Şimdi Ara

Doğu Akdeniz mi İstanbulda herhangi bi üni mi(psikoloji)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler doğu akdeniz üniversite psikoloji %50 burslu kazanayorum İstanbulda ise burssuz herhangi bi üniye girebiliyorum.Konumuza gelecek olursak ben aieleden uzak bi yerde üniye gitmek istiyorum doğu akdeniz bunun için ideal bi yer kafama takılan şey ise eğitimi doğu akdenizin de eğitim olarak iyi olduğunu duydum sizce psikoloji için doğu akdenize gitmeye değer mi

• Odtu kkk'ya git dogu akdeniz neymis...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kambochian

Odtu kkk'ya git dogu akdeniz neymis...

hocam gidecegim yer şehir olarak da güzel olmasını istiyorum odtü kkk nın yeri yerleşim olarak çk kötü
  • haklısın, öncelikle yerleşimine bakmak lazım üniversite seçerken, kusura bakma... o halde voila doğu akdeniz diyelim, hayırlı olsun.
  • quote:

haklısın, öncelikle yerleşimine bakmak lazım üniversite seçerken, kusura bakma... o halde voila doğu akdeniz diyelim, hayırlı olsun.

Sağolun bir de Daünün eğitimi diğer kıbırs ünilerin yanında öyle küçümseyici şekilde değilmiş.Türkiyedeki ünilerle başa baş oynuyormuş biz öyle duyduk
  • eğitim raputasyondan sonra gelir,,,ama siz yine de daüyü değerlendirin tabii bana göre odtu kkk haricinde kıbrıs'a gidilmez...(Tıp dışında)
    İlla gidilecekse de üzerine master vs şarttır...
  • quote:

eğitim raputasyondan sonra gelir,,,ama siz yine de daüyü değerlendirin tabii bana göre odtu kkk haricinde kıbrıs'a gidilmez...(Tıp dışında)
    İlla gidilecekse de üzerine master vs şarttır...

İşte aklıma takılan diğer soruda üniversite itibarı ama edindiğim bilgilere göre de Daünün itibarı da öyle azımsanmayacak şekilde değilmiş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • siz bütün bilgileri edinmişsiniz zaten buraya danısmaya gerek kalmamış,,,
  • :D valla ne bilim kendimi avutmaya mı çalışıyorum napıyorum bilmiyorum ama hep çelişkilerdeyim
  • kambochian K kullanıcısına yanıt
    Bilmeden sallamayı Boğaziçinde okumanıza güvenerek mi yapıyorsunuz? Ben size kanıt sundukça DAÜ konularına atlıyorsunuz. Derdinizi izah eder misiniz? Tekrardan kanıt koyardım ama sizin 'önyargı' kavramınız bir insana göre oldukça katı. Ve, bilmediğiniz konulara atlamayı farz edinmişsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StopDream -- 11 Temmuz 2013; 23:09:16 >
  • tamam kardeşim kanıtını aldım, 1 adet ceo çıkarmışsınız, süper, size başarılar.@stopdream
  • quote:

tamam kardeşim kanıtını aldım, 1 adet ceo çıkarmışsınız, süper, size başarılar.@stopdream

Benim bildiğim Boğaziçi mezunları 'katı' görüşleri olan insanlar değildir. Bilmediği mevzulara pek burnunu sokmazlar. Neyse, anlamak istemeyene izah edecek vaktim yok lakin şu bilmediğiniz mevzulara burnunuzu sokmadan önce bir araştırmayı akıl edinin.
  • Benim arastıracak bir durumum yok, DAÜ yerine ODTÜ önerdim ki takdir edersinizki bunun araştırılacak pek bir yanı yok. Siz neden ısrarla savunma yapıyorsunuz, madem süper okuldasınız rahat olun biraz, gerilecek bir durum yok. Önyargı gibi bir durum da yok piyasayı biliyorum. @stopdream

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kambochian -- 11 Temmuz 2013; 23:18:54 >
    Bunu idrak edebileceğinizi sanıyorum. Madem bilmiyorsunuz ODTÜ olurdu tercihim dersiniz, DAÜ'de neymiş denilmez. Kusra bakmayın, küçümser yaklaşırsanız çoğu zaman alacağınız tepki benimki kadar düzgün ve anlayışlı olmaz. Taban puanlarına bakarak üniversite seçilmeyeceğini en az sizde benim kadar iyi biliyorsunuzdur. İstanbul'da 3-5 akademisyenle kurulan üniversitelerin 30 binden öğrenci almaya başlaması da bunun net kanıtıdır. Kıbrıs'ın pahalı ve önyargıyla yaklaşılan imajı taban puanların bu düzeyde olmasına sebebiyet veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: StopDream

Bunu idrak edebileceğinizi sanıyorum. Madem bilmiyorsunuz ODTÜ olurdu tercihim dersiniz, DAÜ'de neymiş denilmez. Kusra bakmayın, küçümser yaklaşırsanız çoğu zaman alacağınız tepki benimki kadar düzgün ve anlayışlı olmaz. Taban puanlarına bakarak üniversite seçilmeyeceğini en az sizde benim kadar iyi biliyorsunuzdur. İstanbul'da 3-5 akademisyenle kurulan üniversitelerin 30 binden öğrenci almaya başlaması da bunun net kanıtıdır. Kıbrıs'ın pahalı ve önyargıyla yaklaşılan imajı taban puanların bu düzeyde olmasına sebebiyet veriyor.

Puana göre tercih yapılmaması gerektiğini bu mesajımdan az once bir arkadasa yazdım zaten, siz merak etmeyin hem hangi okulun nereye gelebileceğini hem neresi kim için daha iyi olur, hem de piyasada hangi okul ne konumdadır cok iyi bilgim var.
    Söylediğim gibi siz mutlu iseniz sorun yok ben yine de DAÜ yerine ODTÜ yazılmasında çok fazla ısrarcıyım. Aslında sizin de bu konuda hem fikir olduğunuzu düşünüyorum ama biraz inada bindirmiş havasındasınız. Benim tek amacım genç arkadaşların daha doğru tercih yapmasını sağlamak, bize bu şekilde yol gösteren olmadı zamanında maalesef....

Bu arada başarı sırasına göre tercih yapılmaması gerektiğini ve yeri geldiğinde ODTÜ'nün de elenmesi gerektiğini gösteren mesajım

"Sıralamaya aldanma Bilkent Matematiği üste al, Bilkent matematik yıllarca ODTÜ'nün üzerinde yer aldı, son yıl birşeyler olmuş 90binlere gerilemiş nedenini arastırmak lazım ama son yılların sıralamaları 12,000 15,000 18,000 26,000 89,000 şeklinde.

Muhtemelen 89,000. sıraya aldanıp puan boşa gitmesin mantığı ile düşüneceksiniz ama fırsat varken yazık etmeyin okurken ve mezun olduğunuzda duanızı alırım..."

@stopdream

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kambochian -- 11 Temmuz 2013; 23:31:33 >

İzah dilinizle problemimiz var. Bu okulun mezunları bir hayli başarılı örnekler göstermişler. Kimse kusura bakmasın, ben bu okulun tabiri caizse 'çöpe' atılmasına karşıyım. Doğrudur, ODTÜ ile kıyaslamam ama Ankara ODTÜ ile.

Eğer siz, ODTÜ'yü niye tercih etmiyorsun deseydiniz çıkıp bir cümle söyleme hakkım bulunmamaktaydı. Ancak daü'de neymiş odtü kkk yaz diyince hak verirsiniz ki, tepki hakkım doğdu.

Bakınız, her okulda her bölüm aynı kalite değildir. Benimde önermeyeceğim bölümler vardır. Merak etmeyin, okul benim okulum değil. Ancak Yeditepe'den, Başkent'ten ve daha birçok okuldan gelen hocalarla eğitim verilen bir bölüme niye kötü diyeyim ben? Madem bu kadar rezalet Türkiye'de birçok okulun başvurup alamadığı ABET akreditasyonunu almış bu okul? Kimse kusura bakmasın, bu okul Türkiye'de ilk 10'a gözü kapalı girer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StopDream -- 11 Temmuz 2013; 23:38:39 >

• Hocam siz beni hiç anlamamışsınızki, ben eğitimi ile ilgili birşey demedim, zaten orda ders almadığım için diyememde, ODTÜ yorumum da DAÜ'yü boşver yorumum da piyasadaki repütasyon ile alakalıdır. Maalesef piyasada geçerli bir okul değildir. Mezunları da bundan dolayı hep 1-0 yenik başlayacaktır. Neyse tartışacak bir durum yok siz okulunuzu seviyorsanız sizin için bir problem teşkil etmeyecektir repütasyondur piyasadır...@stopdream
    Hocam anlamadığınız nokta şudur,

ODTÜ ile DAÜ'yü bir kefeye koymaya kalkan yok. Bu bölümden bölüme değişen bir olgudur aslında. Neyse, doğru diyorsunuz tartışmaya gerek olacak bir mevzu yok. İyi geceler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: StopDream

Hocam anlamadığınız nokta şudur,

ODTÜ ile DAÜ'yü bir kefeye koymaya kalkan yok. Bu bölümden bölüme değişen bir olgudur aslında. Neyse, doğru diyorsunuz tartışmaya gerek olacak bir mevzu yok. İyi geceler.

Teşekkürler size de iyi geceler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.