o kadar site gezdim template download ettim ama yok hepsi çok basite kaçmış ya da benim istediğim gibi değil.eğer varsa beni etkileyebilecek bi site beklerim.. ama kendim tasarlamak istesem nasıl ve neyle yapmam gerekli? açıklarsanız sevinirim..
oo hocam o kadar template var beğenmiyon...Kendimn tasarla diyecem söleyecem ama sen yaptıgınıda beğenmeyecen en az o istediğin seviyeye 1 yılda gelirsin.O yüzden bas parayı yaptır siteyi?
bak ben yeni photoshopla template yapmayı öğrendim
siteyi tasarlıyosun slice toolile bölümleri belirliyorsun header falan logo falan işte sonra save for web de işlem tamam kaliteli temalar çıkartabilirsin
e-book ları okuyarak bu işlere başlayabilirsin. Ama kendi templateni yapmak için bile biraz bilgiye sahip olmak gerekir.
Bence ha dedim mi 3 günde templateni yapamazsın. Biraz araştırırsan bu konuları ele gelir sonuçlar bulursun.
siteyi zaten kendim yapmak istiyorum. merak etme hiç beğenmeyen bi tip değilim ama gördüklerim beni tatmin etmedi.. dedim ya site varsa yazın ama baktıysanız değerse.. kendim yapma işine gelince denemekten zarar gelmez diye düşünüyorum amatörce yapacaksamda. neyle yapabilirim fikrin var mı?
dreamweaver ve photoshop ile bişiler yapabilirsin.
Bak başlangıç için Trendy Flash Site Builder ile başla ( Flash yapacaksan ) Onla birkaç örnek çalış daha sonrawww.flashokulu.com u biraz takip et ve Flash ta dene.
Ama Reisem in dediği gibi HTML ye göre Flash zordur.
çok sağolun arkadaşlar.. tasarım için flash ve photoshop öğrenmek şart oldu sanırım. dediklerinizi uygulamaya çalışacam...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme