Şimdi Ara

Dokunmatik Ekran Stickeri nasıl takılır? nasıl yapıştırılır? [içeride]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
7.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    günümüzde çoğu insan dokunmatik ekranlı telefon kullanıyor ve kullanmayanlarda bu tarz telefonlara geçmeyi düşünüyor.
    fakat bu telefonların en hassas, en önemli kısımlarından birisi ekranlarıdır.telefonumuzun ekranının çizilmesi yada hasar görmesi hoşumuza gitmez.
    bende ekranda oluşabilecek kılcal çiziklere, normal çiziklere karşı koruyucu özelliği olan ekran stickerinin nasıl takıldığını nasıl yapıştırıldığını kendi telefonum Nokia N900'de anlatmaya çalıştım.
    forumda bir arkadaşımızın ekrandaki yıpranma ile sıkıntısı olmuş ve bende bu şekilde cevaplamıştım ama herkesin işine yaraması için birde konu açmayı düşündüm.belki daha önceden görmeyen, uygulamayı bilmeyen vardır.
    uygulamayı en ince ayrıntısına kadar anlatmaya çalıştım ama belki atladığım yer olmuştur.belirtirseniz onlarıda ekleyebilirim.

Dokunmatik Ekran Stickeri nasıl takılır? nasıl yapıştırılır?

ben 1 adet kılıf ve 3 adet sticker aldım.kargo dahil 17.50TL ye gelmiş oldu.resimde 1 adet sticker var.
    (telefoncularda 1 adet sticker yerine göre değişiyor ama bir yerde 7.5TL bir yerde 10TL dendi.internetten almanız daha iyi olabilir.)

stickerin 2 yüzü var.arkasında ve önünde koruyucu jiletin var.bu jiletinler rakamla belirtilmiş.
    1 rakam yazanı dikkatli bir şekilde yerinden söküyoruz.(2 rakam yazanı sökmeyin.)çalıştığınız ortam kesinlikle tozsuz olsun.
    toz yapışırsa çıkarmak pekte mümkün olmuyor.çöpe gidiyor.aman dikkat!
    içinden çıkan toz önleyici bez ile telefonun ekranını iyice silin.toz kalmayacak şekilde.1 rakam yazan jiletini sökerkende stickerin tozlanmamasına dikkat edin.

uygun bir şekilde, dikkatli ve oldukça yavaş acele etmeden yapıştırın.(siz sadece üzerine bırakın o kendi yapışıyor)
    yapıştırdıktan sonra bu hali alıyor ve yine dikkat ederek yavaşça 2 rakamlı jiletini söküyoruz.(dikkat edin stickerde jiletin ile gelebilir.ayrıldıklarından emin olun.)
    yapıştırma işleminde hava kaparcıkları kalmayacak şekilde dikkatli ve özenli yapıştırın.

2 rakamlı jiletini söktük ve ekran sıfır gibi tabiri caizse cam gibi oldu.hava kabarcıkları yok, toz yok.

buda eski sticker.hava kabarcıkları vardı.kalem kullanmamdan dolayı kalın çizikler mevcuttu.stickeri söktüm ve yenisi ile değiştirdim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ön cam çatlak su alır mı?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.