Şimdi Ara

doğubank iphone fiyatları ve aksesuar fiyatları soruları alayım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • doğubankta iphone yedek parça aksesuar telefon ne olursa fiyatlarını sora bilirsiniz iyi günler

• Oldu o zaman biz kalkalım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokceonur

Oldu o zaman biz kalkalım...

yine bekleriz mubarek
  • quote:

Orijinalden alıntı: alendarr

quote:

yine bekleriz mubarek

Çok beklersin kardeş... Tıklayalım Görelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokceonur -- 12 Ağustos 2013; 15:52:06 >
  • quote:

quote:

quote:

yine bekleriz mubarek

işin değişik tarafı ben tamir demedimki :D aksesuar yedek parça telefon dedim :D insanlar safsa doğubanktan s3 ve mini alıyorsa ki cayır cayır replica s3 ve mini varken hala gidip biliçsizce orda alıyorsa mutluluklar dilerim dostum akıl var mantık var

• quote:

quote:

quote:

quote:

yine bekleriz mubarek

işin değişik tarafı ben tamir demedimki :D aksesuar yedek parça telefon dedim :D insanlar safsa doğubanktan s3 ve mini alıyorsa ki cayır cayır replica s3 ve mini varken hala gidip biliçsizce orda alıyorsa mutluluklar dilerim dostum akıl var mantık var

Doğubankta olduğunuz gibi forumda da üste çıkma konusunda bir numarasınız hocam İnsanlar oraya zaten bilgili olsa gitmez, bilmeyen insanları dolandırmayı onların midesi kaldırıyor olabilir ama bizimki kaldırmıyor kusura bakmayın.

• quote:

quote:

quote:

yine bekleriz mubarek

taki esnaf değilim :D yani al sat yapamam dostum can sıkıntısından taki çok iyi kılıflar vs var sadece doğubanktada değil sirkecide vodofonede 30 tl ye yapıştırdığım jiletin tahtakalede toptancıda 3 tl :D bu darbe emici kutusunun üstünde şimşek resmi var markayı unuttum o marka bide o arkadaşa aldığı gün dedim onlar replicadır git git değiştir diye ama insanlar cidden anlayamadığımız potansiyele sahip taki 1-2 hafta evel konularımdan bakabilirsin iphone aldım hala kullanıyorum sorun yok :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dogubankmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konu dışından beter olmuş burası :D esnaf değilim satarımda dememişim soran arkadaşlara fiyat sölerim dedim yok arkadaş
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

yine bekleriz mubarek

Doğubankta olduğunuz gibi forumda da üste çıkma konusunda bir numarasınız hocam İnsanlar oraya zaten bilgili olsa gitmez, bilmeyen insanları dolandırmayı onların midesi kaldırıyor olabilir ama bizimki kaldırmıyor kusura bakmayın.

sence ben bilgisizmiyim ? istanbulda oturuyorsan çarşamba perşembe bi sirkecide buluşalım istersen ? ama bak tekrar diyorum esnaf değilim eski konularımada bakabilirsin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.