Şimdi Ara

Doğru mu yaptım onaylayın, yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
70
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba arkadaşlar, şu sıralar para sıkıntım olduğu için steam hesabımı satayım dedim. Her neyse steamden biri ekledi; alıcı çıktı, her şey iyi hoş adamla ziraat bankasından havale üzerinden anlaştık. Her neyse, benim işlerim çıktı 2 gün sonrası(bugün) satışı yapabilirim dedim steam üzerinden (bana forum linkini attı ama ona ait mi değil mi bilemiyorum.)

Neyse ben ibanı vs vermiştim bir gün öncesinde. Adam parayı yollladım dedi; hesap internet şubesine kapalı diye babama baktırıyorum, babam gelen para yok dedi. 3 kez baktırdım emin olmak için. Sonra dikkatimi çeken şey almanya üzerinden bir hesapla eft yapılmış olması. Ben orada havale için anlaşmışım adam bana almanya üzerinden eft geçiyor. Aklımda soru işaretleri oluşturdu.

Bilgileri değiştirmiştim hesabın, sadece cep telefonu kalmıştı. Onu da gittim geri ekledim. Güvenemedim. Sonra adam başladı beni gereksiz suçluyorsun şöyle böyle. Biraz önce de steamden silmiş beni Verdiği forum linkinin isim farklı, yolladım dediği hesabın sahibi farklı... İyice kıllandım ve satışı iptal ettim.

Siz olsanız ne yapardınız? Bu site üzerinden onlarca alışveriş yaptım, böylesiyle ilk defa karşılaşıyorum.

Bu arada yaşım 21.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maketle -- 2 Mayıs 2016; 17:39:52 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.