Şimdi Ara

Doğruluk ve gerçeklik ilişkisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Doğruluk ve gerçeklik arasındaki bağlantı nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theo Angelopoulos -- 19 Ekim 2010; 18:32:40 >

• Kültür bilim i tükenmiş bir halde bulmak
  • Dur dur sakin ol genç.Şimdi iyi dinle bakalım.Not al dediklerimi.Aklımda kaldığı kadar örneklendireyim

Şimdi gerçek olmuş bitmiştir,doğru daha sonra anlatımlardan yola çıkmaktır.Şöyle diyeyim bir mahkeme düşün,sanığa incile el bastırarak gerçekleri söyleyeceğime yemin edeceğim dedirtirler.Gerçekler o an yaşanmış olaylardır geçmişte kalmıştır ama adam bunu daha sonra anlatırsa ve yalansız anlatırsa bu doğru olur.Eğer yalan söylerse yanlış olur.Kısaca bla bla bla.Anlatma şeklim her zaman berbattı biliyorum ama idare edeceksin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YumiYumi

Dur dur sakin ol genç.Şimdi iyi dinle bakalım.Not al dediklerimi.Aklımda kaldığı kadar örneklendireyim

Şimdi gerçek olmuş bitmiştir,doğru daha sonra anlatımlardan yola çıkmaktır.Şöyle diyeyim bir mahkeme düşün,sanığa incile el bastırarak gerçekleri söyleyeceğime yemin edeceğim dedirtirler.Gerçekler o an yaşanmış olaylardır geçmişte kalmıştır ama adam bunu daha sonra anlatırsa ve yalansız anlatırsa bu doğru olur.Eğer yalan söylerse yanlış olur.Kısaca bla bla bla.Anlatma şeklim her zaman berbattı biliyorum ama idare edeceksin.

okudum ve şuanda uyumayı düşünüyorum.
  • Gerçek yoktur , doğru çoktur. =/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dönüşüm

quote:

Orijinalden alıntı: YumiYumi

Dur dur sakin ol genç.Şimdi iyi dinle bakalım.Not al dediklerimi.Aklımda kaldığı kadar örneklendireyim

okudum ve şuanda uyumayı düşünüyorum.

so what ? diyesim geldi.İçerisinden bilgi yüklü cümlelerimi cımbızla çekeceksin.Başka çaren yok(üşenmeyip nette araştırmaktan başka)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.