Şimdi Ara

Doğum Günümü Kutlamak İçin Mekân Arıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    15 Aralık'ta 24. doğum günümü kutlayacağım inşallah. Kısmet olursa arkadaşlarımla bir yerlerde kutlamayı düşünüyorum. Ama ne yazık ki maddi durumlar çok iyi değil ve içki ile aram olmadığı için bu tarz mekânları da pek bilmiyorum. Geçen sene Bakırköy İstasyon Café'de kutlamıştım.(Özgürlük Meydanı'nın oradaki). Bu sene değişiklik olsun istiyorum. Bakırköy , Taksim ya da o civarlarda önerebileceğiniz yerler var mı? Bir de adam başı kaça patlar? Ve organizasyonu yapan kişi ben olduğum için ben ne kadar öderim tahminen?
    Yardımlarınızı bekliyorum.

• en guzelı adam bası herkes versın sen ne verıcen hepsını.taksımde my moon,akdeniz var cok pahalı dııl mesela.
  • Ucuz ve güzel bi yer arıyosan İstanbul belediyesi sosyal tesisleri var. Fiyatları çok uygun. Florya veya Çamlıca dakini tavsiye ederim.. Özellikle çamlıcanın boğaz manzarası harikadır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: out

Ucuz ve güzel bi yer arıyosan İstanbul belediyesi sosyal tesisleri var. Fiyatları çok uygun. Florya veya Çamlıca dakini tavsiye ederim.. Özellikle çamlıcanın boğaz manzarası harikadır.

Walla süper bencede ucuz wede kaliteliler ama

İçki yasak müzik müsüki gibi ilahi gibi bişiler çalıyorlar aynı zamanda

Sigara içmek yasak son olarak millet çoluk çocuk ile gidiyor ses oluyor bebekler ağlıyor fln

Birde bazıları rezarvasyon istio
  • ihtiyarın yerine gidin,
    beğenmedin haydarın yeri
    beğenmedin nurinin mekanı,
    dayının yeri, alternatif olarak düşünebilirsin
    maksat sen mekanı buluncaya kadar topic yukarda kalsın
  • Taksim'de İSTAVRİT diye bir yer var.Her ne kadar Taksim'den nefret etsem de o mekan gayet güzel.
  • taksim de pinokya diye türkce pop yapan hoş biryer var önerebilirim uygundurda.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu gün doğum günüm.
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bence sokak köftecisine gidin. sora bakarsınız belki şansınııza k.rane datlısıııı ve midyecide geçer yoldan acaip bir doğumgünü olur unutamassınız
  • quote:

Orjinalden alıntı: 57.ALAY

Taksim'de İSTAVRİT diye bir yer var.Her ne kadar Taksim'den nefret etsem de o mekan gayet güzel.

Vallahi ben de içine hiç girmedim ama dışarıdan güzel gözüküyor da..
    Fiyatlar tuzlu sanki orada be.

captain_kaan Pinokyo mu pinokya mı nerededir?

Okan:
    O tatlıyı yersem karşıma çıkma sakın

• viktor levi ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drnlcrgy -- 6 Aralık 2005, 7:02:16 >
  • hisarda pruva diye bir yer var kişi başı 30 milyona çıkarsın güzel bi yer fazla pahalı diil ama tabiki herkes kendi parasını versin yoksa batarsın kardeşim .
  • Hocam 34. Yaşını nerede kutladın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.