Şimdi Ara

dokuz eylül eem vs mezun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler benim ygs 33 bindi . hedef 27 ye felan çekip yıldıza gitmekti ama olmadı. 41 bin sıralama geldi. dokuz eylüle girebileceğimi düşünüyorum . sizce eğitimi nasıldır. imkanları nasıl . yoksa mezuna mı kalmalıyım

• yardım edin beyler
  • eğitimi çok iyi dokuzeylülün tüm mühendisliklerde iş imkani her mühendislikte oldugu gibi sana bakiyor ve o sıralama ile oraya asla giremezsin
  • izmirindağları kullanıcısına yanıt
    bence bu kadar emin konuşma . sıralaması hersene düşmüş. ve busene tıp ve dişteki kontenjan artışını da göz önünde bulundurursak girebileceğimi düşünüyorum
  • tıp 1200 kişi arttı bunu hepsini kullansan 2 k gerilesin gene giremezsin siralaman 60 k gerisinde olsa mantıklı 3k geriler ama en fazla 1k falan yani 2015 ve 2016 da ucurum fark oldu sıralamalarda bu sene sıralamalar 2016 gibi geldi cok değişmez yazcaksan gelme olasiligini düşünmeden yaz başka bi yere göre hazırla kendini eğer sıralama yüzünden eem yazacaksan zaten hiç yazma bence deü de makine yaz illa eem istiyorsan diger tercihlere yüklenmenizi öneririm
    Bu sene 2016 ya mi benzer 2015 e mi hocam ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WWalker kullanıcısına yanıt
    hocam yani yök atlasta 2015 ten her bölüm 6-7k gerilemiş ama ucurum fark vardi sinavlar arasında şimdi ki bizim 30 100 k bandı 2016 dan cok farki yok yani öyle yaldır yaldır gerilemez bölümler anca kontenjan artişi gene geriletirde 38 k daki bölüm 40a düşmez
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    yok zaten ben eem istiyordum. deü kesin gelcek diye de düşünmüyorum zaten ama yüzde 50 diye düşünüyorum. olmazsa istanbul üniversitesi eem yide düşünmeye başladım veya marmara . ama marmara türkçee onun için biraz çekiniyorum. olmazsa zaten mezuna kalıp itü kovalayacağım
    Peki yukselme ihtimali var mi.

Atiyorum 2016 da 85k

2015 de 79 k.Tekrar 79k ya gelme ihtimali var mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WWalker kullanıcısına yanıt
    pek mantikli gelmiyor hocam salim hocanın sıralama rehberi var göz atmani öneririm
  • Bence mezuna kal ilk senense.DEU bucada.Çekilcek dert değil. - 20 yıldır bucada oturuyorum.
    hocam aslında beni umutlandıran şey de salim hoca oldu . dokuz eylülü 42.350 olarak göstermiş
  • İzmire geliceksen İYTE veya Ege'ye gel DEÜ , Katip Çelebi vs. çekilcek şey değil helşe DEÜ tutsa istediğim yer gene gitmem parça parça saçma yerlerde kurulu düzensiz bakkallar odası gibi birşey . ama ben eğitim için gitcem ortam olmasada olur diyosan gidebilirsin
  • DeepMind kullanıcısına yanıt
    hocam benim için eğitimi önemli açıkcası. eğitimi arasında diğer okullarla pek bir fark yoksa bir sene beklemek zor geeliyor. tabi tutmazsa bekleyeceğiz mecbur
  • Malcolm Merlyn M kullanıcısına yanıt
    iyte ve ege kesin tutmaz
  • iyte çok güzel üniversitedir benimde hedef oydu ancak 0 sosyal imkani olmadigi için çelişkide kaliyordum tutmayacak zaten benimde :D
  • DeepMind kullanıcısına yanıt
    çekilcek dert degil ? hocam orda liseyi bitirmemiş olsam diyecegim tamam görende bir şey sanacak bir şeyi yok bucanın tınazın önünden biniyorsun 20 dk alsancak zaten
  • deü makine vs elektronik egeye tek atar iyte>deü>ege eğitimde sosyal ortam öğrenci hayati ege>deü>>>>>>>>>>>>>>>>>>>iyte
  • Malcolm Merlyn M kullanıcısına yanıt
    egenin karşisinda oturuyorum bu sene her gün kütüphanesine gittim izmirli oldugumdan mi ne bir şeyi yok yani orda birleşik olmasi senin soyal ortamina bir şey katmiyor sosyal degilsen gene kendi sinifindakilerle takiliyosun o yüzden deü de cok fark etmez ayrica ortam önemli degilse iyte demen lazim cünkü 0 0 0 0 ortam
  • bazi bölümleri cok sacma buldum hacettepe bilgisayar vs oralarda cok uçmuş bende 60 k dan sonrakiler mantıklıda hocam yazin 1. ye bir şey kaybetmezsiniz zaten yani demek istedigim umutbağlamayin
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.