Şimdi Ara

DOGUDA OKUNACAK ILLER (ANA KONU)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
3
Favori
3.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim gibi doguya gidecek arkadaslar icin cok faydali olacagini dusundum.

Ben baslayayim malatya yazacaksanız hic dusunmeden yazin inanin batidaki cogu sehirden daha gelismis.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ayrıca 8 senedir burdayım dediğin gibi insanalara 1 veya 2 kez denk gelmişimdir , bahsettiğin insanlar her şehirde vardır. Bu şehirle değil insanla alakalıdır. Bağlar gibi ilçelerde yaşamıssan farklı, kayapınarda yaşamıssan farklı yaşamıssındır diyarbakırı. Olumsuzluklarını senden duyalım
  • ....

• .....

• Beyler ağrıda okunur mu

• Bence okunmayacak iller;Siirt,Hakkari,Şırnak

• Sıralama kaç?

• Up

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hatayda universite okumak nasıl
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Loynloyn L kullanıcısına yanıt
    Hakkari , şırnak aman diyim

• Elazığ'dan gram çekinmeyin bizzat gittim gördüm gayet güzel şehir.
  • Asiruh01 A kullanıcısına yanıt
    Askerlik gibi olur üniversite hayatı

• Diyarbakır ve Diyabkırın güneyinde, Şanlıurfa ve Şanlırurfanın doğusunda kalan yerlerden uzak durun... Birinci elden tavsiye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C663EC351 -- 7 Ağustos 2018; 0:47:48 >
  • Hocam kars nasıl bilginiz var mi

• Up

• Elazığ,Ağrı,Adıyaman bu illerde eczacilik gelebilme ihtimali yüksek bana

Bu illeri ozetleyebilir misiniz

• Asiruh01 A kullanıcısına yanıt
    Yaşamadım. Gördüm çok haz etmedim ama dayanabilirsin.
  • Çoğu doğu illerini görmüş ve bazılarında birkaç yıl yaşamış biri olarak şahsi görüşüm:

Diyarbakır, Mardin , Şırnak , Hakkari , Van, Bitlis , Batman , Siirt, Ağrı , Muş ve Bingöl

Bu illerden uzak dur. Ne düzgün bir hayat nede yöre halkı... Terror ve siyasi görüş olaylarını geçtim zaten ne olduğunu tahmin edebiliyorsunuzdur. Bu illerden gelenler rahat bir şekilde İstanbul ve İzmir'de okur da yaşar da fakat senin aynısını yapman bu illerde zor. Bölgede genel bir her şeye karşı hoşnutsuzluk, iş yapmadan kaçma ve başarısız olunduğunda suçu başka bir şeye atma yaygındır. Kişisel ve sosyal bazda yöre halkı da geri kalmaz. Yüzünüze güler istediğini yapacağını söyler ama hiçbir zaman yapmaz bide arkandan iş çevirir... En azından benim yaşadığım tecrübeler bu kadar.
  • Diğer illeri bilmem. Fakat diyarbakır'da yaşayan bir Ankaralı olarak söylüyorum. Diyarbakır doğuda G.Antepten sonra yaşanabilir en güzel şehirdir. Çevre illere göre daha büyüktür fakat o büyüklüğü ulaşımda hissetmezsiniz.

Tek kötü yanı terör olaylarıydı fakat son 2 yılda tutuklamalarında artmasıyla terör lafı bile konuşulmuyor artık.

Doğunun ve güneydoğunun en büyük Avm'si Diyarbakırdadır.

Eğitim olarak Dicle Üniversitesi hem kampüsüyle hem de duyduğum kadarıyla eğitimiyle doğuya kıyasla çok öndedir.

Terörden kurtulmuş olan Sur gibi ilçelerinde Türkiye'de başka yerde bulamayacağınız lezzetler vardır. (Ciğeri şahanedir)

Özellikle Kayapınar ilçesinde lüks ev inşaatı durdurulamaz hale gelmiştir. Orda bulunan 75. Yol istanbulun istiklal caddesi gibidir.

İnsanların da kafa yapısı siyasette yavaş yavaş istihdamı gördükçe değişmektedir.

Belediyede Kayyum efendinin gelmesi ne kadar tartışılır olsa da kesinlikle 1 senede 20 senedir yapılmayan icraati şehir için yaptı.

Durum böyle

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Ayrıca 8 senedir burdayım dediğin gibi insanalara 1 veya 2 kez denk gelmişimdir , bahsettiğin insanlar her şehirde vardır. Bu şehirle değil insanla alakalıdır. Bağlar gibi ilçelerde yaşamıssan farklı, kayapınarda yaşamıssan farklı yaşamıssındır diyarbakırı. Olumsuzluklarını senden duyalım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam Urfayı iyi bilirdim üzdünüz:(

• Hocam Van ' a iyi diyorlardı göl kenarındaymiş ben de Çukurovanın kampüsü gibidir diyordum yine üzdünüz:(

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.