Şimdi Ara

Dokunmatik ile takaslık netbook

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Galaxy gio, galaxy fit veya i5510 tercihli olarak dokunmatik güzel bir tel arıyorum. Takasta LG X-130 kullanılacaktır. İstanbul içi elden kişiyle veya aracıyla imkanı olursa daha iyi olur.
    Özellikleri:
    n270 1.6 ghz
    GMA950 ekran kartı
    250 gb 5400 rpm hdd
    1GB ram
    win7 starter
    lg smart-on (2. işletim sistemi. ayrı tuşu var. nete çok hızlı girmek icin birebir)

Netbook vatandan bir yıl önce alınmıştır. Kasada ezik çürük yara bere yoktur. sadece kasanın altına 2 cmlik beyaz boya değmiş ama o da çıkıyo zaten. belli bile değil şu an. özetle kozmetik olarak 9/10 dur yani. donanimsal veya yazılımsal sıkıntısı yoktur. bir de yanında alacağım cihazın temizliğine bağlı olarak logitech nano alıcılı kablosu mouse + taşıma kılıfı hediye etmeyi düşünüyorum. resimleri en kısa sürede ekleyeceğim. pm den ulaşan olursa acil yukleyebilirim...
    Son olarak eşdeğer veya üstü tel varsa teklif edebilirsiniz ama nakit çok veremiycegimi belirteyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinergy -- 21 Mayıs 2011; 17:41:44 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• gionun sıfırının teknosada 549-50=499 tl olduğunu ve ikinci el tel sattığını bilmeyen teklif göndermesin boşa

• quote:

Orijinalden alıntı: sinergy_05

gionun sıfırının teknosada 549-50=499 tl olduğunu ve ikinci el tel sattığını bilmeyen teklif göndermesin boşa

Gio nun fiyatı 550 TL 50 TL hediye çekini gionun fiyatından düşmüyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burn in Hell

quote:

Orijinalden alıntı: sinergy_05

gionun sıfırının teknosada 549-50=499 tl olduğunu ve ikinci el tel sattığını bilmeyen teklif göndermesin boşa

Gio nun fiyatı 550 TL 50 TL hediye çekini gionun fiyatından düşmüyorlar

bu yine de ikinci eline 490 vs istemenin normal olduğu anlamına gelmiyor
    hem madem geliş fiyatı 550 gösteriyo satan o zaman hediye çekinin de kutu içeriğine dahil olması gibi bir saçmalık çıkıyor.
    ilan bu ilgilenen ilgilenir. hem +sını veririm bi derece bunu da belirttim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.