Şimdi Ara

doktor tanidiklari olan baksin

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar aile hekimi maaslari nasil bilgisi olan yazarsa sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• HALAMIN OĞLU ADNAN MENDERES TIP FAKÜLTESİNDEN MEZUN 12,000 TL MAAŞ SAĞLIK OCAĞINDA + ÖZEL BİR HASTANEDEDE HAFTA SONLARI ÇALIŞIYOR. HASTA SAYISINA BAĞLI . ÇALIŞTIĞI İL ŞIRNAK CİZRE...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerdarıHakan -- 14 Ağustos 2013; 8:52:49 >
  • Bir mesleği maasina göre seçmek saçma
    tıp okumak zordur demeyeceğim çünkü eğer gerçekten seviyorsan, amacına ulaşmak için fedakarlıklar yapacaksın
    farklı bir bakış açısı ; ilk 10k daki mühendisler doktorlar kadar kazanırlar

ilk 10k da muhendislik ve üstüne 2 yıl gene aynı kalitede yüksek lisans 4+2
    ve sevdiğin mesleği yapma mutlulugu

• tesekkurler tıp istiyorum arkadaslar sadece merak ettim ne kadar aldiklarini

• İzmir de aile hekimi amcam var 7 bin lira maaş bunun bin lirası masraflara gidiyormuş. Hasta sayında önemli bir faktörmüş ama 5 alan da varmış 10 alanda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Strogonof

İzmir de aile hekimi amcam var 7 bin lira maaş bunun bin lirası masraflara gidiyormuş. Hasta sayında önemli bir faktörmüş ama 5 alan da varmış 10 alanda.

Hocam peki aile hekimliği için TUS'a giriliyor mu? girilmiyor diye biliyorum ama emin olmak istedim. Bu arada tıp fakültesi boyunca hiç maaş bağlanıyor mu? İntern'de mesela? Çünkü 6 yıl uzun bir süre, mutlaka sıkıntılar çıkacaktır (Tıpı kesinlikle sevdiğim için tercih ediyorum ama yine de merak ettim)
  • Şuan 5bin falan. 6 yıl sonra pretisyenlerden biraz daha yüksek olacak sadece git gide düşüyor. En başta cazip gösterdiler yüksek maaş kolay iş vs. Şuan aile hekimleri bir bir ayrılıyor çünkü yeni yasayla aile hekimliğini bırakıp başka branş seçemeyecekler. ( Drtusta okudum ne kadar doğru bilmiyorum )

Yani aile hekimi olacağım iyi kazanıyorlar ve tüm gün yatış diyorsan tekrar düşün.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • TuzluKadayif T kullanıcısına yanıt
    Tus'a girip aile hekimi olabiliyorsun. Farklı ilaç yazma yetkileri oluyor galiba. Aynı zamanda kapısında uzman doktor yazınca insanlar ona kayıt olmak istiyor. Bir de yer seçerken uzman aile hekimlerine öncelik tanınıyor. Eğere pratisyen olup aile hekimi olarak çalışmaya başlarsanız genelde batı'da yer kalmadığı için doğu veya anadolu da başlıyorlarmış aile hekimliğine. İnternlükte maaş bağlanıyor ama üniversiteye göre değişiyor mu o bilmiyorum celal bayarda mesele 500 lira civarı bir şeydi. Seviyorsanız sorun yok zaten benim bir günüm ameliyathane de geçti ve her ne kadar mesleği çok sevsemde bana göre olmadığını farkettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Strogonof

Tus'a girip aile hekimi olabiliyorsun. Farklı ilaç yazma yetkileri oluyor galiba. Aynı zamanda kapısında uzman doktor yazınca insanlar ona kayıt olmak istiyor. Bir de yer seçerken uzman aile hekimlerine öncelik tanınıyor. Eğere pratisyen olup aile hekimi olarak çalışmaya başlarsanız genelde batı'da yer kalmadığı için doğu veya anadolu da başlıyorlarmış aile hekimliğine. İnternlükte maaş bağlanıyor ama üniversiteye göre değişiyor mu o bilmiyorum celal bayarda mesele 500 lira civarı bir şeydi. Seviyorsanız sorun yok zaten benim bir günüm ameliyathane de geçti ve her ne kadar mesleği çok sevsemde bana göre olmadığını farkettim.

Peki hocam teşekkürler :)
  • TuzluKadayif T kullanıcısına yanıt
    Rica edelim umarım istediğiniz olur...
  • Dayım doçent. Bana devletten 2.8 bin lira maaş aldığını söyledi. Üniversitede hoca. Bilmiyorum bana salladı gibi geldi.
  • tanıdığım kardiyolog çukurova mezunu uzmanlığını antep kardiyolojide yaptı şuan antepde özel bir hastahanede çalışıyor.Adam zengin oldu gençler
  • Hasta sayina gore degisir ama orda calisan hemsire cayci temizlikci maasinida doktorlar bolusuyor yani kagit ustune 7 8 bin lira bunlari cikarinca 5 6 bin oluyo

• quote:

Orijinalden alıntı: Tormintor

Dayım doçent. Bana devletten 2.8 bin lira maaş aldığını söyledi. Üniversitede hoca. Bilmiyorum bana salladı gibi geldi.

bana da öyle geldi hocam
  • brsykslr kullanıcısına yanıt
    Döner sermaye felan yok içinde. Bilmiyorum yinede az geldi. Hadi pratisyen olsa neysede doçent.
  • Bu doktorluk ne garip meslek. Kime sorsan farklı fiyat kime sorsan farklı yorum.
    Biri diyor 2.000. Biri diyor 12.000. Hatta 22.000 bile duydum.
    Biri diyor ki direk istediğin yerdesin. Biri diyor ki doğudan başlarsın yavaş yavaş gelirsin..
    Yakın yorumlar bile yok ulan hepsi zıt.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tormintor

Döner sermaye felan yok içinde. Bilmiyorum yinede az geldi. Hadi pratisyen olsa neysede doçent.

inan babam pratisyen hekim olmasa bu maaşlarla doktor olunmaz diyebilirdim ama hem babam hem de pratisyen olan birçok arkadaşının ne maaşlar aldığını duyunca burada yazılanlara pek itibar etmemeye başladım
  • brsykslr kullanıcısına yanıt
    Ne kadar alıyorlarmış?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wirm

Şuan 5bin falan. 6 yıl sonra pretisyenlerden biraz daha yüksek olacak sadece git gide düşüyor. En başta cazip gösterdiler yüksek maaş kolay iş vs. Şuan aile hekimleri bir bir ayrılıyor çünkü yeni yasayla aile hekimliğini bırakıp başka branş seçemeyecekler. ( Drtusta okudum ne kadar doğru bilmiyorum )

Yani aile hekimi olacağım iyi kazanıyorlar ve tüm gün yatış diyorsan tekrar düşün.

eyvallah kardesim iyice dusunmek ve arastirmak lazim o zaman

• sehrıne doner seymayesıne gore deısır. devletın verdıgı maas 2mılyar ne kadar hasta bakarsan o kadar kofte verıolar kı genelde bu miktar ayda 3-10 mılyar arası deısıor normal aıle hekımı 6 7 kazanır donerle berabe 1 2mılyarınıda brosundakı masrafına werır elınde 4 5 6 kalır . tabı 10 12 kazananda olabılır ama cok az
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.