoktu. Mülakat sohbet havasında geçmişti, bölümle alakalı bir iki soruya tabi tutuldum ve en temel şeyin bu bölümü ne kadar çok isteyip istemememle alakalıydı. Mülakat tamamen bölüme ne kadar hevesli olup olmadığınızı ölçüyor. Tezsiz bölümlerde ales ve yds ye ihtiyaç yok ama yine de siz sorduğunuz için yazma gereği duydum. Saygılarımla, başarılar.

Teşekkürler :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.