Şimdi Ara

Doktor adayları(2013) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
275
Cevap
9
Favori
8.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Dr_Hsn

quote:

Orijinalden alıntı: Wirm

Ben de yokum

Hedef neresi hocam:)

Ege tip hocam. Yazmistim sanirim bikac mesaj once

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Ben de yokum

kusura bakma hocam genç yaşta bunama :)
  • quote:

quote:

quote:

Ben de yokum

Full dh liler olarak akalım beyler ege tıpa

• Mezunum. Hedef Çukurova Tıp
  • Gazi tıp
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerodeth

quote:

quote:

quote:

Ben de yokum

Full dh liler olarak akalım beyler ege tıpa

İnşallah

• quote:

Diploma notlarınız nasıl arkadaşlar?:)
    Aobp ve Obp şeklinde.. Bir de seneye Obp mi olacak?

dr_hsn kardeşim şu obpde bilgilendirsene beni . bana 47.7 li felan hadi düz 48 gelecek ama ben şeyi anlamıyorum. Bu sene obp uygulandı diyorlar ama okul birincisine 60 puan geldi diyorlar . Peki bu senedemi öyle olacak öyle olursa çok saçma olur. Mesela adam okul birincisi ama diploma notu 90 diyelim şimdi ona 60mı gelecek 54 mü tek sorum bu . Eğer bilmiyosan kardeşim dersaneye gıdınce rehberlıkcıye bi sor bizi aydınlat :D malum dersaneye gıtmeyenler var
  • Beyler her seferinde kendinizi çok kasmayın diyorum.Hala şu kadar soru çözdüm şu kadar yaptım diyaloglarına giriyorsunuz.Beyler kaynak kitaplardan şurdan burdan x soru çözeceğinize açın ÖSYM'nin eskiden sorduğu sorulara bakın.Abicim adam her seferinde neredeyse aynı konuları soruyor.2010 da bir soruya x demişse diğer yıl 2x+9 demiş mesela.

Önce ÖSYM'nin soru mantığını kavrayın.Gelin gidin bakın.Ayrıca kitap okuyun YGS'de soruların çoğu tamamen yorum.Hızlı okuyup hızlı anlamak çok önemli.Ben Düz Liseden mezunum.SBS'de 347 puan almıştım.Lise 2'de yavaş yavaş çalışmaya başladım.Hiç kendimi kasmadım aslında millet sıralarda soru çözüyor hocalara soruyorlar felan bir yığın karmaşa.Ama hiçbiri ÖSYM'nin soru mantığını kavrayamadığı için döküldüler.Hatta gittim müdürün yanına gelecek sene bizim yanımıza gel bi konferans verelim konuşma yap dedi

Demek istediğim gençler soru çözün,ÖSYM'nin sorularına bakın,o soruların üstünde oynama yapın aynı mantıkta soruyu değiştirip çözün.!!!!! KİTAP OKUYUN!!!!
    bakın bunu kesin yapın hergün 1 saat çok değil.Azcık da dsipline girerseniz bu iş olur.Kendimden biliyorum.Sıralama 3.9k Sonuç: Akdeniz Tıp Fakültesi

• quote:

Orijinalden alıntı: SoNTHERoK

Karne ortalaması 70, Tıp kazananların çoğu önceden beri sistem oturtan kişiler. Ben daha nasıl ders çalışılır onu bilmiyorum :D Ben 9 ayda mı başaracağım, olur inşallah deneyeceğim tabii de. :)

9 ayda birçok şeyin olabileceğine inanıyorum.Tıpta kazanılır ayrıca-9 ayda-.
  • kardes listeye benide ekleyin hedef ilk3k marmara capa cerrahpasa artik siralamama gore hayirlisi bakalim.

bir sorum olucak ozel tam burslu tiplar icin yorumlarinizi merak ediyorum bezmi alem medipol acibadem vs.

simdiden herkese tesekkurler,
    allah herkesin yardimcisi olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: PRO319

quote:

Diploma notlarınız nasıl arkadaşlar?:)
    Aobp ve Obp şeklinde.. Bir de seneye Obp mi olacak?

dr_hsn kardeşim şu obpde bilgilendirsene beni . bana 47.7 li felan hadi düz 48 gelecek ama ben şeyi anlamıyorum. Bu sene obp uygulandı diyorlar ama okul birincisine 60 puan geldi diyorlar . Peki bu senedemi öyle olacak öyle olursa çok saçma olur. Mesela adam okul birincisi ama diploma notu 90 diyelim şimdi ona 60mı gelecek 54 mü tek sorum bu . Eğer bilmiyosan kardeşim dersaneye gıdınce rehberlıkcıye bi sor bizi aydınlat :D malum dersaneye gıtmeyenler var

Bu sene obp değil aobp uygulandı o yüzden okul birincisi 60 aldı ama seneye diploma notu 0.6 ile çarpıp eklenecek. Yani puanlar biraz daha düşer diye düşünüyorum.

Sonuç 54 gelecek

• quote:

Orijinalden alıntı: bulamadımbirşey

Bu sene obp değil aobp uygulandı o yüzden okul birincisi 60 aldı ama seneye diploma notu 0.6 ile çarpıp eklenecek. Yani puanlar biraz daha düşer diye düşünüyorum.

Sonuç 54 gelecek

ADAMSIN
  • quote:

Orijinalden alıntı: doktor_yb

kardes listeye benide ekleyin hedef ilk3k marmara capa cerrahpasa artik siralamama gore hayirlisi bakalim.

bir sorum olucak ozel tam burslu tiplar icin yorumlarinizi merak ediyorum bezmi alem medipol acibadem vs.

simdiden herkese tesekkurler,
    allah herkesin yardimcisi olsun.

Bence tıp için özel yazmak pek iyi değil bursun gidebilir.
  • millet özellere iyi aştı ha. Şifa 50k. yeniyüzyıl 35k. medipol (vakıf) 27.000

• quote:

Orijinalden alıntı: *sedefkar*

millet özellere iyi aştı ha. Şifa 50k. yeniyüzyıl 35k. medipol (vakıf) 27.000

Öyle vallah. Son iyi olmucak gibi ama bakalım:)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: *sedefkar*

millet özellere iyi aştı ha. Şifa 50k. yeniyüzyıl 35k. medipol (vakıf) 27.000

Öyle vallah. Son iyi olmucak gibi ama bakalım:)

aynen yakında yüz binleri görürüz gibi

• vallahi 50k'ye girsem şifaya giderim özellerin tıp için imkanı daha iyi bence :)
  • benide marmara tıp fakültesine yazıver gaza geldim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: içinizden biri

vallahi 50k'ye girsem şifaya giderim özellerin tıp için imkanı daha iyi bence :)

bizim okula şifadan geldiler öyle bi anlattılar ki hayran kaldık. Ama burslusu 200den almış.

• yaz bana çocukluk hayalim CERRAHPAŞA inşallah inşallah inşallah

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.