Ben Pıhı ve baytar üçümüz senin doğum gününü doyasıya kutladık. Gelirken ayıp olmasın diye de sana hediye getirdik.
quote:Orjinalden alıntı: akaras Ben Pıhı ve baytar üçümüz senin doğum gününü doyasıya kutladık. Gelirken ayıp olmasın diye de sana hediye getirdik. Ayıp, b.ku neden bana atıyorsun.
quote:Orjinalden alıntı: baytar quote:Orjinalden alıntı: akaras Ben Pıhı ve baytar üçümüz senin doğum gününü doyasıya kutladık. Gelirken ayıp olmasın diye de sana hediye getirdik. Ayıp, b.ku neden bana atıyorsun. Yakışıyor pembenin üstünde sana.
quote:Orjinalden alıntı: baytar O pembe kazağı unutun artık kardeşim, gitti o, artık yeni moda lila kazak! Ohh may gad. />
quote:Orjinalden alıntı: akaras quote:Orjinalden alıntı: baytar O pembe kazağı unutun artık kardeşim, gitti o, artık yeni moda lila kazak! Ohh may gad. /> Yozgat.
quote:Orjinalden alıntı: baytar quote:Orjinalden alıntı: akaras quote:Orjinalden alıntı: baytar O pembe kazağı unutun artık kardeşim, gitti o, artık yeni moda lila kazak! Ohh may gad. /> Yozgat. Sifonu çekseydin bari.
quote:Orjinalden alıntı: akaras quote:Orjinalden alıntı: baytar quote:Orjinalden alıntı: akaras quote:Orjinalden alıntı: baytar O pembe kazağı unutun artık kardeşim, gitti o, artık yeni moda lila kazak! Ohh may gad. /> Yozgat. Sifonu çekseydin bari. Su yok, küresel ısındık.
quote:Orjinalden alıntı: Replica_Gun_Snatch Teşekkürler herkese. Bu kadarcık mı yani herkesin adını tek tek yazıp karşınıza cevap yazmayacak mısın